Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@13:37:13 GMT

چه خواب‌هایی تعبیر می شود؟

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۰۴۹۵

چه خواب‌هایی تعبیر می شود؟

به گزارش جهان نيوز، همان دنیایی است که نمی‌دانیم، کجاست؟ نه مجازی است و نه حقیقی؛ ترکیبی مبهم از واقعیت و تخیل است. بعضی وقت‌ها انسانِ انسانت می‌کند، بعضی وقت‌ها هم بی اختیار و بی هویت. آن جا همه چیز عجیب و غریب است. شگفت و پر معناست. عالمِ خواب حقیقتا عالم گنگ و پنهانی است.

تجربه‌ی جهنمی یا بهشتی
از قتل تا سرگرمی، از آشفتگی و کسالت تا اوج لذت، همگی در خواب اتفاق می‌افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضی وقت‌ها آنقدر عذاب آور است که یادآوریش ناراحتت می‌کند و گاهی اوقات آنقدر لذتبخش است که آن را به دنیا ترجیح می‌دهی و میل نداری بیدار شوی.

پیامبر اکرم (ص) درباره‌ی خواب دیدن فرمودند: «خواب و رویا گاهی بشارتی از ناحیه خداوند است، گاه وسیله غم و اندوه از سوی شیطان، و گاه مسائلی است که انسان در فکر خود می‌پروراند آن را در خواب می‌بیند.» رسول اکرم (ص) در جایی دیگر فرمودند: «خواب و رویا گاهی بشارتی از ناحیه خداوند است، گاه وسیله غم و اندوه از سوی شیطان، و گاه مسایلی است که انسان در فکر خود می‌پروراند آن را در خواب می‌بیند.»

همیشه عجیب و مبهم
دنیای پر رمزِ خواب، ویژگی عجیب بودن را در خود جای داده است. در خواب، اتفاقات از فضای معمول زندگی روز مره دور است و چهارچوب قوائد دنیایی شکسته می‌شود. حتما شده، شما هم در این فضا قرار بگیرید و اتفاقای را شاهد باشید، که معانیش برایتان نا مشخص باشد. شاید سراغ تعبیرش رفته باشید و آن را برای کسانی که به آن‌ها نزدیک بودید، تعریف کردید.
  تعبیر شدن خواب به صاحب خواب بستگی دارد حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا میلانی نژاد کارشناس مذهبی و سخنران در خصوص خواب‌هایی که تعبیر می‌شوند گفت: تعبیر شدن خواب، به صاحب خواب بستگی دارد. انسان هر چه روحش پاک باشد، خوابش تعبیر دقیق تری دارد و از آن طرف هر چه انسان روح آلوده‌ای داشته باشد، خواب هایش تعبیر نمی‌شود. انسان آلوده‌ای که خواب جهنم و عذاب می‌بیند، متوجه وعده‌ی خدا می‌شوند. این خواب عذاب آور برای تلنگر زدن نیست. خداوند تلنگر را به انسان‌های پاک می‌زند.

زمان‌هایی که خواب هایش تعبیر ندارد
وی با اشاره به زمان خوابیدن و خواب دیدن، اظهار کرد: زمان و ساعت خوابیدن در تعبیر خواب اهمیت دارد. در احادیث و روایات ساعاتی در شبانه روز مناسب خوابیدن نیست؛ مثلا خوابیدن هنگام غروب آفتاب، یا زمان طلوع آفتاب مکروه است. از طرف دیگر در روایات داریم خواب پیش از اذان صبح بسیار مفید است و ظاهرا خواب‌هایی که در آن لحظه مشاهده می‌شود، تعبیر هم دارد.

خوابیدن با شکم پر، تعبیر ندارد این کارشناس مذهبی در ادامه به آداب خواب اشاره کرد و گفت: علاوه بر زمان خوابیدن، آداب خوابیدن نیز اهمیت فراوانی دارد، مثلا خوابیدن با شکم پر مکروه است. خوابی که انسان با شکم پر می‌بیند، قطعا تعبیر ندارد. وقتی انسان غذا می‌خورد و می‌خوابد، تمامی حواس بدن معطوف به حجم غذاست. به همین دلیل عمدتا خواب‌های با شکم پر آشفته و پر استرس هستند و معنای خاصی هم ندارند.

خواب‌ها رموزی دارند که بر همه آشکار نیست
حجت الاسلام و المسلمین میلانی نژاد، در ادامه به تشریح برخی خواب‌ها پرداخت و اظهار کرد: برخی کتاب‌هایی درباره‌ی تعبیر خواب نوشته اند. آنچه که در علم تعبیر خواب وجود دارد، یکسری کد‌هایی است که معانی خواب‌ها از طریق آن مشخص می‌شود. این کد‌ها همچون رمزی است که فقط کسانی که با علم تعبیر خواب آشنا هستند، آن را درک می‌کنند. مثلا شخصی در خواب درگذشته‌ای را می‌بیند که گرسنه است، این نشان می‌دهد که متوفی نیاز به اعمال حسنه مانند نماز و روزه دارد؛ یا دیدن مادر از دنیا رفته با لباس پاره، نشان از این دارد که آن مادر خطایی داشته که نیاز به استغفار دارد.

نباید خواب را برای هر کسی تعریف کرد این واعظ، در خصوص بیان کردن خواب، نزد دیگران، تاکید کرد: طبق روایات، نباید خواب را برای هر کسی تعریف کرد، بلکه باید آن را به اهلش گفت؛ چراکه نوع تعبیر روی انسان اثر می‌گذارد. اینکه می‌گویند اولین تعبیر، همان تعبیری است که اتفاق می‌افتد، برای این است که روح انسان، از آنچه به عنوان تعبیر گفته می‌شود، تاثیر می‌گیرد. باید کسی که خواب برایش تعریف می‌شود، بگوید خیر است ان شا الله که در باطن صاحب خواب آرامش و تاثیر مثبت ایجاد شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۰۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند

آفتاب‌‌نیوز :

برای اینکه فردی سرحال و پرانرژی از خواب بیدار شود، هر شبانه روز به چند ساعت خواب عمیق نیاز دارد. در حالی که کیفیت خواب با افزایش سن کاهش می‌یابد، اما بسیاری از جوانان نیز مشکلات خواب را گزارش می‌کنند.

داشتن خواب باکیفیت، عملکرد سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد، خطر ابتلا به دیابت و بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، از استرس می‌کاهد و خلق و خو و تمرکز را نیز بهبود می‌دهد.

همچنین برخی عادات مخرب هم بر کیفیت خواب افراد تاثیر می‌گذارند که آگاهی از آن‌ها و مدیریت صحیح این عادت‌ها می‌تواند مفید و در بهبود سلامت کلی فرد موثر باشد.

در ادامه به نقل از نشریه "هندوستان تایمز" به برخی از این عادات اشاره می‌کنیم:

* استفاده از تلفن همراه قبل از خواب

نور آبی که از صفحه نمایش تلفن همراه شما ساطع می‌شود، کیفیت خواب را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نور آبی می‌تواند تولید ملاتونین در بدن را که هورمون اصلی کنترل کننده چرخه خواب و بیداری است، مختل کند. ملاتونین ناکافی می‌تواند باعث بی خوابی، حساس شدن و خواب آلودگی در طول روز شود.

* خوردن مقدار زیادی غذا قبل از خواب

خوردن یک وعده غذایی پر حجم کمتر از یک ساعت قبل از خواب می‌تواند بر کیفیت خواب تاثیر گذاشته و به خواب رفتن را مشکل کند.

* مصرف بی رویه کافئین

مصرف بیش از اندازه قهوه منجر به اختلالات خواب می‌شود. کافئین محرکی است که می‌تواند به خواب رفتن را سخت کند.

* قرار نگرفتن در معرض نور طبیعی

زمانی که خود را از نور خورشید محروم می‌کنیم، سطح ملانین را کاهش می‌دهیم. ملانین، ملاتونین را می‌سازد که به چرخه خواب کمک می‌کند.

* بی توجهی به افزایش استرس 

سطوح بالای استرس با طولانی شدن مدت زمان به خواب رفتن و اختلالات خواب مرتبط است. کم خوابی سیستم واکنش بدن به استرس را تحریک می‌کند و منجر به افزایش هورمون‌های استرس، یعنی کورتیزول می‌شود که بر خواب تاثیر می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری برنا

دیگر خبرها

  • تعبیر جالب مسعود ده‌نمکی از فعالیت‌های شهید آوینی + فیلم
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب
  • با دقت در نحوه خوابیدن به خواسته‌های درونی خود پی ببرید
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • آب آلبالو چه کمکی به دیابتی‌ها می‌کند؟
  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • برجسته‌ترین ویژگی‌های اپل واچ جدید