Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رفتار انتخاباتی به شکلی انجام گرفت که دشمنان را به طمع انداخته و موج القای تقلب را به راه انداختند تا این تصویر در کشور نهادینه شود،در نتیجه مردم دچار تردید شدند و تشخیص‌ها بسیار مشکل شد .

به گزارش ایسنا، سردار «علی‌محمد نائینی» ، در مراسم 9دی‌ در ایلام اظهار کرد: انقلاب اسلامی درزمانی تحقق کرد که نظام جهانی دوقطبی بود و تلاش بر این بود که نظام دینی در جهان تشکیل نشود و هیچ یک از کارشناسان سیاسی فکر نمی‌کردند رژیم شاهنشاهی با اراده‌ی ملت ایران سرنگون شود و در این زمانه حساس بزرگ‌مرد تاریخ معاصر، ملت ایران را برای حرکتی بزرگ و برپایی نظامی بر پایه دین و مرجعیت شیعه هدایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، خط نفاق با پیچیده‌ترین اشکال ممکن شکل گرفت و همه سرمایه استکبار جهانی به کار گرفته شد که از قدرت و استحکام نظام اسلامی جلوگیری شود اما حضور مردم در لوای مرجعیت شیعی، هر فتنه‌ای را در انقلاب سرکوب و خنثی کرد، ادامه داد: از ابتدای انقلاب با حضور مردم درصحنه، خطر جدی متوجه نظام نشد، انتخابات برگزار می‌شد و نتیجه انتخابات پذیرفته می‌شد و دولت‌ها کار خود را باسلیقه‌های مختلف پیش می‌بردند، اما در سال ۸۸ فضای انتخابات غیر اسلامی و غیردینی شد، فضای تهران و برخی از کلان‌شهرها را به هم ریختند و احساسات و عواطف مردم را به بازی گرفتند .

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تصریح کرد: فتنه گران و حامیان آنان، تصویری در کشور ایجاد کردند که کشور نیاز به منجی دارد و رفتار انتخاباتی به شکلی انجام گرفت که دشمنان را به طمع انداخته و موج القای تقلب شد تا این تصویر در کشور نهادینه شود، مردم دچار تردید شدند و تشخیص‌ها بسیار مشکل شد .

رئیس ستاد 9 دی کشور ادامه داد: انتخابات و حضور حماسی مردم با بیش از ۴۵ میلیون نفر رأی‌دهنده را به چالش کشیدند، برخی از افراد بدون تعقل سیاسی به کاندیدای بازنده، تبریک گفتند اما این رفتارهای نادرست، دست‌به‌دست هم داد تا شائبه‌ای به نام تقلب را تصویر کنند، مدلی از انقلاب رنگی بود که دشمنان طراحی کرده بودند تا کاری که دشمنان نتوانسته بودند در خارج از کشور انجام دهند در انتخابات 88 در داخل انجام دهند .

وی افزود: برخی در داخل کشور موضوع تقلب در انتخابات را مطرح کردند درحالی‌که خودشان هم حقیقت را می‌دانستند که امکان تقلب با سازوکارهای انتخاباتی و مکانیزم مردمی که در عرصه انتخابات وجود دارد، نیست، بلافاصله بعد از روز انتخابات، مردم را دعوت به شورش علیه برگزاری انتخابات کردند و یک جمعیتی احساس کردند که واقعاً رأی آن‌ها دیده نشده است .

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تصریح کرد: فتنه‌گران در بیانیه‌های خود ابطال انتخابات را خواستار شدند و احتمالاً هدف اصلی خود قراردادند ولی این، هدف ظاهری بود، واقعیت این بود که خودشان هم می‌دانستند که امکان جابجایی ده میلیون رأی وجود ندارد، درحالی‌که هدف اصلی آنان رهبر انقلاب بود و آن‌ها کانون اصلی انقلاب را هدف قرار داده بودند و در نظر جریان قدرت‌طلب در کشور، ولایت‌فقیه مشکل اساسی به شمار می‌رفت .

نایینی تصریح کرد: امروز نیز این‌گونه می‌خواهند تلقین کنند که حوادث سال 88 یک دعوای انتخاباتی بوده است، اما این‌گونه نیست، در لشکرکشی‌های خیابانی، آنان اصل نظام را هدف قرار داده بودند و در شعارهایشان هیچ شعاری علیه کاندیدای رقیب نبود و این‌ها وقتی دیدند که حوادث خیابانی موردتوجه دشمنان قرارگرفته عکس‌العملی نشان ندادند و با دشمن همراهی کردند، دشمن به میدان آمد، سرویس‌های جاسوسی به صحنه آمدند اما صدایشان درنیامد و سکوت کردند .

وی گفت: امروز، راه مقابله نظامی با نظام جمهوری اسلامی بسته‌شده است، امروز با جنگ پیچیده‌ای روبرو هستیم که مفهوم جنگ نرم را در درون خود دارد و باید ترکیبی از تجربیات ۴۰ سال گذشته در مقابل این جنگ نرم به کاربرد، برخی این جنگ نرم را انکار می‌کنند که این خود هم بخشی از جنگ نرم دشمنان است، جنگی که امروز در آن قرار داریم به‌مراتب از جنگ هشت‌ساله بسیار سنگین‌تر و پیچیده‌تر است و نیاز به آرایش جنگی دارد . جنگ هشت‌ساله دفاع مقدس یک خودباوری را در نظام جمهوری اسلامی به وجود آورده و نفوذ ایران در منطقه برای دشمنان غیرقابل‌تحمل است و امروز در چهل‌سالگی انقلاب، یک جنگ هوشمند ترکیبی و سازمان‌یافته به راه انداختند و دشمن مردم را هدف قرار داده که در چهل‌سالگی انقلاب دستاوردهای انقلاب دیده نشود و تصویر ذهنی مردم را از انقلاب تغییر دهند .

نائینی ادامه داد: دشمنان به دنبال تطهیر دوران منحط پهلوی هستند، هدف دوم آنان، سیاه نمایی و برجسته کردن مشکلات کشور است، ما توان داریم و ظرفیت داریم که می‌توانیم بر مشکلات فائق شویم، جنگ اقتصادی و فشار اقتصادی و جنگ روانی و رسانه‌ای برای خدشه واردکردن بر دست آوره‌ای انقلاب اسلامی است و مردم را هدف قرار داده‌اند، ما در یک جنگ تمام‌عیار قرارگرفته‌ایم که ما را مجبور به مذاکره در امور راهبردی ازجمله موشکی کنند، از اهداف خود دست‌برداریم و مانند رژیم منحط سعودی وابسته و مطلوب آنان باشیم .

رئیس ستاد گرامیداشت مراسم نهم دی‌ماه در کشور، بابیان اینکه دشمنان بر این باورند شبکه نفوذ آنان در کشور دست‌نخورده است و ملت ایران از انقلاب برگشته‌اند، گفت: در سال آینده ما دو التهاب اساسی داریم، انتخابات مجلس راداریم که باید گفت انتخابات نقش کاتالیزور برای فراهم کردن زمینه نافرمانی مدنی را دارد از طرف دیگری بر فشارهای اقتصادی در حوزه‌های صنفی و کارگری تمرکز کرده‌اند، آنها در فضای مجازی که امروز فضای فراخوان و تخریب باورهای اساسی است و در ایجاد ناآرامی‌ها تأثیرات مخرب و ویران گری دارد سرمایه‌گذاری کرده‌اند .

نائینی در پایان با تقدیر از مردم استان ایلام برای حضور حماسی در نکوداشت نهم دی‌ماه، خاطرنشان کرد: الگوی موفق نهم دی ظرفیت و توانمندی اصل ولایت‌فقیه در نظام مقدس جمهوری اسلامی در برطرف کردن و رفع مسائل و مشکلات امنیتی به نمایش گذاشته شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، مجلس یازدهم در حوزه اقتصادی آنچنان که ادعا می‌کرد توانست عمل کند؟ و حالا که مشکلات اقتصادی در کشور به عنوان یک امر واقع وجود دارد باید بررسی کرد که وظیفه مجلس بعد برای رفع مشکلات موجود چیست؟

مهرداد لاهوتی، فعال سیاسی، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «مجلس یک وظیفه قانون‌گذاری دارد و یک وظیفه نظارتی. مجلس یازدهم اولویت‌های اقتصادی و مشخصا رفع مشکلات اقتصادی را در قانون‌گذاری‌اش قرار نداد و طرح‌ها و لوایحی را بررسی کرد که خیلی از آنها ضرورتی نداشت. در واقع مجلس یازدهم در اولویت‌بندی مسائل مهم کشور ضعیف عمل کرد و حالا مجلس دوازدهم باید در حوزه اولویت‌بندی مسائل به بهترین شکل عمل کند. در حوزه نظارتی هم مجلس کنونی نتوانست از اختیارات خود به بهترین شکل استفاده کند».

او ادامه داد: «تمرکز مجلس آینده باید بر موضوع اقتصاد و اصلاح‌ ساختارهای اقتصادی باشد. اکنون مشکلاتی در کشور وجود دارد که اگر به آنها توجه نشود، از حالت چالش به ابرچالش تبدیل می‌شوند مثلا موضوع ناترازی‌هایی که در بانک‌ها داریم یکی از آنهاست و اگر به این موضوع توجه نکنیم تبدیل به بحران می‌شود».

این منتخب مجلس دوازهم همچنین بیان کرد: «واقعیت این است که باید ناترازی‌های بانک‌ها حل شود. ما در حوزه انرژی هم ناترازی‌های زیادی داریم. افزایش قیمت بنزین راهکار رفع ناترازی نیست بلکه باید خودروهای فرسوده را با خودروهای جدید جایگزین کنیم، باید سوخت مدیریت شود و... در صندوق‌های بازنشستگی هم ناترازی هست. در مجموع من تصور می‌کنم مهم‌ترین اولویت مجلس آینده باید رفع ناترازی‌ها باشد».

لاهوتی در پایان گفت: «نکته آخر هم این است که مجلس آینده باید فکری به حال موضوع فرونشست هم بکند زیرا ما دومین کشوری هستیم که دچار بحران فرونشست هستیم به این دلیل بخش زیادی از منابع زیرزمینی آب را استفاده کرده‌ایم».

دیگر خبرها

  • مشارکت حداکثری در انتخابات مورد تاکید امامین انقلاب است
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی