Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@13:44:02 GMT

مالچ پاشی در ریگزارهای سیستان آغاز شد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۷۹۲۷

مالچ پاشی در ریگزارهای سیستان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری برنا، عبدالباسط پاکزاد اظهار داشت: این عملیات در سطوح تپه های ماسه ای محدوده کانون بحرانی نیاتک در شمال روستاهای محمد شاه کرم، بامری، جهانگیر، کود و زینل در گستره هزار و 200 هکتار اجرا می شود.

وی اعتبار این طرح را بیش از 80 میلیارد ریال ذکر کرد و گفت: منطقه سیستان تحت تاثیر سه کانون بحرانی فرسایش بادی است که کانون بحرانی نیاتک با سطحی حدود 100 هزار هکتار اراضی کشاورزی، بستر خشکیده دریاچه هامون و قسمت وسیعی از عرصه های مسکونی، تجاری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. زهک را تحت تاثیر قرار داده است که با انجام این عملیات قسمتی از کانون ریزگردها تثبیت و از خسارت های وارده جلوگیری می شود.

محمود حجتی وزیر جهادکشاورزی اول دی ماه جاری به سیستان سفر کرده بود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان کشاورزی کود منابع طبیعی و آبخیزداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۷۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • عملیات سم‌پاشی علیه حشره ناقل مالاریا در سیب و سوران آغاز شد
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران