Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس گفته، بنده حتی در تریبون مجلس اعلام کردم که به شرکت در مجالس ختم جانباختگان در جاده تبریز-اهر عادت کرده ایم

بیت الله عبدالهی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این‌که عمده مشکل بزرگراه اهر-تبریز کم کاری برخی از مسئولان ذی ربط این پروژه در سال‌های گذشته بود، اظهار کرد: ۲۲ کیلومتر از بزرگراه «اهر- تبریز» هم‌زمان با دهه فجر زیر بار ترافیک می‌رود؛ مقرر شده بود که امسال 31 کیلومتر این پروژه آسفالت ریزی شود ولی به دلیل شرایط آب و هوایی و مشکل قیر، این امر محقق نشد و با این وضعیت فکر نمی‌کنم تا آخر سال آسفالت ریزی 31 کیلومتر به اتمام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال این پروژه جزو فعال‌ترین پروژه‌ های راه‌سازی کشور بوده، ولی سه ماهه‌ی ابتدای سال وضعیت شرایط آب و هوایی نامطلوب بود و بارندگی تا حدودی مانع پیشرفت این پروژه شد و اکنون نیز برودت هوا باعث کندی آن شده است؛ البته نمی‌توان تنها وضعیت آب و هوایی را دلیل بر کندی این پروژه دانست.  

وی افزود: از ابتدای سال 97 با آغاز بارش‌ها، تنها چهار ماه روی این پروژه کار شده است، معتقدم  این پروژه باید به صورت سه شیفت اجرا شود ولی این امر نیز محقق نمی‌شود. بزرگراه اهر- تبریز از 20 سال گذشته آغاز شده بود ولی معتقدم با طولانی شدن پروسه‌ی عملیات، ارزش واقعی خود را از دست داده است. اکنون 34 کیلومتر این پروژه در دست بنیاد مسکن است که ضرورت دارد این دستگاه نسبت به اتمام این پروژه احساس مسئولیت بیشتری داشته باشند.     

عبداللهی با بیان این‌که این پروژه از لحاظ اعتبار هیچ گونه مشکلی ندارد و از ابتدای سال 19 میلیارد تومان برای آن تخصیص یافته است، گفت: سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده تا بدهی‌های پیمانکاران به طور کامل پرداخت شود.  

وی با بیان این‌که راه و شهرسازی باید برای اتمام این پروژه همت مضاعف داشته باشد، بیان کرد: موانع جزیی این پروژه باید حل شود، متاسفانه راه و شهرسازی طی سالیان گذشته فعالیت‌ مطلوبی نسبت به امسال برای اتمام این پروژه انجام نداده بود ولی امسال با پیگیری بودجه، اقدامات خوبی در دولت تدبیر و امید برای پیشبرد پروژه انجام شد ولی می‌توانست مطلوب‌تر از وضعیت فعلی نیز شود.  

نماینده هریس و اهر در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که این راه پاسخگوی تردد بین اهر و تبریز هریس نیست و روزانه بیش از 35 هزار خودرو در این جاده تردد دارد، گفت: عمده علل تصادفات نیز به این دلیل  رعایت نشدن ظرفیت این جاده است.  

وی، نبود راه ارتباطی مطلوب را یکی از موانع توسعه‌ی مناطق محروم دانست و گفت: قسمت شمال شرقی استان به دلیل نبود راه‌های ارتباطی مناسب محروم باقی مانده است، زمانی که راه مناسبی نباشد هیچ گردشگر و سرمایه گذاری به منطقه جذب نمی‌شود، کشاورز نمی‌تواند محصولات خود را با دسترسی راحت در بازار به فروش برساند، حتی دلیل کمبود پزشک متخصص در بیمارستان‌های اهر و هریس به نبود راه‌های ارتباطی مناسب برمی‌گردد. 

    وی ادامه داد: با وجود معادن غنی طلا و مس در این مناطق، به دلیل نبود راه‌های ارتباطی مناسب، معادن غنی این مناطق استخراج نشده و هیچ سرمایه گذاری در این حوزه سرمایه گذاری نمی‌کند، زمانی که این جاده امنیتی ندارد، سرمایه گذار چگونه به شهرهای هریس، اهر و مغان مراجعه کند!   

عبداللهی با تاکید بر این‌که دولت برای اتمام این پروژه هر هزینه‌ای نیاز باشد را در اختیار دستگاه‌های مربوطه قرار می‌دهد و از لحاظ بودجه هیچ مشکلی وجود ندارد، افزود: سازمان برنامه و بودجه پی برده که این جاده جزو حادثه خیزترین جاده‌ی استان است و کم‌تر روزی می‌شود که این جاده کشته نداشته باشد، طبق آمار میزان کشته‌های این جاده زیاد است، بنده حتی در تریبون مجلس اعلام کردم؛ به شرکت در مجالس ختم جانباختگان در جاده تبریز-اهر عادت کرده و خسته شده‌ایم، در این جاده خسارات جانی زیادی به اکثر خانواده‌های اهری وارد می‌شود.  

وی ادامه داد: امیدوارم عملیات اجرایی این پروژه به خوبی پیشرفت داشته و تا سال 98 به طور کامل به اتمام برسد در غیر این‌صورت مسئولان باید از مردم عذرخواهی کنند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جاده اهر ـ تبریز منطقه آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۳۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند

احزاب مختلف آذربایجان‌ شرقی لیست‌های خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را اعلام کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان شرقی، مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم _جمعه بیست‌و یکم اردیبهشت _همزمان با سراسر کشور در سه حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی شامل میانه، شبستر و تبریز (تبریز، اسکو و آذرشهر) برگزار می‌شود.

احزاب مختلف آذربایجان‌شرقی نیز در بیانیه‌های جداگانه حمایت خود را از لیست انتخابی اعلام کردند.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

در بیانیه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب استان آذربایجان شرقی آمده است: با توجه به اینکه از ۶ نفر لیست دور اول انتخابات یک نفر موفق به اخذ اکثریت آرا و راهیابی به مجلس شورای اسلامی شد، از پنج کاندیدای دیگر لیست شورای ائتلاف شامل سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا نوین، علیرضا منادی، علی آجودان زاده و علی جعفری آذر اعلام حمایت می‌شود.

در مرحله اول انتخابات مجلس دوازدهم در ۱۱ اسفند سال ۱۴۰۲ «روح اله متفکر آزاد» به عنوان نماینده مردم در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو از این لیست انتخاب شد.

حزب همت

نامزدهای مورد حمایت حزب همت (همدلی مردم تحول خواه) در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی مشخص شدند.

بر اساس اطلاعیه این حزب در استان آذربایجان شرقی، محمد حسین فرهنگی، رضا صدیقی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده نامزدهای مورد حمایت این حزب هستند.

حزب رفاه و سلامت

حزب رفاه و سلامت نامزدهای مورد حمایت خود را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر اعلام کرد.

سید محمدرضا میرتاج الدینی، علیرضا منادی، علیرضا نوین و علی آجودان زاده در لیست این حزب قرار دارند.

جبهه مطالعه مردمی

جواد عبادی، علی جعفری آذر، علیرضا نوین و رضا صدیقی نیز در لیست حمایتی جبهه مطالعه مردمی قرار گرفتند.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی همزمان با کشور یازدهم اسفند ۱۴۰۲ در ۱۳ حوزه انتخابیه آذربایجان شرقی برگزار شد و ۵۱۲ نامزد برای تصدی ۱۹ کرسی در استان با هم رقابت کردند که ۱۳ نفر به طور مستقیم در دور اول راهی مجلس شدند و ۱۲ نفر نیز برای تعیین ۶ نماینده سه حوزه انتخابیه تبریز، اسکو و آذرشهر، میانه و شبستر به دور دوم راه یافتند.

کد خبر 750753

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • توزیع ۲۸۸۰ تن آسفالت در معابر غرب و شمال‌غرب تبریز
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بازار انتخابات در تبریز داغ شد/ اوج هیجان در ستادهای تبلیغاتی
  • روان سازی ترافیک تبریز با احداث ۶ تقاطع های غیر همسطح
  • واژگونی خودرو پراید در محور ارومیه تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز
  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح