Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: طرح گازرسانی به دو شهر قلعه رئیسی و دیشموک با تمام سختی ها و چالش های پیش رو، از نادر طرح های گازرسانی در دولت تدبیر و امید است که باعث ماندگاری مردم در روستاها خواهد شد.

 

رحمان خادم در نشست خبری که با اصحاب رسانه در دفتر این شرکت در یاسوج برگزار شد، با بیان این مطلب اظهار داشت: این طرح به واسطه تفاوت های آشکاری که با دیگر طرح ها داشت؛ از جمله صعب العبور بودن، عبور از رودخانه های پرآب، عبور از دره های سخت گذر و کوه هایی به ارتفاع ۳۰ متر، یکی از رکوردهای بی نظیر در پروژه های گازی شرکت ملی گاز ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه مذکور به صورت EPC و با مجوز وزیر نفت به صورت یک جا با یک پیمانکار دارای رتبه خوب واگذار شد، گفت: حداقل۸۰ بیل مکانیکی به صورت شبانه روزی در سه شیفت کار می کردند تا موفق شدند این پروژه را در زمان تعیین شده به اتمام برسانند.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی گاز ایران، خادم توضیح داد: این طرح که یکی از مهمترین طرح های شرکت گاز این استان محسوب می شود با اعتباری معادل ۵۵۰ میلیارد ریال دو شهر قلعه رئیسی و دیشموک و نیز بیش از ۸۰ روستا که در مجاورت این خط انتقال قرار دارند را از نعمت گاز بهره مند می سازد.

 

مدیر عامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویر احمد یکی از مهم‌ترین دلایل دولت برای گازرسانی روستایی را توقف روند مهاجرت روستاییان به شهرها اعلام کرد و گفت: با توسعه گازرسانی، مهاجرت از روستا به شهرها و ایجاد حاشیه‌نشینی متوقف شده و مطابق آمار، مهاجرت روستاییان در این استان منفی شده است.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۰ روستا در دست گازرسانی است و ۴۵۰ روستا نیز باید تا پایان سال ۹۹ از نعمت گاز بهره مند می شوند گفت: اکنون ضریب نفوذ گاز شهری ۱۰۰ درصد و ضریب نفوذ گاز روستایی ۷۵ درصد است که انشاالله تا سال آینده به حدود ۹۰ درصد خواهد رسید.

 

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه کل تجهیزات پروژه قلعه رئیسی و دیشموک در داخل کشور تامین شده و پروژه ای ۱۰۰ درصد ایرانی است، گفت: بیش از ۷۰ درصد از نیروهای استفاده دراین پروژه، نیروهای بومی بودند که این مسئله علاوه بر اشتغالزایی برای مردم این نواحی، در توانمند سازی آنان نیز بسیار موثر بوده است.

 

وی در ارتباط با آماده باش زمستانی این شرکت گفت: تمام ایستگاه های ما برای نخستین بار اورهال (تعمیرات اساسی) شد. ضمن اینکه کارهای مقاوم سازی شبکه نیز به طور کامل انجام و ما اکنون در آماده باش کامل برای فصل زمستان هستیم.

 

مدیرعامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مسائل زیست محیطی گفت: در طول انجام  پروژه سعی کردیم از نقاطی عبور کنیم که کمترین درخت قطع شود و همچنین به این ترتیب با کاهش مصرف هیزم، سالیانه از قطع ۱۷۰۰۰ اصله درخت جلوگیری می شود، این در حالی است که در بحث راه سازی مسیر نیز تا جایی که امکان داشت از جاده اصلی فاصله گرفتیم و از طریق حفاری زیر زمینی کارها را انجام دادیم.

 

خادم در پایان اظهار داشت: با توجه به شرایط سخت و دشوار گازرسانی، لازم است در خصوص فرهنگ سازی در زمینه استفاده بهینه از گاز طبیعی باید بیشتر و بهتر کار کنیم.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۷۸۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

احمد فعله گری امروز پنجشنبه ۶ اردیبهشت در جمع خبرنگاران استان، صنایع را از مهمترین رکن های هر جامعه برای افزایش تولید عنوان کرد و افزود: شرکت گاز استان کردستان ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد را به شبکه سراسری گاز متصل کرده است.

وی رونق صنعت را نشانه توسعه هر استان عنوان کرد و افزود: اهمیت اصلی و واقعی گاز طبیعی با توجه به ارزش افزوده فراوان و قابلیت تبدیل به هزاران نوع کالای با ارزش اقتصادی در بخش صنعت بعنوان ماده اولیه و یا منبع انرژی ظاهر می شود.

مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان گفت: نیاز روزافزون به گاز برای تأمین انرژی و سوخت و همین‌طور ارز حاصل از فروش و صادرات برای سرمایه گذاری و راه اندازی صنایع مادر و زیربنایی در کشور، اندیشه تمرکز بخشیدن فعالیت‌های مرتبط با صنعت گاز را تقویت کرد.

وی با اشاره به اینکه یک هزار و ۸۹۲ واحد صنعتی استان مشمول قانون مصوبه شورای اقتصاد شدند، بیان کرد: این تعداد واحد در مجموع سالانه مصرف کننده ۵۶ میلیون لیتر فرآورده های نفتی بودند که با برنامه ریزی مدون، تمام صنایع پر مصرف تا پایان سال جاری به شبکه سراسری گاز طبیعی وصل می شوند.

فعله گری به تعداد صنایع گازدار شده مصوبه شورای اقتصاد تا پایان فروردین ماه اشاره و بیان کرد: تاکنون ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی مصوبه شورای اقتصاد گازدار شده اند که با تحت پوشش قرار گرفتن این تعداد صنایع سالانه در مصرف ۵۲ میلیون لیتر سوخت های مایع صرفه جویی می شود.

وی  یادآور شد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۰۰ واحد صنعتی به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شد که برای گازرسانی به این تعداد واحد صنعتی و تولیدی ۳۸ کیلومتر شبکه گذاری انجام گرفته است.

این مقام مسئول یادآور شد: در حال حاضر با گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی که با حجم شبکه گذاری ۶۳۰ کیلومتر انجام گرفته و با گازرسانی به این واحدهای تولیدی و صنعتی ۹۳ درصد حجم جایگزینی گاز طبیعی به جای سوخت های مایع محقق شده که در سال جاری با گازرسانی به اهداف پیش بینی شده این حجم جایگزینی به ۹۵ درصد افزایش خواهد یافت.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در ادامه سخنانش بهره مندی واحدهای صنعتی از انرژی مطمئن و در دسترس را موجب افزایش تولید و اشتغال زایی پایدار عنوان کرد و گفت‌: با پروژه‌هایی که در بخش گازرسانی به واحدهای صنعتی فعال است تا پایان سال جاری تعداد دیگری از واحدهای صنعتی به چرخه مصرف کنندگان گاز طبیعی می‌پیوندند.

فعله گری افزود: در سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی برای گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی صورت گرفته که تا پایان فروردین ماه تعداد ۳ واحد صنعتی به صف مصرف کنندگان گاز طبیعی افزوده شده اند.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان در پاپان افزود: ناگفته نماند که منابع عظیم گاز ایران می‌تواند در تحقق اقتصاد ملی و یا اصلاح اقتصادی کشور نقش‌آفرینی کند. کارکرد و نوع فعالیت تمام مولفه‌های اقتصادی در حمایت از تولید داخلی نقش اساسی دارد، اما در این میان جایگاه صنایع و فعالیت‌های صنعتی، نقشی حساس را به خود اختصاص داده است و امروزه در اکثر کشورهای جهان صنعت و تولیدات صنعتی، نقش مهمی در تولید ملی و رشد اقتصادی جامعه دارد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آغاز پروژه گازرسانی به میجان از توابع جبالبارز
  • گزارش| سفر رئیسی به سریلانکا؛ نمایش اقتدار مهندسی ایرانی
  • گازرسانی به ۱۰۰ واحد صنعتی در کردستان
  • شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا
  • تخریب پروژه گازرسانی بر اثر بارش باران در روستای دوسیران + فیلم
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • گازرسانی به ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی در کردستان
  • پروژه «اومااویا» سریلانکا، نماد توان صادرات خدمات فنی - مهندسی ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است