Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاري بسيج استان مركزي ؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن كريمي فرمانده سپاه روح الله استان مركزي شامگاه (دوشنبه ) در نشست اساتيد استان در دانشگاه صنعتي اراك كه با موضوع انقلاب اسلامي ، دانشگاه ، امام و رهبري برگزار شد، گفت: دانشگاه و دانشگاهيان يك ارتباط عميقي توام با شناخت با رهبري نظام دارند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي افزود : در 40 سال انقلاب نقش دانشگاه پررنگ و اثر گذار بوده و هر كجا منشاء اثري ديده ميشود به خاطر حضور قشر دانشگاهي بوده است .

كريمي همچنين تصريح كرد : اكثر شهداء يا در حين تحصيل و يا پس از فارغ التحصيلي از دانشگاه وارد جبهه ها شدند و اثرگذاري كار آنان در دوران دفاع مقدس نمايان و پرفايده بود .

فرمانده سپاه روح الله اضافه كرد : در دبيات ديني و اعتقادي ما؛ 40 سالگي انقلاب يعني پختگي و بلوغ سياسي ، و دستاوردهاي نظام در اين مدت به خاطر حضور فعال دانشگاهها بوده است .

وي يكي از دستاوردهاي مهم انقلاب را برشمرد و گفت : ولايت فقيه در راس همه دستاوردهاي انقلاب قرار دارد و اين هديه اي بود كه امام راحل به اين نظام دادند.

كريمي تصريح كرد : بعد از ولايت فقيه مهمترين دستاورد انقلاب وجود يك سرمايه اجتماعي بنام مردم بود كه امام خميني (ره) توانست با كمك همين مردم انقلاب را به پيروزي برساند.

سرداركريمي خاطرنشان كرد : دشمنان انقلاب اسلامي اخيرا به اين نتيجه رسيده اند كه نميتوانند با ايجاد درگيري و اغتشاش تغييري در حكومت داشته باشند و تنها راه ، به گروگان گرفتن ذهن هاي مردم ايران مي باشد.

وي درهمين خصوص گفت : جدا كردن ملت از ولايت و نظام اسلامي ؛ با ايجاد ياس و نااميدي در بين مردم و ايجاد مشكلات اقتصادي و ... بخشي ازعمليات رواني دشمنان خواهد بود .

فرمانده سپاه روح الله استان افزود : يكي از اقدامات رواني دشمن در بين مردم القاي ناكارآمدي نظام و فاسد بودن مسئولين از بالا تا پائين كشور است .

كريمي به حادثه اخير دانشجويان تهران اشاره و گفت : در تصادف اخير دانشجويان كه بسيار هم دردناك بود ، برخي ها به دنبال نا آرامي درسطح دانشگاهها هستند و در اين دو سه روزه سعي دارند محيط برخي دانشگاهها را متشنج كنند .

وي مردم سالاري را يكي ديگر از دستاورد هاي نظام دانست و بيان نمود : در مدت چهل سال انقلاب و بر اساس راي مردم در انتخابات ، جريان هاي سياسي متفاوتي روي كار آمده اند و اين از بركات انقلاب است .

كريمي درهمين خصوص گفت : دولت فعلي درابتداي كار درخواست مذاكره با غرب را داشت و رهبرانقلاب كه نقش راهبري نظام را دارند، اين اجازه را با چند شرط و توصيه پذيرفتند ؛ كه البته دولت به اين توصيه ها كم توجه بود و بعد از شش سال ، اثرات منفي عدم توجه به فرمايشات رهبري را متوجه شديم .

سردار پاسدار كريمي تصريح كرد : بي توجهي دولت نسبت به هشدارها و توصيه هاي رهبري نسبت به مسائل اقتصادي باعث بروز چنين چالش هايي در سطح كشور شده و رهبرانقلاب بارها فرمودند : بايد از لحاظ اقتصادي قوي باشيم تا دشمن نتواند به ما ضربه بزند.

وي همچنين تاكيد كرد : تحليل درست ، بصيرت افزائي ، تبيين شرايط قبل و بعد از انقلاب ، دشمن شناسي وشناخت نظام بين الملل از وظايف خطير دانشگاهيان براي سرمايه اجتماعي كشور ميباشد.

كريمي گفت : بايد به نسل جوان كشور بگوئيم در قبل ازانقلاب حدود 36 هزارمستشار نظامي آمريكائي در داخل خاك ايران چكار مي كردند و چرا اكثر سفراي ايران در قبل از انقلاب تابع دستورات آمريكائيها بودند .

فرمانده سپاه روح الله تاكيد كرد و افزود : نسل جوان كشور بايد چگونگي پيروزي انقلاب ، فتنه هاي پي در پي اوايل انقلاب كه جدايي طلبان خواستارجدائي كردستان ، سيستان و تركمن و... از كشور بودند را بدانند و اين از وظايف مهم دانشگاهيان ميباشد.

وي به فتنه هاي ديگري كه عليه انقلاب شكل گرفت پرداخت و افزود : فتنه سال 78 كه با رهنمود رهبرانقلاب در 23 تير به حماسه اي ديگر تبديل شد و همچنين فتنه سال 88 كه ميتوان از آن به عنوان جنگ احزاب نام برد كه دخالت آشكار آمريكا، اسرائيل ، منافقين ، سلطنت طلبان و سرسپرده ها را به همراه داشت .

سردار كريمي تصريح كرد : درگيركردن هشت ماهه كشور در فتنه سال 88 با جدا شدن حق از باطل و روشنگري هاي رهبر انقلاب و حضور همين سرمايه اي اجتماعي به حماسه 9 دي تبديل شد و از اين روز ميتوان به فصل مشترك مردم براي حفظ نظام نام برد.

فرمانده سپاه روح الله به موضوع ولايت فقيه اشاره و گفت : اطاعت از رهبري و اعتماد به ولايت فقيه نيازمند يك هويت اجتماعي است و در اين راه نبايد شك و ترديدي داشته باشيم.

وي خاطرنشان كرد : در سال 88 برخي نخبگان سياسي كشور دچار ترديد شدند و خود جوش بودن حركت مردم در9 دي توسط خود مردم انجام شد ، نه كسي ديگري ؛ و اين اقدام اجتماعي باعث دوام و حركت انقلاب شده است .

سرداركريمي سرمايه اجتماعي را از معجزات انقلاب دانست و تصريح كرد : حضور مردم در تمامي صحنه هاي مختلف انقلاب مهم تر و اثرگذارتر از ساخت موشك بوده و خواهد بود.

فرمانده سپاه روح الله استان مركزي آماري هم ازدستاوردهاي انقلاب ارائه كرد و گفت : عليرزغم تحريم هاي فراواني كه از ابتداي انقلاب داشتيم ولي رتبه اقتصاد ايران درجهان 18 ميباشد و رتبه 20 صادرات را دارا هستيم و در حال حاضر جزء 5 كشور ثروتمند از لحاظ ذخاير طبيعي هستيم .

وي درپايان به بخش ديگري از دستاورد ها پرداخت و گفت : در موضوع امنيت غذائي رتبه كشور درجهان سوم است و در گندم 12 و نرخ رشد صنعتي 12 و در فولاد رتبه 14 ودر سيمان پنجم و در صنعت پتروشيمي رتبه 20 دنيا را دارا هستيم.

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • مهمترین کار معلم تبیین حقیقت در کنار علم و دانایی است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین