Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@23:49:31 GMT

سالیانه 20 نفر از فیاض‌بخش به جامعه برمی‌گردند

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۸۸۸۷۲

سالیانه 20 نفر از فیاض‌بخش به جامعه برمی‌گردند

معاون توانبخشی آسایشگاه معلولین فیاض‌بخش گفت: به صورت میانگین حداقل سالی 20 نفر از مجموعه ما خارج می‌شوند و به جامعه برمی‌گردند

مجتبی رحیلی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص خروج 4 نفر از بچه‌های این آسایشگاه و انتقال آنها به شیرخوارگاه علی‌اصغر  اظهار کرد: این بچه‌ها با معلولیت اختلال تاخیر رشد وارد مجموعه شده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر فرد در هر سنی باید بتواند حرکات خاصی را انجام دهد اما این بچه‌ها هنگامی که به مجموعه آمدند سر سن نبودند و هیچ‌کاری را  نمی‌توانستند انجام بدهند.

وی با بیان اینکه «این بچه‌ها فاقد سرپرست بودند و از طریق شیرخوارگاه، بیمارستان، دادگستری یا مراکز مختلفی که متولی این کار  هستند به مجموعه ما معرفی شدند»، ادامه داد: این بچه‌ها شامل یک دختر وسه پسر بودند. تیم توان بخشی ما در حوزه‌های مختلف همچون پزشکی، اجتماعی، حرفه‌ای و  آموزشی  کارهای متفاوتی برای این بچه‌ها انجام دادند.
 
معاون توانبخشی آسایشگاه معلولین فیاض‌بخش خاطرنشان کرد: برخی از بچه‌ها  مشکل گفتاری داشتند و برخی قادر به حرکت نبودند که با اقدامات ویژه‌ای که تیم کاردرمانی انجام دادند توانایی راه رفتن پیدا کردند.  برای مهارت گفتاری گفتاردرمانی صورت گرفت.علاوه بر آموزش‌هایی که در مجموعه خودمان  به بچه‌ها دادیم، آنها را به مهد‌کودک‌های بیرون فرستادیم، با این نیت که با بچه‌های عادی تعامل داشته باشند.

رحیلی تصریح کرد: اقدامات ما  نهایتا منجر به این شد که به این نتیجه برسیم که بچه‌ها عادی هستند،  تمام رفتارها و حرکات  مناسب شرایط سنی آنهاست و می‌تواند با انتقال به شیرخوارگاه یا مراکز مرتبط تحویل خانواده‌هایی شوند که آنها را به فرزندی بگیرند.

وی با اشاره به اینکه «آسایشگاه فیاض‌بخش بزرگترین مرکز توان بخشی جسمی حرکتی کشور است»، گفت: هدف  ما ارتقا وضعیت سلامت جسمی و روانی بچه‌هاست. در حوزه‌های مختلف خدمات می‌دهیم و این موضوع حتما به این معنی نیست که یک نفر به صورت معلول وارد مجموعه شود، بعد راه بیفتد و با پای خود از مجموعه خارج شود. این موضوع یک گوشه ای از فعالیت ماست که می‌توانیم این کار را انجام دهیم، بچه‌ها مستقل شوند و در خانواده‌ها زندگی کنند. بخش دیگری از فعالیت توان بخشی  ما مربوط به استقلال بچه‌هاست.  ممکن است فرد فلج جسمی مادرزادی داشته باشد و نتوانیم کار خاصی برای بهبود او انجام دهیم که از مجموعه خارج شود  ولی به این فرد خدمات دیگری ارئه  و در بالاترین سطح توان بخشی قرار می‌دهیم؛ به این شکل که شرایط تحصیل، اشتغال و ازدواج  را برای او مهیا می‌کنیم.

معاون توانبخشی آسایشگاه معلولین فیاض‌بخش افزود: در سال گذشته 3 زوج داشتیم که از مجموعه خارج شدند. 3 زوج که شغل پیدا کردند. برای آنها خانه تدارک دیدیم، عروسی گرفتیم و الان زندگی خوبی تشکیل داده‌اند.

وی یادآور شد: هر ساله  تعداد زیادی از بچه‌هایمان  بخاطر ارتقای وضعیتشان و بخاطر اینکه می‌توانند زندگی مستقل داشته باشند رابه جامعه برگردانده‌ایم. این برگشت به جامعه به معنای این نیست که  حتما به سلامت کامل برسند. گاها پیش می‌آید  که معلولیت درمانی ندارد و می‌شود جلوی پیشرفت آن و جلوی آسیب‌های بیشتری را گرفت.

رحیلی ادامه داد: کار توانبخشی این است که افراد را از نظر روحی روانی، آموزشی، حرفه‌ای و شغلی  به سطحی از توانایی برسانیم که هنگامی که از مجموعه بیرون می‌روند بدون هیچ مشکلی زندگی خود را اداره کنند.

وی عنوان کرد: حداقل ماهیانه چند نفر ار مجموعه ما خارج می شوند. ممکن است یک ماه یک نفر و یک ماه چند نفر از مجموعه خارج شوند. به صورت میانگین حداقل سالی 20 نفر از مجموعه خارج می‌شوند.

رحیلی گفت: این شعار ماست که امیدواریم روزی برسد که هیچ مرکز نگهداری‌ وجود نداشته باشد. به‌جای  وجود آسایشگاه‌ها مراکز توان بخشی داشته باشیم، بچه‌ها در خانواده زندگی و برای دریافت خدمات توان‌بخشی به مراکز روزانه مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آسایشگاه فیاض بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه بانوان بود

سال‌ها است بخشی از جامعه هواداری سپاهان، هر از چند گاهی اقدامات وحشتناکی را رقم می‌زنند. اقداماتی که در مقابله با این پدیده صورت می‌گیرد هم اصلا بازدارنده نیست و حتی به نظر اعتقادی به برخورد جدی وجود ندارد اگر مقامات با فشار افکار عمومی رو به رو نبودند.

در تمام این موارد دیده نشد باشگاه سپاهان حتی یک بار عمیقا متاسف باشد مگر این که از شدت بازتاب ماجرا، مجبور به این امر شده است.

در همین مورد اخیر حتی رویکرد انتقادی به این مسئله  را زیر سوال برده‌اند و به آن‌هایی که به واسطه مشمئز کننده بودن، حادثه برانگیخته شده‌اند، اَنگ چسبانده‌اند. البته که آن‌ها هم از این وضعیت پیش آمده خوشحال نیستند، چون روز چهارشنبه شاهد شروع یک جریان فکری و رفتاری بودیم که اگر در همین نقطه با شدت تمام در نطفه خفه نشود آغاز یک جریان خشونت و هتک حرمت نسبت به بانوان در تمام جامعه خواهد بود. آنچه اتفاق افتاد علیه بانوان هوادار تمام باشگاه‌ها از جمله خود سپاهان نیز بود.

ملت ما شهدای عزیز و گرانقدری را در دفاع از حرم داد تا پای داعش و تفکرات داعشی که جلوه‌ای از آن در نگاهی بود که به زنان داشت به این کشور باز نشود و حالا در کمال تعجب یکی همان تفکر را فریاد زده و در داخل و خارج فوتبال و ورزش باید بسیاری به حال خود متاسف باشند اگر به قدری متاثر نشدند که واکنش لازم را داشته باشند.

این ها غلو و بزرگ‌نمایی نیست، واقعیاتی است که کمتر جرات بیان آن وجود دارد و اما در ارتباط با رفتارهای بخشی از جامعه هواداران سپاهان و نه همه آن‌ها حکایت طولانی است.

حمله به خودروی حامل مدیران باشگاه رقیب که با توجه به ابعاد سنگ و آجرها به نظر به قصد جان‌شان بود، نابینا شدن سرباز احمدی از دو چشم به خاطر پرتاب نارنجک دست‌ساز، حمله وحشیانه و بی‌رحمانه به تعدادی از هواداران پرسپولیس و ضرب و شتم آن‌ها، نابینا کردن هوادار پرسپولیس، تهدید و ارعاب هواداران پرسپولیس در شهر و محل زندگی خودشان (اصفهان)، حمله به خودروهای خبرنگاران در تهران، آتش زدن خودروی یکی از خبرنگاران در حادثه‌ای دیگر، حمله به ماموران داخل ورزشگاه در بازی خارج خانه، حمله به اتوبوس حامل اعضای تیم فوتبال پرسپولیس با نارنجک که می‌توانست با شوک به راننده و از کنترل خارج شدن اتوبوس به اتفاقی فاجعه‌بار بدل شود، بخشی از حوادثی بوده‌اند که جدای از برخوردهای لفظی و فیزیکی معمول در ورزشگاه‌ها توسط این عده رقم زده شده است.

حالا هم پای مسائل ناموسی را به میان کشیده‌اند که دیگر برخوردهای انضباطی و اخلاقی برای مواجهه با آن کفایت نمی‌کند. این ماجرا قرار است تا کجا پیش برود؟

توجه افکار عمومی را به این نکته جلب می‌کنیم که توهین آن فرد معلوم الحال که معلوم نیست در چگونه دامانی بزرگ شده‌است فقط قسمت کوچکی از رفتارها و توهین‌های مشمئز کننده بخشی از هواداران سپاهان نسبت به بانوان بود.

باشگاه پرسپولیس مدارک و فیلم‌ها را جمع‌آوری کرده و در قالب شکایات علیه این فرد به طور خاص و علیه جمعی از هواداران و باشگاه سپاهان در اختیار ارکان قضایی فوتبال و دستگاه‌های ذیربط قرار می‌دهد اما قطعا این کفایت نمی‌کند.

چرا باید جامعه هواداری بعضی باشگاه‌ها به خاطر کوتاهی یا نگاه رنگی بعضی مسئولان  امر و دستگاه‌ها در شهرهای خود به باوری برسند که برای خود حاشیه امنیت این‌چنین قائل باشند؟

همچنین به ارکان ورزش و فوتبال کشور، تضمین می‌دهیم چنین اتفاقاتی در قالب مواردی چون خشونت علیه زنان در ابعاد بین‌المللی فوتبال قابل پیگیری است اگر احساس نشود برخوردی که صورت می‌گیرد متضمن امنیت و حرمت بانوان هوادار همه تیم‌ها باشد و در این امر هیچ فرقی بین بانوان هوادار پرسپولیس، استقلال، سپاهان، تراکتور، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان و … نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • ابرهای باران زا دوباره به خراسان جنوبی برمی گردند
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • بیانیه جدید و تندتر پرسپولیس علیه سپاهان
  • واکنش تند باشگاه پرسپولیس به اقدام هواداران سپاهان
  • باشگاه پرسپولیس: وقاحت رخ داده در آزادی توهین به همه بانوان بود
  • بیانیه تند و بی سابقه پرسپولیس علیه سپاهان
  • وعده‌های مسؤولان در عرصه‌های اقتصادی محقق شود
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • در چه حالتی دایناسورها بار دیگر به چرخه حیات برمی‌گردند؟