Web Analytics Made Easy - Statcounter

در هفتاد و ششمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم با لایحه صدور مجوز تجاری‌سازی موقت ۳ ساله فعالان حوزه فناوری اطلاعات در اماکن مسکونی مخالفت شد. ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۲ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، هفتاد و ششمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم به ریاست عبدالله جلالی و با حضور سید ابراهیم معتمدی قائم‌مقام شهردار قم در سالن جلسات ساختمان شهید باکری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه، رئیس شورای شهر قم با اشاره به لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری اظهار داشت: عملکرد شهرداری قم در زمینهٔ نحوه صدور تجاری‌های موقت ابهاماتی داشته که باید برطرف شود.

فضایی برای فعالیت فعالان حوزه فناوری اطلاعات در شهر قم وجود ندارد

عبدالله جلالی با تأکید بر لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری عنوان کرد:  در حوزه فناوری اطلاعات فارغ‌التحصیلان بسیار زیادی وجود دارد اما متأسفانه فضایی برای فعالیت و اشتغال آن‌ها در قم انجام‌نشده است.

وی با درخواست از شهرداری برای صدور مجوز تجاری‌سازی موقت در اماکن مسکونی قم برای فعالیت فعالان حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد: اغلب مهندسین و فعالان حوزه فناوری اطلاعات مکانی برای فعالیت و تولید نداشته و در این شرایط از شهرداری قم انتظار می‌رود که اجازه صدور تجاری‌سازی موقت در اماکن مسکونی با پرداخت عوارض را به فعالان این بخش اختصاص بدهد.

رئیس شورای شهر قم ادامه داد: حوزه فناوری اطلاعات در سال‌های گذشته در قم به‌تازگی پا گرفته و تعداد فعالان این بخش نیز بسیار زیاد است، اما متأسفانه مکان و فضایی برای اشتغال آن‌ها توسط دولت ایجاد نشده است در این شرایط شهرداری و شورای شهر باید به کمک این افراد بیایند.

تجاری‌سازی اماکن مسکونی بافت‌های شهری قم را از بین برده است86 درصد از ظرفیت تخت هتل‌های قم اشغال استاعتبار 1 میلیارد تومانی راه‌آهن سریع‌السیر تهران-قم-اصفهان در لایحه بودجه 98 !

وصول درآمدهای پایدار شهرداری با چالش و ابهام روبه‌رو شده است

عضو شورای شهر قم نیز در بخشی از این جلسه، با اشاره بر لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری اضافه کرد: برخی از تغییر کاربری‌های مسکونی ایجادشده در قم صرفاً در حوزه کارهای فرهنگی بوده و هیچ‌گونه درآمدزایی ندارند، شهرداری قم باید تسهیلات دیگری برای این قبیل فعالیت‌ها ارائه دهد.

حسن مالکی نژاد با تأکید بر ضرورت جداسازی تعرفه عوارض فعالیت‌های فرهنگی و تجاری در صدور مجوزهای موقت تجاری‌سازی گفت: اگر شهرداری به این نتیجه برسد که تغییر کاربری منازل مسکونی در حوزه فعالیت‌های فرهنگی همراه با درآمدزایی و اشتغال آفرینی نیست از دریافت عوارض سنگین و متعارف خودداری کند.

وی با انتقاد از کاهش مستمر درآمدهای شهرداری در سال‌های ابراز کرد: متأسفانه دولت تخصیص مالیات بر ارزش‌افزوده را مبنی بر تصمیم شورای برنامه‌ریزی کرده که مغایر با قوانین گذشته بوده و بودجه‌های شهرداری را به‌شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

سالانه 300 هزار تن در آسفالت در سطح شهر قم توزیع می‌شود

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه شورای شهر قم نیز با اشاره به اخذ مجوز مابه‌التفاوت پرداخت قیمت تمام‌شده آسفالت بین شهرداری قم و سازمان توسعه و عمران گفت: سالانه 300 هزار تن آسفالت توسط این سازمان تولیدشده و در مناطق 8 گانه توزیع می‌شود.

مجید اخوان با تأکید بر اخذ مجوز مابه‌التفاوت پرداخت قیمت تمام‌شده آسفالت بین شهرداری قم و سازمان توسعه و عمران ابراز کرد: با توجه به نوسانات اخیر نرخ ارز قیمت قیر دو برابر شده و با افزایش همراه بوده که شهرداری برای ادامه روند فعالیت‌های عمرانی درخواست تجدیدنظر در نحوه محاسبه‌شده است.

وی با بیان لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری گفت: ماده 37 امکان کاربری موقت در برخی آموزشگاه را برای حل شدن مشکل موقت برخی از مشاغل را به وجود آورده است.

عضو شورای شهر قم با تأکید بر لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری ابراز کرد: بر اساس شورای گفت‌وگوی بخش خصوصی و دولتی شرکت‌های فعال در حوزه فناوری اطلاعات با پرداخت 3 پی می‌توانند تا سه سال در منازل مسکونی به فعالیت بپردازند.

اخوان ادامه داد: حقیقت این بوده که برخی از مشاغل با کاربری موقت مانند آتلیه جلوه و کالبد شهر را به‌هم‌ریخته‌اند، بنابراین کمیسیون برنامه‌وبودجه با مشمول کردن مشاغل حوزه فناوری اطلاعات در ماده 37 کاملاً مخالف است، در کمیته تعرفه برنامه‌وبودجه شورای شهر قم تغییرات تعرفه با کمترین میزان تغییر صورت گرفته و اولویت و سیاست مهم در کمیته مذکور بر شفاف‌سازی و رفع ابهامات استوار است.

تجاری‌سازی‌های موقت بافت شهری قم را به‌هم‌ریخته است

رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل شورای شهر قم نیز در ادامه این جلسه، با اشاره به لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری گفت: باید تدابیری صورت بگیرد که مجوزهای موقت در ساختمان‌هایی که ظرفیت لازم را دارد صادرشده و فعالان اقتصادی در آن‌ها ساکن شود، جلوه و فضای بسیاری از ساختمان‌های شهر تناسبی با فعالیت اصناف و فعالان اقتصادی حال حاضر را ندارد.

روح‌الله امراللهی با تأکید بر لایحه اخذ مجوز الحاق تبصره 11 به ماده 37 تعرفه عوارض و بها خدمات شهری شهرداری گفت: صدور تجاری‌سازی‌های موقت بافت شهری بسیاری از اماکن مسکونی شهر را به‌هم‌ریخته و مشکلاتی جدی برای ساکنان ساختمان‌های مسکونی و فعالان اقتصادی و تجاری فعال در آن به وجود آورده است.

وی ابراز کرد: اصل صدور تجاری‌سازی‌های موقت برای حل مشکلات محله و تحت عنوان خدمات محله‌ای صادر می‌شود اما امروز این اصل مهم در برخی موارد از فلسفه اصلی خود خارج‌شده و در برخی از معابر اصلی شهر قم عملاً بافت‌های شهری و مسکونی از بین رفته و به مراکز تجاری تبدیل‌شده است.

انتهای پیام/ ز

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۱۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است

صالح کربلایی حسنی روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از سایت مدیریت پسماند شهرداری ساوه اظهار کرد: کارگروه محیط زیست شهرستان به مناسبت هفته زمین پاک، به منظور بررسی مصوبه‌های این کارگروه در خصوص پسماند از این سایت بازدید کرد.

وی اضافه کرد: خاکپوشانی و پردازش از مهمترین مصوبه‌های کارگروه‌های استانی و شهرستانی است که هم اکنون در حال انجام و دفن زباله‌ها نیز به صورت بهداشتی در حال انجام است.

کربلایی حسنی با بیان اینکه این اقدامات گام مهمی در تحقق مصوبات است، یادآور شد: دفع محیط زیستی زباله‌ها مهمترین افق اعضای کارگروه محیط زیست شهرستان ساوه برای کاهش آلایندگی و عواقب محیط زیستی است که انتظار می‌رود مجموعه مدیریت شهری شامل شهرداری و شورای اسلامی شهر حمایت‌های خود را از مدیریت پسماند برای تحقق این هدف بیش از گذشته انجام دهند.

وی خاطر نشان کرد: احداث لندفیل (گودال دفن زباله‌های غیر بازیافتی) این طرح هم‌اکنون در دست مشاور برای اتمام طراحی و مراحل مطالعاتی است و انتظار می‌رود اعتبارات مورد نیاز آن از سوی مجموعه مدیریت شهرستان تخصیص و تامین شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری ساوه همچنین بر مشارکت مردم در تفکیک زباله از مبدا اشاره کرد و افزود: همزمان با از سرگیری فعالیت سایت پردازش، سایت پسماند شهرداری ساوه و تفکیک زباله از مبدا نیز شروع شده تا میزان دفن زباله‌های شهر به حداقل برسد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساوه هم در این ارتباط گفت: سایت پردازش این شهرداری ۱۰ سال پیش با ظرفیت تفکیک ۲۵۰ تُن زباله در روز به بهره‌برداری رسیده، اما به علت نداشتن توجیه اقتصادی فعالیت آن پس از مدتی متوقف شد.

یاسر یعقوب زاده با بیان اینکه زباله دزدی توسط زباله گردها و مافیای آن مهمترین دلیل نداشتن توجیه اقتصدای برای فعالیت سایت پردازش محسوب می‌شود، افزود: این سایت در ۱۰ سال گذشته برای چند بار به پیمانکار واگذار شد، اما مجدد فعالیت‌های آن متوقف ماند.

وی اضافه کرد: در نهایت پارسال با اخذ مجوز از شهرداری و شورای سلامی شهر تفکیک زباله از مبدا تا سایت پردازش را به صورت یک مجموعه با تَرک تشریفات به یک سرمایه‌گذار به مدت سه ماه به صورت آزمایشی واگذار کردیم که فعالیت آن از ابتدای فروردین‌ماه امسال آغاز شده است.

یعقوب زاده میانگین زباله تفکیکی در سایت‌های پردازش کشور را حدود پنج درصد اعلام کرد و گفت: به علت فعالیت زباله گردها در ساوه این میانگین به کمتر از ۲ درصد رسیده که مانعی برای فعالیت شرکت پیمانکار تبدیل شده و انتظار می‌رود مردم برای پیشبرد هرچه بهتر کار در طرح تفکیک زباله از مبدا با این مجموعه همکاری داشته باشند.

وی همچنین در خصوص ساخت لندفیل در سایت پسماند نیز اظهار کرد: مطالعات این طرح هم‌اکنون در دست اقدام است که انتظار داریم پس از تایید و تامین اعتبار عملیات اجرایی آن نیز حدود ۲۵ ماه زمان لازم داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • اجرای طرح ایران دیجیتال در کردستان
  • تعامل مدیریت شهری ساوه برای دفع بهداشتی زباله‌ها ضروری است
  • پرداخت ۱۸ میلیارد به شرکت‌های دانش‌بنیان کردستان
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • ۱۶ شرکت دانش بنیان کردستان در حوزه فناوری اطلاعات فعال است
  • ◄ سهمیه لاستیک دولتی برای رانندگان اتوبوس و سواری کرایه بین شهری؟