Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو هيات مديره بانک ملي ايران بر ضرورت رعايت مقررات تطبيق و مبارزه با پولشويي تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا، برات کريمي در بازديد امروز خود از اداره کل مديريت ريسک بانک ضمن تشريح اهميت و جايگاه حياتي اين اداره کل در برهه حساس کنوني نظام بانکي کشور، نقش تاثيرگذار آن در اتخاذ تدابير مناسب براي کاهش و کنترل مخاطرات در تمامي فعاليت ها نظير تاثيرگذاري پروژه اعتبارسنجي مشتريان در جهت تخصيص بهينه منابع و کاهش هزينه هاي وصول مطالبات و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را تبيين کرد.
همچنين کريمي با اشاره به ضرورت رعايت قوانين، مقررات و استانداردهاي بين المللي، مبحث تطبيق و نهادينه کردن فرهنگ آن را براي همه سطوح سازماني ضروري دانست و اظهار اميدواري کرد واحد تطبيق در ساختار سازماني جديد خود بايد ارائه دهنده خدمات بسزايي در جهت اعتلاي نام بانک ملي ايران باشد.
وي توجه به آموزش و افزايش دانش همکاران به ويژه در زمينه آشنايي با رويکردهاي نوين کسب درآمد در سطح نظام بانکي بين الملل و بانک هاي موفق دنيا را خواستار شد.
فريد مهدوي رييس اداره کل مديريت ريسک بانک ملي ايران نيز ضمن اشاره به اقدامات صورت گرفته، توضيحاتي درخصوص پيشرفت پروژه هاي در دست اقدام نظير سيستمي کردن صورت هاي مالي بر اساس استاندارد گزارشگري مالي بين المللي (IFRS)، محاسبه نسبت کفايت سرمايه و پروژه مديريت ريسک نقدينگي، محاسبه نسبت پوشش نقدينگي، پياده سازي پروژه اعتبارسنجي مشتريان حقيقي، ارتقاي نظام کنترل هاي داخلي بر مبناي مديريت ريسک عملياتي در تمامي واحدهاي صف و... ارائه کرد.
در پايان نيز دو نفر از کارکنان اين اداره کل که اقدام به تاليف و چاپ کتابي درخصوص موضوع ريسک و روش هاي آناليز آن کرده بودند، با اهداي لوح مورد تقدير قرار گرفتند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۴۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات پروژه‌های خودمالکی مسکن متوقف نشده است
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • آیت‌الله مرتضوی: «حفظ نظام» به معنای نظام عام اجتماعی است؛ نه نظام سیاسی
  • ساماندهی خودرو‌های عرضه غذا در تهران
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • کشف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته‌بندی غیراستاندارد
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است