Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- مبلغ کل تسهيلات ارزي پذيرش شده توسط صندوق توسعه ملي (اعلام وصول شده)تا آخر شهريور 97 معادل 40 ميليارد و 395 ميليون دلار بوده که از اين رقم 37 ميليارد و 747 ميليون دلار به مرحله تخصيص ارز رسيده است.
به گزارش خبرگزاري آريا ، بررسي گزارش عملکرد شش ماهه نخست امسال صندوق توسعه ملي نشان مي دهد که از مبلغ کل تسهيلات ارزي اعلام وصول شده، معادل 37 ميليارد و 747 ميليون دلار به مرحله تخصيص ارز (صدور نامه مسدودي به بانک مرکزي) رسيده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براين اساس از مجموع تسهيلات ارزي مسدود شده مبلغي معادل 22 ميليارد و 41 ميليون دلار به طرح هاي بخش خصوصي، معادل 94 ميليون دلار به طرح هاي بخش تعاوني، معادل 15 ميليارد و 44 ميليون دلار به طرح هاي بنگاه هاي اقتصادي متعلق به موسسات عمومي غيردولتي و معادل 569 ميليون دلار به ساير موارد اختصاص يافته است.
به گزارش ايبنا،از کل مبلغ مسدود شده براي پرداخت تسهيلات از طريق قرارداداي عامليت ارزي، مبلغ 16 ميليارد و 860 ميليون دلار با همکاري بانک هاي عامل و بانک مرکزي به مرحله پرداخت قطعي به متقاضيان رسيده است.
صندوق توسعه ملي اعلام کرده که علاوه بر تسهيلات مذکور، معادل 11 ميليارد و 350 ميليون دلار براي اعطاي تسهيلات جهت اجراي طرح هاي ملي مربوط به حوزه آب، خاک و کشاورزي براساس قوانين مربوطه اختصاص يافته است.
اين صندوق گزارش داده است که تا تاريخ 31 شهريورماه امسال مبالغ مسدودي مربوط به اين طرح ها به شرح زير است:

الف) معادل 8 ميليارد دلار براي طرح هاي مهار و تنظيم آب هاي کشور

ب) معادل يک ميليارد و 500 ميليون دلار براي طرح هاي احياء و توسعه اراضي کشاورزي استان هاي خوزستان و ايلام

ج) معادل مبلغ 500 ميليون دلار براي طرح هاي انتقال آب به اراضي سيستان

د) معادل 500 ميليون دلار براي طرح هاي آبياري تحت فشار

ه) معادل مبلغ 500 ميليون دلار براي طرح هاي آبرساني به روستاها

و) معادل مبلغ 350 ميليون دلار براي تکميل طرح انتقال آب به اراضي سيستان

اين صندوق همچنين مبلغ 3 ميليارد و 208 ميليون دلار بابت اجراي بند (د) تبصره (4) قانون بودجه سال 97 و در مجموع مبلغي معادل 10 ميليارد و 830 ميليون دلار براساس ساير تکاليف محوله به صندوق توسط مراجع قانوني به طرح هاي مربوطه اختصاص داده است (مسدود شده).
بخش ديگري از منابع ارزي صندوق توسعه ملي به سپرده گذاري ارزي در بانک ها اختصاص يافته تا بانک هاي سپرده پذير از طريق اعطاي تسهيلات در چارچوب اين قراردادها، اين منابع را به طرح ها و فعاليت هاي مرتبط (از جمله بخش نفت، گاز، پتروشيمي، صنعت و معدن و ...) تخصيص دهند.
تا پايان تابستان امسال، مبلغ سپرده گذاري ارزي انجام شده در بانک هاي عامل معادل با 7 ميليارد و 239 ميليون دلار بوده و ميزان سپرده هاي فعال از مجموع سپرده گذاري هاي ارزي انجام شده در پايان شهريورماه مبلغ 6 ميليارد و 214 ميليون دلار است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: عملکرد6ماهه صندوق توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته

ایسنا/خراسان شمالی معاون وزیر صمت با اشاره به اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در سال گذشته، اظهار کرد: این میزان ارز در حوزه تولید استفاده شده است.

فولادگر در نشست با سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان خراسان شمالی در شهرک صنعتی بیدک که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته حجم سرمایه گذاری انجام‌شده در حوزه تولید ۴۰ درصد افزایش یافت که اشتغال ایجادشده در همین ارتباط، رشد ۱۴۰ درصدی داشته است. در این مدت، تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صادرشده در حوزه تولید ۳۰ درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بازار صادراتی ایران، بازارهای جذابی هستند، گفت: محصولات ایران برای کشورهای آفریقایی و کشورهای همسایه جذاب است. اکنون کشور عمان زمینه را برای اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی که در این کشور رشد پیدا کرده‌اند، باز کرده است.

وی با تاکید بر اینکه تولید یک موضوع بین بخشی است و مباحث آن باید بین دستگاه‌های مختلف مانند وزارت‌های نیرو، صمت، نفت، بانک مرکزی، سازمان محیط زیست و منابع طبیعی و ... حل و فصل و پرداخته شود، ادامه داد: شعار امسال زمینه تفکر جدید و اصلاحاتی را در حوزه تولید فراهم کرده است.

معاون وزیر صمت به موضوع برون‌سپاری ارزی که تجار از آن به‌عنوان یک چالش یاد می‌کنند، اشاره و بیان کرد: در موضوع ارزی با بیش‌اظهاری برای دریافت و کم‌اظهاری برای برگرداندن ارز مواجهیم و این امر ناشی از اشکال در سیاست‌گذاری است که سبب شده تا اتفاق افتد و یکی از تبعات آن، این است که کشور با محدودیت ارزی مواجه می‌شود. از سوی دیگر، محدودیت منابع ارزی سبب بروز اتفاقات دیگری مانند کمبود منابع ارزی برای واردات ماشین‌آلات می‌شود.

فولادگر به تسهیلات تبصره ۱۸ نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات تبصره ۱۸ اعتباراتی است که دولت به بانک‌ها می‌دهد و بانک حق ندارد که آن را پرداخت نکند یا بگوید من نمی‌دهم.

وی با اشاره به قطع برق و گاز صنایع در برهه‌هایی از سال، افزود: وقتی قطع برق صنعت برای رفع ناترازی در اولویت قرار می‌گیرد در واقع مردم ضرر می‌کنند، چون با قطع برق صنایع، تولید و صادرات کاهش می‌یابد، میزان ارز ورودی کم می‌شود، نرخ ارز بالا می‌رود.

فولادگر درباره اختصاص سوخت به صنایع نیز بیان کرد: باید بتوانیم سوخت را به تولید گره بزنیم به‌طوری که هر تولیدکننده‌ای تولید بیشتری داشت سوخت بیشتری اختصاص یابد و در حال صحبت برای انجام آن هستیم.

وی افزود: در تلاشیم تا مدلی را طراحی کنیم تا فردی نتواند برای دریافت سوخت بیش اظهاری کند و از سوی دیگر به تولید نیز گره بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۶.۲ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • طلب ۱۰۰ میلیارددلاری صندوق توسعه ملی از دولت‌ها
  • قانون حمایت از مستأجران جور شد
  • صندوق ‏توسعه ملی برای رفع عقب‌ماندگی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر پیشگام می‌شود
  • ۵٫۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • ۵.۶ میلیارد دلار ارز برای واردات تامین شد
  • شرکای پشت پرده بابک زنجانی چه کسانی بودند؟ /چرا پرونده اختلاس او شفاف سازی نمی شود؟ /مبلغ کلان ارزی قرار است به صورت املاک به بیت المال بازگردد؟