Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، صادق درودگر در پایان نخستین جلسه هم‌اندیشی برای واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال که بعدازظهر روز گذشته در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: به اعتقاد من خصوصی‌سازی این دو باشگاه را می‌توان انجام داد.

مدیر بازاریابی سازمان لیگ، با تاکید بر این نکته که 24، 16 و 8 سال پیش این حرف را زدم و دوباره این مسأله تکرار شده است، افزود: معمولاً در دوره دوم ریاست جمهوری و در دو سال آخر، بحث واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس مطرح می‌شود، اما پیش‌زمینه و ساختار آن فراهم نیست؛ چرا فقط بحث خصوصی‌سازی این دو باشگاه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: ما باید یک نظام باشگاه‌داری مناسب داشته باشیم و بعد از خصوصی‌سازی، قوانین حمایتی از سوی مجلس در نظر گرفته شود تا شرایط برای ادامه حیات این باشگاه‌ها به وجود بیاید.

درودگر گفت: به عنوان مثال در یک اتحادیه، یک نفر با پروانه کار خود پا پیش می‌گذارد و حمایت می‌شود. باید مشکلات و معضلات پیش‌بینی شود و ببینیم چه تسهیلاتی را در نظر می‌گیرند. شما می‌بینید وقتی قصد تشکیل کارخانه مطرح می‌شود، زمین‌های صنعتی با قیمت ارز داده می‌شود و سال‌ها در مناطق آزاد از مالیات معاف می‌شوند. ما چه کاری می‌کنیم که توقع داریم سرمایه‌گذار عاقل جلو بیاید؟ سرمایه‌گذار عاقل کسی است که اگر سرمایه‌گذاری می‌کند، دو، سه برابر سود می‌کند.

وی افزود: ما هیچ امکاناتی نمی‌دهیم و فقط یک برند به فروش می‌رسانیم. در شرایطی که هر کدام از این دو باشگاه حدود 130 میلیارد بدهکار مالیاتی هستند. کسی که دو - دو تا چهار تا می‌داند، برای خرید این دو باشگاه جلو نمی‌آید.

درودگر در مورد اینکه خریدار برای این دو باشگاه وجود دارد، اما فروشنده‌ای نیست، گفت: کسی که می‌خواهد این باشگاه‌ها را 300، 400 میلیارد بخرد، آیا اختیار لازم را دارد؟ خصوصی‌سازی که نباید معطوف به این دو باشگاه باشد. سایر باشگاه‌ها چه می‌شود؟ این دو تیم که نمی‌توانند 30 بازی در سال مقابل هم انجام دهند. ما هدف و نقشه راه نداریم. الان بحث استقلال و پرسپولیس مطرح شده و این همه رسانه به خاطر انتخابات مجلس که در پیش است، جلو آمده است. برخی نیز دوست دارند از این مسائل بهره‌برداری کنند.

مدیر بازاریابی سازمان لیگ در ادامه سخنان خود گفت: استقلال و پرسپولیس بودجه مشخصی ندارند که بدانند چقدر باید هزینه کنند. به همین خاطر آنها به دنبال اسپانسر و اپراتور می‌روند تا هزینه‌های خود را تأمین کنند. ما باید همان کاری را که قبل از انقلاب انجام می‌دادیم، در دستور کار قرار دهیم و این باشگاه‌ها را به اپراتورها یا بخش‌های صنعتی قوی واگذار کنیم.

وی با تاکید بر این که در شرایط فعلی کسی جرأت نمی‌کند برالی خرید سرخابی‌ها جلو بیاید، گفت: شما ببینید ما نمی‌توانیم درآمدهای فوتبال را داشته باشیم. 50 درصد از هواداران به دلیل فضای ورزشگاه‌ها به استادیوم نمی‌آیند، 50 درصد حضور بانوان را نداریم، قیمت بلیط‌ فروشی غیرواقعی است و باشگاه‌ها هم بدهکار هستند. بودجه کل ورزش 410 میلیارد است و شما ببینید از این مقدار چقدر سهم فوتبال است. الان تیم ملی قصد دارد به جام ملت‌ها برود و چقدر با مشکلات متعددی رو به‌ رو است، در این شرایط چطور می‌توانیم اقدام به خصوصی‌سازی کنیم؟

درودگر در پایان در مورد اینکه باشگاه استقلال کمپ ناصر حجازی را دارد، اما پرسپولیس هیچ چیز دیگری برای واگذاری ندارد، گفت: استقلال آن کمپ را ندارد و سندی برای آن موجود نیست.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۸۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به انتشار برخی اخبار
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان