Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیم یارمحمدی»، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در خصوص دلایل سرمایه گذاری ایرانیان در سایر کشورها گفت: در گذشته فرار سرمایه فکری، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را داشتیم که از طریق دانشگاه‌های معتبر جذب کشورهای دیگر می‌شدند اما الان علاوه بر فرار مغزها شاهد فرار سرمایه ها نیز هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: باید هیئت حاکمه اعم از دولت، قوه قضاییه و سران نظام در این موضوع چاره‌اندیشی ویژه‌ای داشته باشند.

یامحمدی بیان کرد: کسانی که به هر طریق چه برای تحصیل و چه برای کار به کشور دیگری مراجعه می کنند به مرور زمان، مشتاق می شوند که در آنجا خانه خریداری کنند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قبلا مردم تمایل داشتند که به  آمریکا ، کانادا و استرالیا بروند اما اخیرا ما شاهد فرار سرمایه ها و نخبگان به ترکیه هستیم که شاید مهمترین دلیل این باشد که برای حفظ سرمایه اقدامات اساسی صورت نگرفته است. اخیرا باتوجه به شرایط موجود و بحث تحریم ها، شاهد ورود هجمه‌ به کشور هستیم و متأسفانه اعتماد در  کشور از بین رفته است.

یارمحمدی بیان کرد: هر 3 قوه باید وارد عمل شوند تا مردم یا در  بورس سرمایه‌گذاری  کنند و یا به حوزه مسکن وارد شوند در حالیکه سرمایه ها یا در ارز  و یا در طلا و سکه جذب شده و مرحله آخر مسکن است.

مسئولین اعتماد از دست رفته را برگردانند

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:  مسئولین باید چاره اندیشی کنند و اعتماد از دست رفته را برگردانند. فضاهای بی اعتمادی توسط خبرگزاری‌های خارجی شکل گرفته و استفاده از فرصت ها و زمینه ها را از دست کشورمان گرفته و به کشورهای دیگر داده می شود.

وی با تاکید بر اینکه عملکرد مسئولین و فضای بی اعتمادی که در کشور به وجود آوردند باید رفع شود افزود: باید فضا را تلطیف کرده تا مردم اعتمادشان را دوباره بدست بیاورند.

کاری از دست کمیسیون عمران بر نمی آید

یارمحمدی افزود: کاری از دست کمیسیون عمران بر نمی آید. بی اعتمادی اساسی ترین مشکل در جذب سرمایه هاست حتی مردم نسبت به هم نیز بی اعتماد شدند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: ترس از دست رفتن سرمایه در داخل باعث فرار سرمایه ها از داخل به سایر کشورها شده است.

خبرنگار: طالب زاده

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ترکیه رسانه سرمایه کانادا مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۳۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان

استاندار هرمزگان حضور اتباع بیگانه و قاچاق سوخت را دو مسئله اصلی هرمزگان معرفی کرد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دوستی عصر امروز در نشست شورای اداری استان هرمزگان که با حضور رئیس قوه قصاییه برگزار شد، اظهارداشت: بر اساس تجربه حکمرانی متعالی، ما شاهد همکاری‌های بسیار سازنده‌ای بین نمایندگان قوا در استان هرمزگان هستیم و همین امر موجب شده با تمرکز، بسیاری از مسائل رفع و رجوع شود.

وی افزود: دادگستری استان هرمزگان  در حوزه قاچاق سوخت، مسائل گمرکی و اموال تملیکی، صدور اسناد اراضی کشاورزی و مسکونی همچنین مسائل امنیتی کار‌های ویژه‌ای را در استان انجام داده و همیشه در تمام مسائل با مجموعه دولت همراهی کافی و کامل را داشته است.

استاندار هرمزگان به ارائه گزارشی از عملکرد دولت در استان هرمزگان ادامه داد: در حوزه مسکن تعهد استان ۶۶ هزار واحد است که از این بین ۲۰ هزار واحد مسکونی به اضافه ۱۱ هزار قطعه زمین تحویل مردم شده است و ۳۸ هزار واحد از پروژه‌های نهضت ملی مسکن  نیز به صورت ویلایی هستند.

دوستی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مسکونی‌سازی جزایر و افزایش جمعیت سواحل، گفت: ۱۰ شهر جدید ساحلی در استان جانمایی شده است که کلنگ دو شهر از آن‌ها در سفر رئیس جمهور به استان بر زمین خورد و امیدواریم در دولت سیزدهم بتوانیم این شهر‌ها را به اتمام برسانیم.

وی کمبود تخت‌های بیمارستانی را یکی از چالش‌های اصلی استان هرمزگان معرفی کرد و عنوان‌کرد: برای حل این مشکل از ابتدای دولت تمرکز ویژه‌ای روی تکمیل ۷ بیمارستان در استان گذاشتیم که سه بیمارستان از آن‌ها به اتمام رسید و در تلاش هستیم بقیه بیمارستان‌ها را هم به اتمام برسانیم که در این صورت سرانه تخت‌های بیمارستانی استان هرمزگان به ۱.۹ که بالاتر از میانگین کشوری است خواهد رسید.

دوستی عنوان‌کرد: بیش از ۴۰۰ روستا در ابتدای دولت با تانکر آبرسانی می‌شد که مشکل آب ۲۵۳ روستا از این جمع مرتفع شده است و به آب پایدار دست پیدا کرده‌اند.

وی با اشاره به دیگر فاکتور‌های عملکردی دولت در استان هرمزگان، اظهارداشت: یکی از محوری‌ترین و اصلی‌ترین برنامه‌های ما در استان هرمزگان تلاش برای جذب سرمایه‌گذار است و برای این مهم معرفی مناطق عاری از مجوز، برگزاری تور‌های سرمایه‌گذاری و صدور مجوز‌های بی‌نام را در دستور کار قرار داده‌ایم که منجر شده است هرمزگان موفق شود رتبه نخست سرمایه‌گذاری را کسب کند.

استاندار هرمزگان، تصریح‌کرد: مسئله حضور اتباع بیگانه و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی استان است و مسئله‌ای نیز تحت عنوان بهنام خودرو داریم که رئیس کل دادگستری استان به صورت ویژه دنبال می‌کنند.

در ادامه نشست شورای اداری استان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر عبادی زاده نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس ضمن تاکید بر معضل قاچاق به چالش اسناد مردم با منابع طبیعی اشاره داشت و گفت: تغییر مبنای استناد به عکس هوایی سال ۱۳۴۶، باتوجه به گسترش روستا‌ها و ارتقا آن‌ها به شهر و شهرستان، می‌تواند به حل این مشکل کمک کند همچنین از رییس قوه قضاییه خواست برای حل مشکل کم بودن قضات استان، جایگزینی قاضی بومی ماندگار را در دستورکار داشته باشند.

محمدآشوری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، نیز بر مسائل مطرح شده توسط دکتر عبادی زاده تاکیدکرد و به سند تحول قوه قضاییه بعنوان روشی تحولی در مقررات قضایی کشور اشاره داشت و گفت: عدم فهم و درک مشترک، گم شدن اولویت‌ها و فرآیند‌های طولانی، هزینه‌های کشور را زیاد می‌کند و این موضوع با نگاه فراقوه‌ای حل و به افزایش سرمایه اجتماعی می‌انجامد و از رییس قوه قضاییه خواست برای تقویت رضایت مرزنشینان استان دستور عملیاتی شدن قانون ساماندهی و مبارزه با قاچاق کالا را صادر نماید.

در این نشست مدیران کل آموزش و پرورش، جهادکشاورزی و بنادر و دریانوردی استان نیز به ارائه گزارش پرداختند.

دیگر خبرها

  • اتباع و قاچاق سوخت دو مسئله اصلی هرمزگان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • استفاده از الگوهای نامناسب تربیتی سبب تصرف مغزها می‌شود
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟