Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از پايگاه اطلاع رساني بانك صنعت و معدن، حسين مهري كه در جمع همكاران اين شعبه حضور يافته بود درباره نقش و اهميت اين بانك در حمایت از صنايع داخلي عنوان كرد: نقش بانك صنعت و معدن در بحث تأمين مالي واحدهاي توليدي بسيار مهم است و فعاليت اين بانك به عنوان يك بانك توسعه اي با تخصیص درست منابع به رونق تولید و اشتغال منجر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهري بيان داشت: رونق سرمایه‌گذاری و گسترش فعالیت‌های تولیدی، اشتغال پايدار را دركشور به دنبال خواهد داشت و در اين راستا اولويت نخست ما تأمين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي است و تكميل واحدهاي نيمه تمام و طرح هاي توسعه اي واحدهاي موجود به ترتيب اولويت هاي ديگر اين بانك است تا در كمترين زمان بتوان توليد داخلي را رونق داد.
وي افزود: وظيفه ما ایفای نقش واسطه‌گری براي تخصيص بهينه منابع در جهت تولیدات با كيفيت و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط است تا زنجيره هاي توليد در داخل كشور تكميل شده و به سمت خودكفايي در توليد و اشتغال پايدار حركت كنيم.
وی ادامه داد: اين بانك براي ارايه تسهيلات مورد نياز واحدهاي تولیدي و تسهيل ارايه خدمات به آنها ابتدا به شناسايي كارآفرينان واولويت هاي سرمايه گذاري پرداخته و با ارايه مشاوره تخصصي به صنعتگران فعاليت خود را انجام خواهد داد و اين خود گام مؤثري در هدايت بهينه منابع بانكي محسوب مي شود. اگر بانک‌ها در تخصیص منابع نقش فعال‌ و تخصصي تري ایفا کنند، نقدينگي به سمت رونق تولید سوق داده مي شود.
وي ادامه داد: در خصوص فعاليت شعب یکی از مسائل مهم استفاده از تمام ظرفيت ها و پتانسيل هاي موجود در جهت ارايه خدمات به صنعتگران است و در اين راستا در نظر داريم با توانمند سازي شعب و اصلاح رويه ها به تقويت ارايه خدمات و تسهيلات، شتاب بيشتري ببخشيم.
مديرعامل بانك با اشاره به ضرورت به كارگيري فناوري هاي نوين درصنعت بانكداري عنوان داشت: لازم است همگام با آخرين پيشرفت ها در سطح ملي، در حوزه بانكداري خرد نيز ارايه خدمات الكترونيك را ارتقاء و توسعه دهيم.
وي همچنين از ضرورت ايجاد يكپارچگي در بانك سخن گفت و اشاره كرد: براي افزايش كارايي و اثربخشي لازم است تغييرات مهمي در فرآيندها و ساختار بانك ايجاد شود كه موضوع در دستور كار و تحت بررسي قرار دارد.
حسين عسكري عضو هيأت مديره بانك صنعت معدن نيز در ادامه اين جلسه بيان داشت: ارتقای شفافیت در نظام بانکی و ساده سازي امور با تقويت رويكرد حل مساله مي تواند به بهبود ارتباط بانك با مشتريان منجر شود كه اين امر سهم بسزايي در حل مشكلات سازمان دارد.
وي افزود: احترام، رعايت اخلاق، اعتمادسازي و انصاف چهار ستون اصلي كارهاست که بايد مبناي ارتباط بين ما و مشتريان باشد.
در ادامه مدير عامل و هيأت همراه از شرکتهای گروه صنعتي برنز، داروسازي خوارزمي و شركت تكوين ساخته هاي فلزي كارا كه از مشتريان بانك صنعت و معدن هستند، بازديد كردند و از نزديك با صنعتگران و كارآفرينان اين واحدها به گفتگو نشسته و در جريان فعاليت آنها قرار گرفتند و تصميمات مهمي نيز براي رونق توليد و تامين سرمايه در گردش اين واحدها بعمل آمد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند

برات الکترونیک سپامی خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، معاون فناوری اطلاعات بانک صادرات ایران، تأمین مالی را یکی از چالش‌های اصلی کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی دانست و گفت: خوشبختانه با پیاده‌سازی برات الکترونیک سپامی در بانک صادرات ایران به‌عنوان نخستین بانک، این چالش تا حد زیادی برطرف شده است و کسب‌و‌کار‌های زنجیره تأمین، پس از اعتبارسنجی، می‌توانند به‌اعتبار بانک صادرکننده برات و بانک مرکزی، نسبت به تأمین مالی مبادلات تجاری خود اقدام کنند.

محمد رضوان‌مدنی، برات الکترونیک سپامی را خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تأمین مالی زنجیره تأمین واحد‌های تولیدی و کسب‌و‌کار‌ها دانست و افزود: نخستین برات الکترونیک سپامی، اوایل اردیبهشت‌ماه توسط بانک صادرات ایران در محیط عملیاتی صادر شد و کنار چک امن دیجیتال، سفته و برات الکترونیک توانست مجموعه ابزار‌های تجارت الکترونیک در بانک صادرات ایران را برای ارائه خدمات بهتر به مردم، خصوصاً کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی تکمیل کند.

به‌گفته رضوان‌مدنی، تسریع و تسهیل فرایند تأمین مالی و سرمایه در گردش کسب‌و‌کار‌ها و بنگاه‌های تولیدی، کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه در گردش و تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده ازجمله مزایای بهره‌مندی از این ابزار جدید تجارت الکترونیک برای اجزای زنجیره تأمین است.

وی اضافه کرد: واحد‌های تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تأمین‌کنندگان می‌توانند با مراجعه به پلت‌فرم تأمین مالی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران از این ابزار که بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تأمین مالی زنجیره تأمین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده است و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تأیید هیئت عامل بانک مرکزی نیز رسیده است، استفاده نمایند.

گفتنی است برات الکترونیک غیرکاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال، با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک صادرات ایران بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تأدیه مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد. این سند تجاری الکترونیکی، تمامی ویژگی‌های ذکرشده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک را داراست و بر اساس بخشنامه بانک مرکزی، امکان صدور 80 هزار میلیارد تومان برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی در سال 1403 پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • علی ابدالی مدیر عامل بانک سینا شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • مدیر عامل آدیداس: حاضر نشدیم با پیشنهاد نایکی به فدراسیون فوتبال آلمان برابری کنیم
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • برات سپامی به تأمین مالی کسب‌و‌کار‌ها کمک می‌کند
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو