Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: امروز چیزی که در جامعه ما مفقود شده، اخلاق است.

محمدرضا فراهانی در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: اکنون در حوزه سیاسی دانشگاه‌ها دغدغه‌های فردی بر دغدغه‌های اجتماعی پیشی گرفته است، در حالی که در گذشته بیشتر افراد حاضر بودند برای ایده و افکارشان هزینه بپردازند.

وی ادامه داد: در واقع می‌توان گفت بن مایه‌های فکری و آنچه که رفتار فرد را شکل می‌دهد، نیز دچار تحول شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما فرهنگ بسیار غنی داشتیم اما این فرهنگ اکنون تنها محدود به کتابخانه‌ها است و ما از این سرمایه غنی کم بهره‌ هستیم.

فراهانی با تاکید بر اینکه امروز گمشده جامعه ما اخلاق است، گفت: امروز نوع احترامی که به اساتید و والدین خود می‌گذاشتیم، بسیار متفاوت شده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه درحال حاضر حجم فعالیت‌های دانشجویی به شدت در دانشگاه‌ها افزایش یافته و قابل مقایسه با دوره گذشته نیست، اظهار کرد: در گذشته فعالیت‌هایی با عنوان جشنواره‌های فرهنگی و هنری در دانشگاه‌ها وجود نداشت.

وی تاکید کرد: اگر روح دانشجویان پزشکی و مهندسی با هنر آشنا شود کارکرد و موفقیت‌شان نیز افزایش می‌یابد. چنین پژوهشی با موضوع تاثیر فعالیت‌های فرهنگی بر دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی مشهد صورت گرفته که نشان می‌دهد اثرات مطلوبی برای آنان به دنبال داشته است.

فراهانی عنوان کرد: در حوزه سیاسی تاثیرگذاری نسل گذشته بیشتری بود اما از طرفی ما هم امروز هزینه‌ها رو زیاد کردیم. جنبش دانشجویی ما که پس از انقلاب اسلامی خود را قدرتمند می‌دانسته، اکنون دچار یاس شده است زیرا هزینه‌های فعالیت‌های دانشجویی افزایش یافته و اقتصادی نیست. از طرفی تفکرات فردگرایی نیز به شدت رشد پیدا کرده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: امروز جریان جنبش دانشجویی از ساختارهای سیاسی به سمت مسائل اجتماعی و عدالت محوری در حال حرکت است. شاید هم اکنون جریان دانشجویی در حال مطالعه جریان گذشته خود است.

فراهانی در پایان اضافه کرد: کسانی که هزینه فعالیت‌های سیاسی را برای دانشجو و دانشگاه زیاد کرده‌اند، همه از نسل‌های گذشته و دوران انقلاب نیستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • تحلیل عباس عبدی از اعتراضات دانشجویی در آمریکا: از این تنور نانی برای اصولگرایان محترم پخته نمی‌شود، بهتر است فکر دیگری کنند
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند