Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل وقت سیاسی و امنیتی استانداری یزد در سال 88 گفت: صبح روز بعد از انتخابات 88 اولین شخصی که به ستاد انتخابات استان آمد پاکنژاد مسئول ستاد موسوی بود و در آن جلسه گفت که انتخابات در کمال صحت و سلامت برگزار شد و هیچ مشکلی وجود نداشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی تقوایی مدیرکل وقت سیاسی و امنیتی استانداری یزد در سال 88 در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، با گرامیداشت سالروز حماسه نهم دی‌ماه گفت: جریان فتنه 88 مقدماتی داشت، یک سری برنامه‌ها قبل از برگزاری انتخابات مشاهده می‌شد، یک سری اتفاقات در حین برگزاری انتخابات و یک سری نیز بعد از انتخابات رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در روز انتخابات ستادهایی به عنوان ستاد انتخابات نامزدها تشکیل می‌شد اما برای میرحسین موسوی دو ستاد تشکیل شده بود، سید عباس پاکنژاد به عنوان مسئول رسمی ستاد آقای موسوی معرفی شد و متوجه شدیم ستاد فرعی دیگری نیز در کنار این ستاد تشکیل شد که غیر رسمی بود و بیشتر برنامه‌ها به واسطه این ستاد انجام می‌شود.

***بخش شایعه کمبود تعرفه از سوی ستاد موسوی از ساعات ابتدایی انتخابات

تقوایی افزود: از همان صبح روز انتخابات هجمه‌هایی در فضاهای مختلف و فضای مجازی صورت می‌گرفت و زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید و شایعاتی مطرح می‌شد مبنی بر اینکه تعداد شعب رأی‌گیری کم یا زیاد شده است یا اینکه برگه تعرفه به شعب نمی‌رسد، یا برگه تعرفه‌ به درستی انجام نشده است و از این قبیل.

وی ادامه داد: از تهران نیز با ما تماس گرفتند که در یزد چه خبر است؟ در حالی که همه چیز روال عادی خود را طی می‌کرد و هیچ مشکلی وجود نداشت. ستاد فرعی موسوی این اقدامات را انجام می‌داد و مرتب اطلاعات غلط به تهران می‌فرستاد و در فضاهای مختلف پخش می‌کرد.

***مسئول ستاد موسوی اولین فردی بود که صحت انتخابات یزد را تایید کرد

مدیرکل وقت سیاسی و امنیتی استانداری یزد سال 88 گفت: صبح روز بعد از انتخابات اولین شخصی که به ستاد انتخابات استان آمد پاکنژاد مسئول ستاد موسوی بود و در آن جلسه گفت که انتخابات در کمال صحت و سلامت برگزار شد و هیچ مشکلی وجود نداشت و گروهی هم هستند که نمی‌دانم هدفشان چیست و به دنبال چی هستند؟  با این حال من کاری به این اتفاقات ندارم چون حریف این گروه نیستم و دارم به تهران می‌روم.

تقوایی ادامه داد: به تبع اتفاقاتی که در تهران اتفاق افتاد در یزد نیز از طریق ستاد فرعی برنامه‌ریزی‌های خاصی صورت گرفته بود و بعد از اعلام نتایج انتخابات تجمعاتی در یزد انجام شد و برخی سردمدار این جریانات بودند. تجمعاتی در میدان اطلسی، میدان نعل اسبی و نقط دیگر شکل گرفت و شعارهایی داده می‌شد. تا چند روز این تجمعات ادامه داشت که بیشترین تمرکز آن در میدان نعل اسبی بود.

 وی گفت: با بررسی‌های بیشتری که بعداً از طریق نیروهای امنیت اطلاعاتی انجام شد، مشخص شد در محدوده دانشگاه و نعل اسبی مجموعه خانه‌های اجاره‌ای و پانسیون‌های دانشجویی بود که از قبل هماهنگی کرده بودند و این اتفاقات در میدان نعل اسبی با ضرب و ششتم، برخورد فیزیکی، سنگ‌پرانی و ... انجام می‌شد و چند روز این اتفاقات ادامه داشت.

***تلاش ستاد موسوی برای فراگیرکردن اغتشاش دریزد

این کارشناس سیاسی گفت: ستاد فرعی و رابطه‌هایی که با خراج از استان داشتند به دنبال این بودند که تجمعات زا از میدان نعل اسبی به مرز شهر بکشانند، این گروه با ظاهر و رفتار خاص در مسجد حظیره تجمع کردند، در این میان صحبتی بین مرحوم حجت الاسلام صدوقی(ره) و مدیریت استان صورت گرفت و ایشان به شدت برخورد کردند و با مسئول آن تجمعات تلفنی تماس گرفتند که اگر این جریان را جمع نکنید خودم این کار را می‌کنم.

تقوایی ادامه داد: با این اقدام مرحوم صدوقی این تجمعات از حظیره خارج شد و در میدان امیرچقماق صورت گرفت. تجمعاتی محدودی انجام شد و هر چه زمان می‌گذشت از شدت آن و همراهی توده مردم با این گروه که دیگر هدفشان برای مردم مشخص شده بود کاسته شد و بالاخره با مدیریت و برنامه‌ریزی خوبی که صورت گرفت این تجمعات برچیده شد.

***یزدی ها اولین معترضان حرمت‌شکنی‌های عاشورای 88

وی گفت: در مراسم‌های محرم و روز عاشورا که تجمعاتی در تهران صورت گرفت و با حرکات ناشایست خود ماهیت ضدانقلابی خود را نشان دادند، یزد نیز بعضاً کم تجمع اتفاق افتاد، و به نظر اولین تجمعی که در اعتراض به حرمت‌شکنی‌ها صورت گرفت در یزد بود و در هشت دی‌ماه تجمع خوبی در میدان امیر چخماق انجام گرفت که همه گروه‌ها حضور داشتند و حتی مرحوم صدوقی(ره) در آن تجمع حضور داشتند.

مدیرکل وقت سیاسی و امنیتی استانداری یزد در سال 88 ادامه داد: تمام نیروهای انقلابی که دل در گروه انقلاب داشتند نسبت به فتنه گران و منافقان و آنهایی که به بهانه تقلب در انتخابات قصد تقدیم کشور به امریکا را داشتند، شناخت پیدا کرده بودند و در وز 9 دی‌ماه سال 88 با حضور خودجوش و حماسی خود همراه با دیگر نقاط کشور به خیابان آمدند و ظاهراً جریان فتنه جمع شد اما آتش زیر خاکستر ماند و به شکل‌های مختلف سعی در زنده نگه‌داشتن خود دارند و سعی می‌کنند هر از چندگاهی با سناریویی که دشمن طراحی کرده است به عنوان مزدور خود را نشان دهند.

تقوایی تصریح کرد: با حرکتی که ملت ایران در نهم دی‌ماه از خود نشان دادند دشمنان متوجه شدند به‌سادگی نمی‌توان این انقلاب ریشه‌دار را که با جان و رگ و پوشت این مردم عجین شده است از میان برداشت و ان‌شاءالله به انقلاب حضرت مهدی(عج) متصل خواهد شد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۶۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی گزارش داد که شهرک نشینان صهیونیست مقابل وزارت جنگ (رژیم) اسرائیل در تل آویو تظاهرات سکوت برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، معترضان خواستار انجام فوری مبادله اسرا با حماس و بازگشت اسرا شدند.

طی روز‌های گذشته نیز معترضان در فلسطین اشغالی با برگزاری تظاهرات خواستار انجام مبادله اسرا با حماس و استعفای کابینه رژیم صهیونیستی شدند.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • انتخابات مجلس|را‌ی‌گیری در۶۰درصد شعب«الکترونیکی»انجام می‌شود
  • آتشنشانان شوش ۵۶ عملیات در بارندگی انجام دادند
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند
  • مسئول کمیته نیروهای مسلح ستاد بزرگداشت امام خمینی(س): دشمنان امام را نقدهای غیرمنصفانه می‌کنند/ توصیه ما این است که به مناطق محروم بیشتر توجه شود
  • بازگشت عمره گزاران یزدی به استان
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست