Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: وجود ایمان و عقیده به ارزش‌های اسلامی اجازه خیانت به بیت‌المال را نمی‌دهد و تقویت این عقاید منجر به کاهش آسیب اجتماعی و برقراری عدالت و امنیت در جامعه می‌شود. ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، حجت‌الاسلام نورالله قدرتی شامگاه دوشنبه در دیدار با مردم قزوین که در مسجد ولایت برگزار شد اظهار داشت: تعرض به حقوق مردم و بیت‌المال با وجود باور به خدا و قیامت کمتر رخ می‌دهد چرا که وجود ایمان و عقیده به ارزش‌های اسلامی اجازه خیانت به بیت‌المال امانتی را نمی‌دهد و تقویت این عقاید منجر به کاهش آسیب اجتماعی و برقراری عدالت و امنیت در جامعه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: برقراری عدالت تنها وظیفه دستگاه قضا نیست و دستگاه‌های دیگر نباید اجازه خدشه‌دار کردن عدالت را دهند چرا که قوه قضائیه در مراحل پس از وقوع ظلم وارد کار می‌شود و حتی گاهی به منظور جلوگیری از تضییع بیشتر عدالت که توسط نهادهای فرهنگی و سیاسی ضایع شده است عمل می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: تحقق عدالت باید با مشارکت همه مردم صورت گیرد چرا که التیام‌بخش بسیاری از دردهای آنهاست تا حقوقشان حفظ شود.

مهاجرت یکی از عوامل بروز آسیب اجتماعی در استان قزوین استقزوین| سن بروز آسیب اجتماعی در کشور رو به کاهش استبیش از 200 مدرسه در معرض آسیب اجتماعی در مازندران شناسایی شد

وی تصریح کرد: حماسه 9 دی یک حرکت خودجوش مردمی در برابر فتنه دشمن جهت سرنگونی نظام اسلامی است که ملت ایران با برپایی صحنه‌ای عاشورایی پاسخی قاطعانه به توطئه‌های آنان دادند و امروز نیز با وجود تمام کاستی‌های دستگاه‌های اجرایی، اما مردم با حصور خود در راهپیمایی و تبعیت از رهنمودهای ولایت فقیه، از مقدسات خود پشتیبانی کردند.

قدرتی افزود: در سال گذشته هر قاضی سالانه وظیفه رسیدگی به بیش از هزار و 500 پرونده را بر عهده داسته که در مجموع 260 هزار پرونده قضایی در استان تشکیل شده است و این امار به ضعیف شدن عقاید دینی مردم، بی توجهی به ارزش‌های اسلامی و همچنین حیله و توطئه‌های دشمن ارتباط دارد.

انتهای پیام/ح

R41364/P/S6,63/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۵۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: روش و سیره فردی و اجتماعی امام صادق (ع) یکی از بهترین الگوهای مورد نیاز مسلمانان است، به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع مسلمانان است.

وی تبلیغ عملی را مهم‌ترین روش تبلیغی ائمه دانست و خاطرنشان کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود ایشان تجسم عالی ارزش‌های انسانی منطبق با تعالیم قرآنی بودند.

حجت الاسلام جعفرزاده با تبیین زندگانی آن امام همام گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق می‌کردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان می‌دادند.

وی به ویژگی های رفتاری و فردی ایشان در ایجاد وحدیت رویه بین مردم آن زمان اشاره و تصریح کرد: از نگاه ائمه معصومین (ع) عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه می‌فرمایند؛ عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همراهی و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمی‌داد برای وی و خانواده‌اش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحران‌های اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه می‌کرد.

جعفرزاده بیان کرد: امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعمل‌های فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر موفق شوند که مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کند به گونه‌ای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.

وی گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) در دوران امامت خویش توانست وسیع‌ترین دانشگاه اسلامی را پی‌ریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده می‌کردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.

کد خبر 6096019

دیگر خبرها

  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود