Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:18:39 GMT

معرفی ارقام جدید نارنگی زودرس در پژوهشکده مرکبات

تاریخ انتشار: ۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۷۲۸۳۷

معرفی ارقام جدید نارنگی زودرس در پژوهشکده مرکبات

مرتضی گل محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره ویژگی های نارنگی زرین گفت:  میوه نارنگی زرین رقمی زودرس بوده و در دهه دوم آبان ماه قابل برداشت است و پوست میوه نازک بوده و متحمل به عارضه گرانوله شدن میوه می باشد. درخت نارنگی متحمل به سرما بوده و میوه آن کم‌بذرتر از نارنگی کلمانتین است.

وی تصریح کرد: همچنین این پروژه‌ به منظور دستیابی به رقم زودرس و تجارتی جدید از سال ۱۳۷۶ به مدت ۱۹ سال در چهار فاز انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گل محمدی خاطر نشان کرد: معمولاً رقمی که در مناطق شمالی کشور زودرس باشد، در مواقعی از سال که سایر ارقام مرکبات موجود نیست، وارد بازار می‌شود و می‌تواند نقش مهمی در افزایش درآمد تولیدکننده داشته باشد. همچنین محصولات نیز می‌تواند از خطر سرمازدگی در امان باشد.

وی درباره نارنگی دیررس نارین گفت: بازار تجاری مرکبات پذیرای ارقامی با ویژگی‌ های بی ‌بذری، نازکی پوست، سهولت پوست ‌کنی، درشتی میوه، تنوع زیاد در زمان رسیدن میوه از خیلی زودرس تا خیلی دیررس، پرآبی و نسبت متعادل قند و اسیدیته است.

رئیس پژوهشکده میوه های نیمه گرمسیری کشور با بیان اینکه کمبود ارقام دیررس مرکبات به ویژه نارنگی در کشور، پروژه‌ای به منظور دستیابی به رقم دیررس و تجارتی جدید از سال ۱۳۷۶ به مدت ۱۹ سال در چهار فاز انجام شد تصریح کرد: نارنگی نارین رقمی دیررس بوده و در دهه اول دی ماه قابل برداشت است. پوست میوه نازک و متحمل به عارضه گرانوله شدن می باشد. درخت این رقم متحمل به سرما است و میوه نارنگی نارین درشت‌تر از نارنگی کلمانتین است.

گل محمدی در پایان گفت: معمولاً ارقام دیررس نارنگی بازارپسند بوده و نقش مهمی در افزایش درآمد تولیدکنندگان دارند، زیرا در فصولی از سال که خبری از ارقام زودرس و میان‌رس نارنگی نیست به بازار عرضه می‌شوند.

کد خبر 4499556

منبع: مهر

کلیدواژه: رامسر مرکبات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۲۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول‌های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم سرکار خانم دکتر زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛ In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری‌های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-۱۹ (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

دیگر خبرها

  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی
  • آموزش یک مدل نوشیدنی کافی شاپی خوشمزه با طالبی 
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول‌های بنیادی خونساز»
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»