Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی با اشاره به اینکه محیط زیست استان مرکزی بدون هیچ نظارتی اقدام به ساخت برج پرنده‌نگری کرده است گفت: هنوز طلب پیمانکار پرداخت نشده است. ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

حمیدرضا نوازنی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به برج پرنده‌نگری تالاب میقان اراک اظهار داشت: بودجه‌ای که برای ساخت این برج داده شده از منابع ملی بوده و خیلی هم با نظارت دقیق این برج ساخته نشده، یعنی اعتباری از منابع ملی آمده، مردم و تشکل‌ها هم کمک کردند و این برج را ساختند و به ظاهر هنوز طلب پیمانکار هم پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این برج باید به لحاظ فنی بررسی شود، اگر امکان تقویت داشته باشد که تقویت شده و باید بماند اما اگر امکان تقویت آن نباشد، باید جمع‌آوری شود.

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی تصریح کرد: قبل از این بررسی هم مقرر شد اجازه بالا رفتن از این برج ممنوع شود تا یک گروه فنی از سوی نظام مهندسی بررسی دقیق را انجام دهند، اگر امکان تقویت آن وجود دارد که بماند یا این که ممکن است بگویند با تغییر ارتفاع استحکام آن برقرار می‌شود که اگر در این صورت هم استحکام ایجاد شد که با باقی ماندن این برج مشکلی نداریم.

نوازنی بیان کرد: اما اگر این تیم بازرسی به این نتیجه رسیدند که به هیچ وجه امکان تقویت وجود ندارد و باید این برج جمع‌آوری شود، باید این کار انجام شود چراکه جان انسان‌ها از هزینه‌ای که شده مهم‌تر است و وقوع هر حادثه برای یک فرد پاسخگویی مسئولان را با چالش مواجه می‌کند.

وی ادامه داد: این اعتبار را خود سازمان محیط زیست داده و بعد خیلی هم نظارت بر اجرای آن نداشته و به گفته خودشان نقشه‌ها چیز دیگری بوده و طبق نقشه‌ها عمل نشده به همین سبب مشکل استحکام دارد.

محیط زیست استان مرکزی راسا و براساس قراردادی با کارگاه فلزکاری برج پرنده‌نگری را ساخته استتوضیحات سازمان بودجه استان مرکزی درباره ساخت برج پرنده‌نگری توسط محیط زیستعملیات اجرایی پروژه برج پرنده‌نگری در استان مرکزی باید متوقف شود

مدیرکل دفتر فنی استانداری مرکزی عنوان کرد: البته ممکن است برای تردد تعداد کمی از افراد مشکلی نباشد اما برای جمعیت کثیر به طور قطع احتمال خطر دارد و امکان کنترل وجود ندارد، این برج به لحاظ ایستایی، ایستایی لازم را دارد اما وقتی بارگذاری شود و مردم حضور پیدا کنند ممکن است حجم بار و نیرویی که وارد می‌شود متناسب با این سازه نباشد.

انتهای پیام/

R41371/P/S6,73/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۳۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران

به گزارش تابناک، «کورس ربیعی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه ماه اردیبهشت‌ زمان مناسبی برای ورود پرندگان تابستان‌گذران است، گفت: پرستوهای دریایی، چلچله‌ها، حواصیل‌ها، زنبورخوارها، و گلاریول‌های بال‌سرخ به‌همراه حدود 60 نوع دیگر از پرنده‌ها که شاید جمعیت آنها به یک میلیون بال برسد، با گرم‌شدن هوا خود را به محیط‌های طبیعی مازندران می‌رسانند.

وی تصریح کرد: این پرندگان در واقع برای تغذیه نیامده‌اند بلکه زمان آشیانه‌سازی و زادآوری آنهاست، لذا نیاز است گردشگران و طبیعت‌دوستان که به دل طبیعت می‌زنند؛ مراقب باشند آرامش آنها را بر هم نزنند.

ربیعی یادآور شد: زایش تنوع جانوری چون گوزن‌ها و شوکاها نیز در این فصل است و آنها برای تولیدمثل نیاز به آرامش دارند. 

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش استان مازندران با اعلام اینکه روز گذشته، شنبه، بازدید میدانی از میانکاله داشته و یک بال قو و فلامینگو را دیده است، گفت: گرچه با آغاز نشانه‌های سپری‌شدن زمستان، پرنده‌های زمستانه نیز مهاجرت به زیستگاه‌های اصلی را از سر می‌گیرند اما تالاب‌های مازندران در طول سال، میزبان پرنده‌های مختلفی است.

وی تصریح کرد: آب‌بندان‌ها، تالاب‌ها و محیط طبیعی مازندران مسیرهای چندگانه مهاجرتی است؛ هم مقصد است و هم محل گذار و استراحت و هم محل جابه‌جایی پرندگان؛ در واقع این موجودات زیبا در این توقفگاه‌ها، هم زیست دارند و هم آشیانه‌گذاری و تولیدمثل، اما مانند قوها و فلامینگوها نهایتاً به مبدأ بازمی‌گردند.

ربیعی با بیان اینکه جمعیت قابل‌توجهی از پرندگان تابستان‌گذران از جمله گلاریول‌های بال‌سرخ عاشق زمین‌های تالابی هستند، گفت: منبع غذایی خوبی برای آنها به‌ویژه حشرات در این نوع مناطق وجود دارد.

رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش مازندران با اشاره به پایش‌های انجام‌شده در اوج حضور پرندگان زمستان‌گذران، نتیجه این سرشماری را ورود 200 هزار بال پرنده زمستان‌گذران به محیط‌های طبیعی استان اعلام کرد که نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته است.

وی گفت: نیمی از این تعداد پرنده، در پناهگاه حیات وحش میانکاله به‌دلیل تنوع محیطی بالا، زمستان‌گذرانی داشتند.

بین 850 تا 900 تالاب در مازندران وجود دارد که تالاب‌های میانکاله، ازباران، سرخ‌رود، و لپو معمولاً بیشتر از دیگر تالاب‌ها در فصول مختلف سال، نشانه‌های روشنی از زیستمندی پرندگان مهاجر و بومی را به‌همراه دارند.

دیگر خبرها

  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در حوزه محیط زیست
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • پایان زمستان‌گذرانی ۲۰۰هزار پرنده مهاجر مازندران