Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-عناوين و محورهاي جشنواره در زمينه هاي فرهنگي ، هنري ، قرآني ، صنايع دستي،اقتصاد روستايي ودستاوردهاي آن  مي باشد.
کريم اله زرگر رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيک در گفتگو با خبرنگارخبرگزاري آريا در تشريح جشنواره  همياران فرهنگ و هنر روستاها اظهار داشت:پيرو نامه ها و جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان درخصوص برگزاري "جشنواره همياران فرهنگ و هنرروستا "و پيرو صحبت هاي شفاهي با بخشداران محترم، نامه اي در مورخ3/10/97 به فرمانداري و بخشداران مرکزي و بشاريات مبني بر دعوت از دهياران شهرستان آبيک و برگزاري جلسه ابلاغ شد و اين جلسه در سالن جلسات فرمانداري شهرستان در روز پنج شنبه مورخ 6/10/97  برگزار گرديد و در اين جلسه  رجبي معاون پشتيباني  فرمانداري در خصوص برخي از موضوعات نکاتي را متذکر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کريم اله زرگر در خصوص فرهنگ و هنروتمدن اظهار داشت:فرهنگ  و هنر يکي از اجزاي اصلي هر جامعه و کشور مي باشد و اصالت هر جامعه اي  را نشان مي دهد و فرهنگ  راهکارهاي شايع موجه دريک جامعه است براي رفع هرگونه نياز واقعي و يا غير واقعي.
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيک همچنين اظهار داشت:همانطور که ژنتيک از طريق وراثت منتقل مي شود فرهنگ و هنر نيز از طريق آموزش و دانش قابل انتقال است.
وي با اشاره به شرح وظايف دهياران گفت:خود دهياران چکيده ي شورا هاي اسلامي روستاها مي باشند و نقش کليدي در رشد و توسعه و تعالي روستا ها دارند نبايد فقط به جنبه هاي عمراني روستا ها بپردازند بلکه در بخش هاي فرهنگي نيز بايد سرمايه گزاري نمايند.
زرگر ضمن تشريح برگزاري جشنواره همياران فرهنگي و هنري روستا در چهلمين سال پيروزي انقلاب اسلامي اظهار کرد:اين جشنواره با هدف  شناسايي پتانسيل ها و استعدادهاي افراد هنرمند روستا ها برگزار مي گردد که بعد از جمع آوري آثار و ارسال آن در تاريخ 29/10/97 به دبيرخانه جشنواره در اداره کل فرهنگ وارشاداسلامي استان، مراسم اختتاميه اين جشنواره در ايام الله دهه فجردريکي ازروستاهاي منتخب دبيرخانه برگزار خواهد شد.
رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان آبيک افزود:آثارارسالي روستاهاي شهرستان آبيک تا تاريخ 26/10/97 دراداره فرهنگ وارشاد آبيک جمع آوري خواهدشد.
زرگر در ادامه خاطرنشان کرد:عناوين و محورهاي جشنواره براساس تشريح درجلسه وبروشور تحويل دهياران در زمينه هاي فرهنگي  ، هنري  ، قرآني  ، صنايع دستي ، اقتصاد روستايي ودستاوردهاي آن  مي باشد.                                        
وي همچنين در خصوص فوايد اين جشنواره براي روستاها و شناسايي هنرمندان در روستا اظهار کرد:اين جشنواره مي تواند فوايدي همچون شناساندن روستا ي خود در سطح بخش ، شهرستان ،استان و حتي کشور با زبان هنر و هنرمندان روستا ، توجه به افراد هنرمند که مي توانند براي توسعه روستا ايجاد انگيزه و اميد در بين جوانان و حتي شادابي و نشاط  روستاييان براي زندگي در روستا را تشويق و ترغيب کنند داشته باشد .
از ديگر محسنات اين جشنواره استفاده از اين هنرمندان در مناسبت هاي مختلف فرهنگي و ملي در بخش ها ي شهرستان ها، حفظ اصالت  زندگي و فرهنگ روستا و روستائيان و عدم توجه به خوش نشيني يا فرهنگ مصرف گرايي در زندگي شهري با توجه به توليدات کشاورزي و دامي  به عنوان مهمترين منبع در آمد روستائيان مي تواند باشد که اين امکان در شهر ها وجود ندارد.
زرگر در پايان افزود:توجه به منزلت و تمدن روستا و برجسته کردن آثار هنرمندان روستا و نوشتن شرح و تاريخ  هر روستا که براي آيندگان  اثر ماندگار و مهمي خواهدبود و شناخت نقاط قوت و ضعف روستا  و استفاده از فرهنگ  و هنر اصيل روستا ونقش موثر هنرمندان آن در جهت رفع آسيب هاي اجتماعي از جمله فوايد برگزاري اين جشنواره مي باشد که در دستور کارقرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: زرگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی مانند دانشجو ـ خبرنگار، نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در پیامی به سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13)، با تأکید بر نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رسانه‌ها و طرح پیشنهاد بازبینی و به‌روزرسانی اسناد و متون حقوقی گذشته، این اقدام را در راستای به‌رسمیت شناخته شدن فعالیت‌های رسانه‌ای دانشجویان در شبکه‌های اجتماعی دانست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» که امسال در مشهد مقدس و کنار مضجع شریف علی‌بن موسی الرضا(ع) برگزار می‌شود، فرصت مغتنمی است تا دانشجویان عزیز، مدیران و سردبیران ارجمند این نشریات کنار کارشناسان محترم نشریات دانشجویی و مدیران کوشا در دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تعاملی پویا و هدفمند به تبادل تجربیات گران‌سنگ خود بپردازند و با حقوق و تکالیف خود در عرصه تولید آثار دانشجویی بیشتر آشنا شوند.

اسماعیلی یادآور شد: تنوع آثار و گوناگونی موضوعات در رشته‌های این جشنواره حکایت از گستردگی فعالیت نشریات دانشجویی و روند روبه‌رشد آن دارد. در سال‌های اخیر، ایجاد تنوع در قالب‌های رسانه‌ای و پیدایش رسانه‌های نوین و رشد و پویایی بی‌وقفه پدیده‌هایی نظیر «دانشجو ـ خبرنگار» که اساساً نگاه سنتی به رسانه را به چالش کشیده است، ایجاب می‌کند در عرصه‌های مختلف به نوآوری و درک درست از شرایط امروزی رهنمون شویم، از این منظر پیشنهاد می‌شود اسناد و متون حقوقی گذشته با نگاه تازه بازبینی و به‌روزرسانی شوند؛ اقدامی که در پرتو آن فعالیت در شبکه‌های اجتماعی و «رایانه‌سپهر» (فضای مجازی) هم به‌عنوان عرصه‌های جدید فعالیت رسانه‌ای دانشجویی به‌رسمیت شناخته خواهد شد، در این مسیر که تدبیر و همراهی دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی را طلب می‌کند، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه و همیار دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خواهد بود.

وی تأکید کرد: این نکته مهم است که دانشجویان عزیزمان، فعالیت در نشریات دانشجویی و قلم زدن در این عرصه نسبتاً محدود را مقدمه و تمرینی برای یادگیری فعالیت رسانه‌ای در آینده و در سطح ملی و بین‌المللی بدانند. این تجربه بی‌شک مسیر رسانه‌نگاری در عرصه‌های بزرگ‌تر را برای آنان تسهیل خواهد کرد.

به گزارش تسنیم، سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی (تیتر 13) با حضور نمایندگانی از نشریات دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور از 16 تا 18 اردیبهشت به‌میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

انتهای پیام/282+

دیگر خبرها

  • آغاز تولید مستند پنجاه بدر در قزوین
  • کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان تشکیل شد
  • تشکیل کارگروه تأمین مسکن خبرنگاران استان اصفهان
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی در ارومیه برگزار می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان‌غربی
  • عبور از نگاه سنتی به رسانه با پدیده‌ دانشجو ـ خبرنگار
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • اجرای بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ متر شبکه‌گذاری در آبیک
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی