Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@11:49:53 GMT

پترائوس احتمال جانشینی متیس را رد کرد

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۹۱۳۲۱

پترائوس احتمال جانشینی متیس را رد کرد

تهران - ایرنا - «دیوید پترائوس» ژنرال بازنشسته آمریکایی روز دوشنبه احتمال برعهده گرفتن پست وزیر دفاع آمریکا را رد کرد و گفت که قصد بازگشت به مناصب دولتی را ندارد.

به گزارش روز دوشنبه تارنمای خبری نشریه هیل، وی یادآور شد که دیدگاه هایش در زمینه امور خارجی، هم تراز با نقطه نظرات «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در این زمینه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پترائوس در مورد احتمال جانشینی «جیمز متیس» وزیر دفاع سابق آمریکا گفت: تصور می کنم که باید در زمینه مسائل سیاسی با ترامپ هم مسیر بود و مطمئن نیستم که چنین چیزی، وجود خارجی داشته باشد.
وی که در دوران رئیس جمهوری «باراک اوباما» به عنوان رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) خدمت کرده است، تاکید کرد که حتی نمی تواند بازگشت به دولت در این موقعیت زمانی را تجسم کند.
متیس به تازگی در اعتراض به تصمیم ترامپ برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه و کاستن از شمار این نیروها در افغانستان، از منصب وزیر دفاع آمریکا کناره گیری کرد و در نامه استعفای خود یادآور شد که ترامپ مستحق داشتن وزیری در حوزه دفاعی است که از دیدگاه واحدی با دیدگاه وی برخوردار باشد.
سخنان روز دوشنبه پترائوس در مورد خدمت در دولت ترامپ با سخنان وی در سال 2017 قیاس می شود.
وی در آن سال گفته بود که مایل است در دولت ترامپ تحت شرایطی خاص خدمت کند.
پترائوس از سال 2011 تا 2012 رئیس سیا بود؛ اما پس از لو رفتن رابطه جنسی اش با یک خانم و گمراه کردن اف بی آی در مورد ماهیت این رابطه، از آن سمت کناره گیری کرد.
وی از تصمیم ترامپ برای خارج کردن نیروهای آمریکایی از سوریه ابراز نگرانی کرد و گفت: طرح این پرسش پس از 17 سال جنگ، غیرمنطقی نیست که آیا این بهترن راه است.
وی افزود: این لزوما به معنای موافقت من با تصمیمات اخیر نیست، اما صادق باشیم، ما هنوز از جزئیات این تدبیر چیزی نمی دانیم.
شبک**اروپام**9109**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي پترائوس متيس جانشيني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • فیلم لو رفته از بایدن درباره احتمال توافق با ایران؛ پای ترامپ وسط است؟
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • ادعاهای تازه دونالد ترامپ درباره ایران و احتمال جنگ با اسرائیل
  • ترامپ: اگر رئیس جمهور بودم هرگز جنگ غزه راه نمی افتاد
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • احتمال وقوع گرد و غبار خارجی در خوزستان از اواخر وقت امروز
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها