Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان قطار شهری کرمانشاه در استعفای خود گفت: قطار شهری کرمانشاه مظلوم واقع شد و کمترین توجهی از طرف شهرداری کرمانشاه به پروژه ملی استانی نشده است. ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰ استانها کرمانشاه نظرات - اخبار استانها -

سعید سلیم ساسانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، که از بدو تاسیس سازمان قطار شهری مسئولیت مدیریت و نظارت بر اجرای پروژه قطار شهری را بر عهده داشت از سمت خود استعفا داد و اظهار داشت: حواشی برای پروژه قطار شهری توسط بعضی از مسئولان استانی در فصل بودجه ایجاد شد و در فصل بودجه دچار مشکلات و مسائل درون شهری شده‌ایم، در صورتی که باید همه مسئولان استانی به همراه نمایندگان مجلس تلاش خود را برای پیگیری اعتبار طرح مصوب شده انجام می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری کرمانشاه عنوان کرد: ای کاش با ایجاد فضایی مثبت، حق و حقوق مردم کرمانشاه را با مطالبه‌گری به دست می‌آوردیم، زیرا قطار شهری تنها پروژه ملی اجرایی در استان کرمانشاه  است که در فصل بودجه سنگ‌اندازی برخی از مسئولان قابل توجیه نیست.

وی با بیان اینکه بحث پروژه قطار شهری از سال 1390 شروع و در سال 1393 استارت کار رقم خورد، بیان کرد: از سال 1390 در بودجه سالانه مصوب مجلس برای پروژه قطار شهری اعتبار در نظر گرفته شده است.

ساسانی خاطرنشان کرد: هرساله در لایحه بودجه ‌عددی مصوب می‌شود که براساس آن عدد، میان بالاترین مقام اجرایی وزیر کشور و ریاست سازمان مدیریت، دکتر نوبخت موافقت نامه‌ای مبادله می‌شود که دستگاه اجرایی پروژه شهرداری است و قانون حمایت از سامانه‌های حمل و نقل ریلی شهری جز سامانه‌هایی است که در قانون پیش‌بینی شده است.

ساخت قطار شهری در قزوین بی‌فایده است‌حفاری خط دوم قطار شهری شیراز به نیمه راه رسیدتونل‌های قطار شهری کرمانشاه آسیب ندیده‌اند

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری کرمانشاه با بیان اینکه در ماده دوقانون سامانه ریلی شهری  به دولت اجازه داده می‌شود که 50 درصد از پروژه‌ها را تأمین و 50 درصد دیگر را شهرداری باید به عهده بگیرد، بیان کرد: در سال 97 برای این پروژه عدد 55 میلیارد را در نظر گرفتند که بعد از تهران بالاترین عدد اعتباری کشور بوده است و پیرو پیگیری‌ها، مراجعات و مکاتباتی که توسط مسئولان استانی صورت گرفت، پروژه به عنوان یک پروژه ملی در چشم مسئولان کشوری خودش را نشان داد.

وی خاطرنشان کرد: پیرو سفر ریاست جمهوری به استان کرمانشاه در نوروز 97 مصوب شد که ظرف مدت سه سال تا سال 1400 فاز اول پروژه تا میدان آزادی راه‌اندازی شود و با برآوردی که صورت گرفت مبلغ 700 میلیارد تومان نیاز بود که طبق قانون 350 میلیارد تومان هزینه را باید دولت و نصف دیگر را شهرداری باید پرداخت می‌کرد.

ساسانی با اشاره به اینکه قطار شهری کرمانشاه مظلوم واقع شده است، عنوان کرد: کمترین توجه از طرف شهرداری به سازمان قطار شهری نشده و پرسنل آن ماه‌هاست که حقوقی دریافت نکرده‌اند و بعضی از اعضای شورای شهر به صورت شخصی چوب لای چرخ‌های قطار شهری گذاشتند.

وی با بیان اینکه به لطف پروردگار و تکیه بر تفکر و مدیریت جهادی و به همت همکاری مخلص و خدوم در مجموعه سازمان قطار شهری کرمانشاه بخشی از پروژه قطار شهری کرمانشاه، صورت پذیرفته است، عنوان کرد: با عنایت به پاره‌ای از موضوعات که احتمال کم توجهی مسئولان شهرداری به پروژه ملی مردم کرمانشاه حضور بنده در منصب مدیریت باشد، استعفای خود را تقدیم کردم تا شاید گره‌ای از مشکلات قطار شهری کرمانشاه حل و فصل شود.

مدیرعامل سابق سازمان قطار شهری کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه با انجام پروژه ملی می‌تواند نماد توسعه و اراده باشد، عنوان کرد: برای ساخت پروژه‌های ملی در استان به طور طبیعی مشکلات زیادی وجود دارد و یک مرد جنگی و توانمند می‌خواهد که این موضوعات را حل کند.

انتهای پیام/ ز

R41380/P/S6,68/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۲۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع معضل ترافیکی در غرب تهران

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران از تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری اشاره کرد و گفت: با افتتاح این پروژه معضل ترافیکی چندین ساله در تهران حل خواهد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، هدی صداقتی؛ مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در آیین افتتاح تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان و تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری در قالب صد و هجدهمین پویش امید و افتخار با حضور سید ابوالفضل موسوی‌پور؛ رئیس راهور تهران بزرگ، هادی حق‌بین؛ معاون فنی عمرانی شهرداری تهران و پوریافر شهردار؛ منطقه 21 برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه از نظر حجم و وسعت شاید به اندازه یک تقاطع نباشد اما یک معضل ترافیکی در غرب تهران را برطرف خواهد کرد.

وی با اشاره به اقدام انجام شده در تعریض و ایمن‌سازی کندرو شرقی آزادگان با بزرگراه شهید لشگری تصریح کرد: تبدیل دو لاین به سه لاین در این مسیر شرایط بهتری را برای تردد وسایل حمل و نقل ایجاد خواهد کرد، همچنین این اقدام ایمنی را به همراه خواهد داشت.

صداقتی ادامه داد: سال گذشته 3 روز بزرگراه شهید لشگری به دلیل اقدامات مرمت‌سازی بسته شده بود همچنین امروز تحکیم بستر 12 کیلومتر از بزرگراه آزادگان انجام شد که این کار می‌تواند باعث افزایش عمر مفید آسفالت در این محدوده باشد.

 مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران درباره هزینه انجام شده در قالب پروژه‌های امروز گفت: بالغ بر 300 میلیارد تومان هزینه‌ پروژه‌های اشاره شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • رفع معضل ترافیکی در غرب تهران
  • تولید بیش از ۲۶۰ هزار تن آسفالت در مجتمع تولیدی صفه اصفهان
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد دغدغه شورای شهر ششم است