Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: در این شرایط از مسئولین انتظار است که متناسب با شرایط جنگ اقتصادی برنامه ریزی کنند و از هزینه‌های غیرضروری حتما بپرهیزند و از زندگی اشرافی مخصوصا مسئولین امر به شدت اجتناب نمایند. به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور که در راستای احقاق حقوق عامه از صبح امروز تا حوالی ظهر با حضور در بازار تهران، به صورت مستقیم وضعیت اقتصادى حاکم بر بازار را مورد بررسى قرار داده بود، در جمع کسبه و بازاریان اظهار کرد: به لحاظ شرایط خاص کشور و اوضاع اقتصادی و مسئولیت‌ها و وظایفی که به عنوان دادستان کل کشور به بنده محول شده است، خواستم از نزدیک در جریان برخی از مسائل و امور قرار بگیرم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دادستان کل کشور با گرامیداشت حماسه ۹ دی اظهار کرد: امروز مصادف با ۹ دی ماه و یاد آور خاطره حماسه بزرگ ملت ایران در سال ۸۸ است و به همه ملت ایران تبریک و تهنیت عرض می‌کنم، بحمدالله حضور مردم در همه صحنه‌ها توانسته است به عنوان یک پشتیبان قوی به یک ستون بسیار محکم برای نظام جمهوری اسلامی ایران شناخته شود.
حجت الاسلام و المسلمین منتظری در ادامه عنوان کرد: حضور حماسی مردم در آن روز واقعا توطئه‌های دشمن را که برای ملت و نظام پیش بینی کرده بود خنثی کرد. توطئه‌های دشمن تمام نشده است و هر روز شاهد نوعی از انواع توطئه‌های دشمن هستیم.   دادستان کل کشور همچنین گفت: دشمن وقتی در عرصه‌های مختلف موفق نشد نظام ما را با شکست مواجه کند، با تمام توان و قدرت به میدان جنگی اقتصادی با نظام جمهوری اسلامی برخاسته است.
وی با طرح این سئوال که وظایف بازاریان که مسئولیت عمده اقتصاد کشور را عهده دار هستند در میدان مبارزه با جنگ اقتصادی چیست؟ خطاب به کسبه بازار تصریح کرد: نقش بازار و بازاریان در طول تاریخ و خصوصا در ۴۰ سال بعد از پیروزی انقلاب نقش بی بدیلی بوده است. حقیقتا بازاریان در پیروزی انقلاب و در استمرار نظام جمهوری اسلامی نقش بسیار مهم و موثری داشته و دارند. امروز در کنار توطئه‌های دشمن و نقشه‌های شومی که علیه این کشور طرح ریزی کرده اند و انجام می‌دهند نقش شما بازاریان در ثبات اقتصادی و ناکام گذاشتن دشمن در جنگ اقتصادی بسیار مهم است.

دادستان کل کشور بیان کرد: بنده نسبت به مدیریت اقتصادی کشور و نقشی که مسئولین اقتصادی کشور دارند هم در جلسات خصوصی و هم در جلسات عمومی تاکید کردم، وقتی دشمن در حال جنگ اقتصادی با نظام جمهوری اسلامی است قطعا مسئولین و مدیران اقتصادی کشور هم متناسب با جنگ اقتصادی باید برنامه‌ریزی و مدیریت کنند. 

دادستان کل کشور تصریح کرد: رفع همه مشکلات از عهده دولت برنمی‌آید، دولت برخاسته از ملت است و ملت باید دولت را حمایت کند و دولت صادقانه در خدمت خدمتگزاران خود باشد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری گفت: در این شرایط از مسئولین انتظار است که متناسب با شرایط جنگ اقتصادی برنامه ریزی کنند و از هزینه‌های غیرضروری حتما بپرهیزند و از زندگی اشرافی مخصوصا مسئولین امر به شدت اجتناب نمایند.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری تاکید کرد: مبارزه با فساد و مفسدین جزء تصمیمات جدی و قطعی دستگاه قضایی است که در این مقطع زمانی با فساد و مفسد به صورت جدی مبارزه کند.

وی گفت: مبارزه جدی با فساد و مفسد نیازمند کمک دولتمردان و حمایت مردم است که بازاریان، اصناف، و گروه‌های مختلف چه در بخش تولید و ... می‌توانند با دادن اطلاعات از دستگاه قضایی حمایت کنند.

دادستان کل کشور ادامه داد: یکی از تصمیمات جدی قوه قضاییه که به صورت بخشنامه به سراسر کشور اعلام شده است در ارتباط با موضوع حمایت از سرمایه گذاری و تولید کنندگان و کارآفرینان است.

وی افزود: در واقع درهر جایی که به حمایت دستگاه قضایی در زمینه تولید ، ‌اشتغال و جلوگیری از تعطیل شدن کارخانه‌ها نیاز باشد ما رسما اعلام کرده‌ایم که پیگیر این موضوعات هستیم و دستگاه قضایی در خدمت تولید کنندگان، کارآفرینان، صاحبان کارخانه و کسانی که می توانند در این جنگ اقتصادی به مقابله با دشمن برخیزند خواهد بود.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری تصریح کرد: از آنجایی که بخش عمده ضرر و زیان و نابسامانی‌ها در عرصه اقتصاد متوجه اقشار آسیب پذیر و قشر ضعیف جامعه است، از شما بازاریان این انتظار را داریم که به خاطر رضای خدا و برای جلب رضایت حضرت ولی عصر (عج) و جلب اقشار آسیب پذیر مردم مخصوصا در ایام آخر سال با مردم همراهی کنیم و به هر ترتیبی که می توانیم قیمتها را مقداری کاهش دهیم.

دادستان کل کشور خاطر نشان کرد: امروز نمونه ها و مصادیق این موضوع را که قدرت خرید مردم خصوصا قشر آسیب پذیر و مستضعف کاهش یافته است در بازدید از بازار و گفت‌وگو با فروشندگان و مشتریان ملاحظه نمودم و برآنچه که برآن اعتقاد داشتیم افزوده شد، ‌قدرت خرید مردم خصوصا قشر آسیب پذیر واقعا ضعیف است.

وی تاکید کرد: از صنعتگران ، ‌تولید کنندگان و همه کسانی که در مسئله اقتصاد و بازار می خواهیم که در آستانه سال نو توان مردم را در نظر بگیرند، البته ما در بخش‌های دیگر اقدامات و کارهایی را با همکاری دولتمردان انجام می دهیم که انشاءالله بتوانیم قیمت‌ها را کاهش و آن را تثبیت کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری گفت: انتظار ما از بازار و بازاریان این است که همراهی و مساعدت با دستگاه های اجرایی و قضایی داشته باشند و به فکر جامعه آسیب پذیر و اقشار متوسط مردم باشند.

دادستان کل کشور خطاب به بازاریان تصریح کرد: به اعتقاد بنده شما بازاریان می توانید در این زمینه‌ها نقش آفرین باشید، استدعای بنده به عنوان یک طلبه کوچک از شما عزیزان و همه کسانی که در این عرصه اقتصادی می توانند نقش آ‌فرین باشند این است که به اقشار آسیب پذیر و مستضف جامعه کمک کنیم که بتوانند وضعیت خریدشان را سر و سامان بدهند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: برکت را از خدای متعال بخواهید خداوند وقتی می بییند بندگانش در جهت جلب رضای او برنامه ریزی و حرکت می‌کنند قطعا به آنها یاری خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادستان کل کشور بازار جنگ اقتصادی نقش بازار کسبه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۶۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد

علی صالحی دادستان تهران درباره پرونده کثیرالشاکی موسوم به گروه (ش) اظهار داشت: متهمان این پرونده با مانور‌های متقلبانه اقدام به دریافت وجوه بدون مجوز در قبال پیش فروش خودرو کرده‌اند و با توجه به عدم ایفای تعهدات، ضمن ارتکاب اخلال ۶ هزار میلیارد ریالی در نظام اقتصادی کشور، مبالغ هنگفتی تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ایراد خسارت به مالباختگان مرتکب شده‌اند.

دادستان تهران افزود: این پرونده هزار و ۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم دارد و متهمان اصلی که ۱۶ نفر هستند با عناوین اتهامی مشارکت در اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق دریافت وجوه بدون مجوز قانونی (در مجموع به مبلغ ۶۰۳۷ میلیارد و ۶۲۰ میلیون ریال)، مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی تحت پیگرد قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: برای ۲۳ نفر از متهمان پرونده که به عنوان واسطه در جذب مشتری نقش داشته و پورسانت دریافت می‌کردند؛ به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع درخواست مجازات شده است، ضمن اینکه دو نفر از متهمان به اتهام پولشویی و دو نفر دیگر به اتهام اختفا و تصاحب صوری اموال متهمان در مرحله تحقیقات قضایی، تحت پیگرد قرار گرفته‌اند.

دادستان تهران با تأکید بر اهتمام دستگاه قضایی نسبت به رسیدگی به جرایم عمده و کلان اخلال گران در نظام اقتصادی کشور، گفت: متهمان این پرونده پس از دریافت وجوه کلان از طریق مانور‌های متقلبانه، گرچه ابتدا حدود ۲ هزار خودرو به مشتریان تحویل داده بودند، اما از اجرای تعهدات خود نسبت به ۲ هزار و ۷۵۴ خودروی باقی مانده سر باز می‌زنند که این موضوع موجب طرح شکایت از سوی مالباختگان و تشکیل پرونده کثیرالشاکی در مرجع قضایی می‌شود و بلافاصله تحقیقات قضایی آغاز و پرونده با ۱۲۹۴ شاکی و ۴۳ متهم با صدور کیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

دادستان تهران خاطرنشان کرد: مراجع نظارتی به منظور پیشگیری از عملکرد اخلال گران اقتصادی و تسریع در توقف اقدامات مجرمانه، مکلفند راجع به گزارش‌های کمیته مبارزه با پولشویی در مورد معاملات مشکوک، اقدامات به موقع و مؤثر انجام دهند، ضمن اینکه شهروندان هم باید قبل از افتادن به دام کلاهبرداران، در زمینه قانونی بودن فعالیت‌های شرکت‌های پیش فروش خودرو، تحقیق و بررسی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه اولویت دستگاه عدلیه است
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی