Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از انجام 319 هزار و 49 عملیات موفق امداد و نجات به آسیب دیدگان و متاثران از انواع حوادث و سوانح طبیعی، غیرطبیعی و انسان ساخت در سراسر کشور خبر داد و گفت: بیشترین عملیات امدادی امسال در استان مازندران انجام شد.

مرتضی سلیمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، با ارائه آخرین گزارش ارائه این خدمات امدادی در 8 ماه گذشته از سال 97 از سوی نیروهای امدادگر و نجاتگر هلال احمر در سراسر کشور، اظهار داشت: بیشترین عملیات امداد و نجات در استان های مازندران با سه هزار و 204 مورد، اصفهان با هزار و 826 مورد، گلستان با هزار و 156 مورد و آذربایجان غربی با هزار و 116 مورد ثبت و گزارش شده است و این تعداد عملیات موفق امداد و نجات نسبت به مشابه سال 96 رشد 6 درصدی داشته است
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اضافه کرد: طبق این آمار ارزیابی شده انتقال مصدومان انواع حوادث به مراکز درمانی نسبت به مدت مشابه سال 96 نیز رشد 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصدی داشته است.
سلیمی توضیح داد: بیشترین مصدوم انتقالی در ماموریت های ترافیکی با 12هزار و 829 نفر، مراجعات حضوری با دو هزار و 249 نفر و شهری با هزار و 807 نفر ثبت و گزارش شده که بیشترین مصدوم انتقالی به مراکز درمانی در استان های مازندران با 2 هزار و 127، اصفهان با هزار و 862 نفر و گلستان با هزار و 300 نفر ثبت و گزارش شده است.
وی مهمترین عملیات امداد و نجات طی 8 ماه نخست سال 1397 را تشریح کرد و افزود: امدادرسانی به چهار هزار و 673 نفر و اسکان اضطراری 81 نفر در سیل 19 اردیبهشت کوهرنگ (استان چهارمحال و بختیاری)، توزیع 21 دستگاه چادر، هزار و 188 تخته پتو، هزار و 982 کیلوگرم نایلون، 2 هزار و 791 قوطی کنسرو، هزار و 510 کیلوگرم برنج، هزار و 277 کیلوگرم حبوبات و سایر اقلام غذایی و زیستی، امدادرسانی به سه هزار و 653 نفر و اسکان اضطراری 9 نفر در سیل 20 اردیبهشت، سمیرم (استان اصفهان)،
از جمله این اقدامات است.
همچنین توزیع 809 تخته پتو، هزار و 181کیلوگرم نایلون، هزار و 500 قوطی کنسرو، 2 هزار قرص نان و سایر اقلام غذایی و زیستی، امدادرسانی به هفت هزار و 988 نفر و اسکان اضطراری 56 نفر در سیل 13 مهر 97، تنکابن(استان مازندران) توزیع 14 دستگاه چادر، سه هزار و 110تخته پتو، هزار و 985 تخته موکت، 789 شعله والور و فانوس، دوازده هزار و 979 قوطی کنسروجات، چهل و سه هزار و 425 قرص نان، پنج هزار و 262بطری آب معدنی، هفت هزار و 993 کیلوگرم برنج، چهار هزار و 63 کیلوگرم حبوبات و سایر اقلام غذایی و زیستی گوشه ای از این عملیات امداد و نجات بوده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر اظهار داشت: امدادرسانی به 60 هزار و 675 نفر و اسکان اضطراری 58 هزار و 490 در زمین لرزه 5.2 ریشتری 12 اردیبهشت یاسوج ( استان کهگیلویه و بویراحمد) توزیع هزار و 505 دستگاه چادر، هزار و 50 تخته پتو، سه هزار و 500 قوطی کنسرو و سایر اقلام غذایی و زیستی و توزیع دو هزار و 757 بسته غذایی، 9 هزار و 664 بطری آب معدنی و امدادرسانی به 54 هزار و 311 نفر در 5 شهرستان زابل، هامون، هیرمند، زهک و نیمروز در طوفان 120 روزه استان سیستان و بلوچستان را بخش دیگری از اجرایی این سلسله عملیات موفق امداد و نجات عنوان کرد.
سلیمی گفت: امدادرسانی به هزار و 410 نفر و اسکان اضطراری 710 نفر در ریزش کوه و انسداد مسیر لردگان به ایذه در 25 آبان 97 در استان چهارمحال و بختیاری و خوزستان و توزیع 700 قوطی کنسرو، دو هزار قرص نان، 100 کیلوگرم خرما، 900 بسته بیسکویت و سایر اقلام غذایی از مهمترین عملیات امداد و نجات طی 8 ماه نخست سال 1397 بوده است.
وی در پاسخ به این سوال که مهمترین عامل انجام این تعداد عملیات موفق و امداد و نجات از سوی نیروهای امدادرسان هلال احمر در سراسر کشور در 8 ماهه سال 98 چیست اظهار داشت: در چند سال اخیر جمعیت هلال احمر، هم از نظر فناوری اطلاعات و هم از نظر دستگاه ‌ها و لجستیک (پشتیبانی) بسیار قوی ‌تر شده و سیستم‌ های مدیریت کنترل اضطراری با عنوان واحد پاسخگویی برای عملیات (EOC) تقریباً در تمام استان‌ها به طور شبانه ‌روزی همه حوادث محلی، استانی و کشوری را رصد می ‌کنند که این شبکه ارتباطی قوی با پوششی بسیار گسترده برای کوچکترین تماس ‌ها زمان رسیدن گروه‌ های ارزیاب را به مناطق حادثه دیده یا متاثر از انواع حوادث طبیعی، غیر طبیعی و انسان ساخت به حداقل رسانده است.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر افزود: تجهیزات انفرادی و تجهیزات گروهی که امروزه در اختیار نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر قرار داده شده با استاندارد جهانی فاصله زیادی ندارند و تقریباً در نجات جان مردم به ویژه متاثران از انواع حوادث طبیعی، غیر طبیعی و انسان ساخت از امکانات و فناوری‌های کاملا بروز را استفاده می‌ کنیم.
وی گفت: در زمان حاضر اتاق فکر و هم اندیشی پیشکسوتان در سازمان امداد و نجات گشایش یافته، آیین ‌نامه امداد و نجات پس از 18 سال بازنگری شده و حتی بحث‌ های نوین خطر پذیری و کاهش ریسک هم در آن بررسی شده است.
سلیمی با اشاره به اینکه در این دهه نگاه مردم به جمعیت هلال احمر تغییر کرده و از طرفی توقعات نیز بیشتر شده است تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا دانش فنی و تجربیات خود را در زمینه ارائه خدمات امداد و نجات ارتقاء دهیم و تجهیزات و امکانات لازم را برای امدادرسانی به هنگام به حادثه دیدگان انواع حوادث و سوانح فراهم کنیم.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: مجموعه این سازمان به دنبال تجهیز و فنی کردن دوره‌ های تخصصی در مراکز تخصصی امداد و نجات است؛ چرا که امروز اکثر امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر دانشجویان دوره‌ های تحصیلات تکمیلی هستند و حس بشردوستی و کار داوطلبانه را سر لوحه فعالیت خود قرار داده و هر زمانی که می توانند به کمک نیروهای امدادی می شتابند که البته جمعیت هلال احمر نیز قدرشناس این سرمایه است.
وی اظهار داشت: در زمان حاضر جدیدترین برنامه پاسخگویی به سوانح (EOP) در کشور اجرایی شده که در این برنامه راهبردی، تعاریف جدیدی از مفاهیم و واژه های کلیدی مخاطره، خطرپذیری، حادثه، سانحه، شرایط اضطراری، بحران، مدیریت بحران، تاب آوری، پیشگیری، کاهش اثرات، آمادگی، پاسخ، بازیابی، برنامه عملیات اضطراری، برنامه عملیاتی پاسخ، سامانه فرماندهی، مرکز کنترل و هماهنگی عملیات، پست فرماندهی سانحه، ارزیابی، جستجو، نجات، امداد، اسکان اضطراری، تغذیه اضطراری، حمایت روانی و اجتماعی، باز پیوند خانواده، داوطلب، امدادگر، نجاتگر و تیم های عملیاتی ارایه شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعیین ساختار فرماندهی سانحه در جمعیت هلال احمر، تبیین کارکردهای هلال احمر در پاسخ به سوانح، تعیین واحدهای مسئول، همکار و پشتیبان هر کارکرد و تعیین و تدوین دستورالعمل هر کار کرد براساس اسناد بالادستی این جمعیت از جمله اساسنامه، آیین نامه های امداد و نجات، خدمات داوطلبانه، مالی و محاسباتی و بهداشت، درمان و توانبخشی اضطراری از اهداف اختصاصی این برنامه عملیاتی است.
اجتمام *7029 * 3063

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هلال احمر 319 هزار عمليات امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۴۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ هزار نفر درپی وقوع سیل و آبگرفتگی در ۲۳ استان کشور خبر داد و گفت که امدادرسانی در برخی از استان‌ها همچنان ادامه دارد.

بابک محمودی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ از تاریخ  ۱۲ تاصبح امروز مجموعا ۲۳ استان شامل آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، البرز ، اصفهان ، ایلام ، بوشهر ، چهارمحال و بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، سمنان ، فارس ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهگیلویه و بوراحمد ، لرستان، مرکزی، هرمزگان ، همدان و یزد تحت تاثیر سامانه بارشی قرار گرفته و در مناطقی از آن‌ها شاهد وقوع سیل و آبگرفتگی بودیم.

وی اضافه کرد: در این بین نیروهای این جمعیت طی ۱۳۴ مورد عملیات امداد و نجات را اجرا کرده و در جریان آن به ۵۰۲۲ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی امدادرسانی کردند. همچنین ۲۲۴نفر را به مناطق امن انتقال داده و از ۱۸۶ واحد مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.  ۱۵۳ نفر نیز اسکان اضطراری داده شدند.

رئیس سازمان امداد  و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اقلام امدادی توزیع شده در میان سیل‌زدگان گفت: ۲ هزار و ۸۳۲ کیلوگرم برنج ، ۲ هزار و ۳۰۲ کیلوگرم نایلون، هزار و ۲۹۳ تخته پتو، ۶۲۷تخته موکت، ۴۷۱، ۴۲۰ کیلوگرم روغن ، بسته غذایی، ۶۹۹ قوطی کنسروجات، ۲۰۰ قرص نان، ۳۲۰ ست شستشو، ۷۶ ست بهداشتی،  و ۳۷ دستگاه چادر امدادی،  توسط نیروهای جمعیت هلال احمر در بین متأثرین از سیل توزیع شده است.

محمودی با بیان اینکه در مجموع این عملیات‌ها ۲۱۹تیم عملیاتی شامل ۷۷۷ امدادگر و نجاتگر مشارکت داشتند، گفت: امدادرسانی در برخی از مناطق همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر: ۱۷ استان در ۵ روز گذشته دچار سیل و آبگرفتی شد
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • جزییات جدید از واژگونی مینی بوس در روستای امیرهنده
  • امدادرسانی به ۱۶ شهرستان درگیر آبگرفتگی در خوزستان
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • امدادرسانی به بیش از ۲۰۰۰ نفر در بارندگی اخیر خوزستان
  • امدادرسانی به بیش از ۵۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۲۳ استان
  • امداد رسانی هلال احمر به ۲۰ استان متأثر از سیل
  • امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت