Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-01@17:53:03 GMT

پایان سروری دلار با پولطلا ممکن می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۱۹۲۱۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج در اصفهان، حجت الاسلام سید محمد حسین متولی امامی مدیر مؤسسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی، امروز در نشست خبری «پولطلا جایگزین ریال» که به میزبانی مؤسسه تحقیقات راهبردی اسلامی برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی با محوریت مفاهیم و مبانی تمدنی و تغییر نام این مؤسسه از مؤسسه مطالعات تمدن اسلامی به تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی خبر داد و گفت: انقلاب اسلامی را باید یک پدیده تمدنی بدانیم و اگر تحلیل ما از انقلاب اسلامی یک پدیده تمدنی نباشد گفت‌وگوها و مباحث ما در حوزه انقلاب اسلامی و تمدن سازی اسلامی جایگاهی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مشکلتی که با آن مواجه شده‌ایم این است که ایده انقلاب اسلامی به صورت تمدنی مورد توجه قرار نگرفته و تلاش کردیم از دیگر تمدن‌ها و نظام‌ها کپی برداری کنیم، در مسیر انقلاب اسلامی نظام سیاسی برمبنای انقلاب اسلامی ایجاد کردیم ولی در دیگر نظام‌ها ناکام بوده‌ایم.

 

شکل گیری تمدن‌ها نیازمند زمان است

مدیر مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی با اشاره به بحران‌های موجود در کشور، خاطرنشان کرد: مشکلاتی که شاهد آن هستیم امری است طبیعی، تمدن‌ها با عمری بالای صدسال شکل خواهند گرفت، اگر کسی درک تمدنی داشته باشد اوضاع کنونی کشور را مثبت خواهد دید و مسیری که پیش رو داریم را شکوفا و کارآمد می‌داند.

حجت الاسلام متولی امامی با اشاره به تشکیل نظام سیاسی مبتنی بر ولایت فقیه توسط امام خمینی، اظهار کرد: همانطور که نظام سیاسی ما تغییر کرد باید نظام اقتصادی ما نیز تغییر کند، باید وارد تغییر نظام سیاسی مبتنی بر اسلام با محوریت طلا شویم، چرا که اگر وارد نظام های اقتصادی دیگر کشورها و نظام‌ها شویم باید با قواعد آنها بازی کنیم به همین دلیل لازم است زمین بازی خود را تغییر دهیم.

وی با بیان اینکه معتقد به کنار زدن غرب نیستیم بلکه معتقد به طرح تصرف نظام اقتصادی دینی هستیم، تصریح کرد: نظام تمدنی غرب باید در ساختار تمدنی ما استحاله شود و میوه این فرایند را ما برداشت کنیم، این موضوعی است که سالها است روی آن کار کرده‌ایم و نقطه آغازین این موضوع پولطلا است که معتقد هستیم شروع ایجاد یک نظام اقتصادی اسلامی خواهد بود.

مدیر مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی، عنوان کرد: معتقدیم بزرگترین معضل امروز کشور در مسأله اقتصاد خلق پول بانکی است، ایجاد نقدینگی که منجر به شکاف طبقاتی می‌شود و خلق پول بانکی قدرت پول را در اختیار سرمایه داران قرار داده و یک ربای سیستمی را شکل می‌دهد، در کشور کالا و محصول کم نداریم اما معضل کشور در اقتصاد شکاف طبقاتی و تورمی است که نارضایتی مردم و تصور ناکارآمدی جمهوری اسلامی را به دنبال داشته است.

 

فقه اسلامی مبتنی بر پولطلا است

استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) با بیان اینکه معتقد هستیم که باید به تولید یک پول ثابت برسیم که امکان خلق آن وجود نداشته باشد، افزود: فقه اسلامی مبتنی بر پول طلا و پول ثابت است که امکان تحقق عقود شرعی را فراهم می‌آورد، عملا با سیستم خلق پول بانکی امکان عقود شرعی ممکن نیست، سیستم خلق پولی بانکی با تغییر و نوسان ارز جابجایی ارزش پول را به دنبال دارد و به همین دلیل امکان عقود شرعی وجود ندارد.

وی به وجود ایده پول طلا در فعالیت‌های آیت الله حائری شیرازی اشاره کرد و گفت: آیت الله حائری شیرازی پیگیر این مسأله در کشور بودند و اقداماتی در این زمینه بودند، آیت الله اراکی و شاگردان وی هم از کسانی هستند که به دنبال پول طلا هستند، در جهان اسلام هم شخصیت‌های بزرگی هستند که به دنبال ایجاد پول طلا بوده و یا به دنبال احیا دینار اسلامی هستند، مسأله پول طلا در مقالات اندیشمندان اسلامی و برخی دیگر از نظریه پردازان وجود دارد و به آن پرداخته‌اند.

حجت الاسلام متولی امامی با اشاره به ظرفیت‌های کشور برای بازگشت به پولطلا، تصریح کرد: طرح ما دارای یک طرح عملیاتی و راهکاری عملیاتی شدن است و ابهامات آن برطرف شده است، تلاش داریم که به نیروهای انقلابی این جرأت را بدهیم که به این عرصه ورود پیدا کنند، نظریه ولایت فقیه 700 سال در شیعه مطرح بود اما امام خمینی وارد میدان شدند و جرأت پیدا کردند این ایده را مطرح کرده و پیاده سازی کنند، در زمینه پولطلا نیز مسأله به همین نحو است و این تصور که فکر کنیم ابتدا باید نظام اقتصادی خود را ایجاد کنیم سپس آن را در کشور پیاده سازی کرده و اجرایی کنیم غلط است بلکه باید با پولطلا وارد این میدان شویم.

مدیر مؤسسه تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی با تشریح خواص فیزیکی و ارزشی طلا، اظهار کرد: طلا در همه دنیا دارای ارزش است و حتی امکان انتقال شتابی آن نیز وجود دارد و از این بابت نیز نگرانی برای پولطلا وجود ندارد و این ویژگی‌ها است که باعث می‌شود پولطلا بتواند یک ابزار بسیار خوبی برای جایگزینی پول کنونی باشد و این موضوع به صاحب نظران اقتصادی بسیاری در حوزه و دانشگاه رسیده و از آن استقبال کرده‌اند.

 

انتقال شتابی پولطلا نخستین گام تحقق اقتصاد بر مبنای پولطلا است

وی امکان انتقال شتابی طلا یا پولطلا را گام اول تحقق این طرح توصیف کرد و گفت: هر اتفاق تمدنی از یک جایی شروع خواهد شد و پس از این شروع و اجرایی شدن نهادهای متناسب با خود را ایجاد خواهد کرد و روند و روال آن به درستی پیش خواهد رفت. امروز آرامش اجتماعی مردم به دلیل وجود تورم برهم خورده است.

استاد دانشگاه باقرالعلوم(ع) پولطلا را عامل جهانی شدن پول کشور دانست و خاطرنشان کرد: پول ما تحت تأثیر دلار است و صاحب دلار می‌تواند هر نوع اثر و شوکی به پول ما وارد کند، کشورهای قدرتمند بازار تولید را مدیریت می‌کنند و معادلات بازار را در دست دارند و پولطلا بازار جهان اسلام و جهانی را می‌تواند تحت کنترل داشته باشد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در کنگره بین المللی اندیشه های قرآنی حضرت امام خامنه ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، اظهار داشت: معلمی شئون و حوزه های مختلفی دارد.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) برای تاسیس جامعه کوچک مدینه النبی رنج های دلسوزانه ای را متحمل شدند، افزود: با وجود بسیاری از کاستی ها اثر قرآن آنقدر موثر و ملموس بود که برخلاف محرومیت جامعه از مفسران قرآنی شاهد انقلابی علمی در جهان بودیم، و تمدنی در جهان رقم خورد که تمام تمدن های علمی و سیاسی و اقتصادی پیش از خود را در محاق قرار داد، به گونه ای که در قرن ششم تا هشتم شاهد جریان فزاینده علمی بودیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به سیر تطور جهان اسلام در گذرگاه‌های مختلف تاریخی اشاره کرد و گفت: آثار عمل به قرآن در قرن‌های ابتدایی آغاز اسلام مشاهده شد. «حیرت نامه» نوشته نخستین جهانگرد ایرانی و نشان دهنده تسخیر جان انسان ها توسط مبانی اسلامی و قرآنی بود؛ انسان شرقی وقتی با این تمدن مواجه می شد، قالب تهی می کرد.

وی عنوان کرد: در مواجهه با غرب و تمدن غربی شاهد روشنفکران احیاگر و کنشگرانی بودیم که عمل به قرآن و توجه به معارف قرآنی را انکار دستاوردهای بشری می پنداشتند و دنبال این بودند که آموزه های غرب و شرق را مخلوط کنند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی با بیان اینکه گروهی با اصالت دادن به دستاوردهای تمدن غربی به دنبال توجیه دینی و اسلامی بودند، تصریح کرد: گروهی به دنبال کشف علل عقب ماندگی تاریخی مسلمانان و کاوش گنجینه های تمدن خفته اسلام در سرزمین‌های اسلامی بودند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه ما به دنبال مقابله با روش های مختلف استعماری، اتفاقات جنگ ها، دوران مشروطه و انحرافات جریان واداده غرب گرا بودیم، اظهار داشت: در پیام سیاسی امام خمینی (ره) قرآن و دعوت به این کتاب آسمانی اولین حرکت سیاسی امام(ره) برای رهایی اسلام از چنگال غرب است. در اندیشه‌های امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب باور به قرآن و تحقق وعده‌های قرآنی جایگزین وعده‌های بی پایه اندیشه‌هایی است که بر خلاف قرآن و بر پایه اندیشه‌ای مادی بنا شده است.

وی اسلامی شدن علوم انسانی را مهمترین جلوه حرکت قرآنی در علوم انسانی دانست و افزود: در علوم انسانی مبانی و پیشرفت‌ها، ابتدا علم را متحول کرده و این امر مهم، موضوع بنیادی تفاوت علوم انسانی با سایر علوم است.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در ادامه به برجسته ترین تحولات سیاسی جهان در ماه‌های اخیر اشاره و مقاومت مردم غزه را تجلی مقاومت و صبر قرآنی امت اسلام دانست و تشریح کرد: اسرائیل با اینکه چند برابر بمب‌های اتمی هیروشیما و ناکازاکی و در سایه حمایت، تایید، سکون و سکوت غربی ها، غزه را مورد حمله قرار داده است اما غرب در مقابل مقاومت مردم فلسطین درمانده است.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به فرازهایی از نامه امام خمینی (ره) به گورباچف پرداخت و گفت: امامی که به فروپاشی شوروی از دو سال قبل ندا داد، به تاریخ انقضای لیبرال دموکراسی در گذر زمان نیز تصریح کرده است.

وی به وعده‌های صادق معارف قرآنی اشاره و خاطرنشان کرد: بر همه اندیشمندان حوزه معارف اسلامی لازم است تا گنبد آهنین فکری که توسط تمدن غربی بر جهان سایه افکنده را با فناوری‌های قرآنی و معارف الهی نابود و ناکارآمدی آن را نمایان سازند.

حجت الاسلام والمسلمین رستمی در پایان ضمن تأکید بر اهمیت بازشناسی رسالت تاریخی، با بیان اینکه ایران اسلامی به قله‌های کرامت انسانی و حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است، عنوان کرد: الزامات نقش آفرینی در قله عقل و عدل جهانی نیازمند حضور پرشور و مخلصانه اساتید معارف اسلامی حوزه و دانشگاه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • قاضی آمریکایی ترامپ را برای توهین به دادگاه جریمه کرد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز هستند