Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - استاندار کردستان گفت: سرمنشا شبکه منهدم شده مفسدان ارز دولتي در تهران بود که از افراد و کارت بازرگاني مردم‌ استان کردستان سوء استفاده کرده بودند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، بهمن مرادنيا روز سه شنبه در سي امين نشست شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي با دستور کار تشريح مسايل و مشکلات حوزه تجارت خارجي استان و ارائه راهکارهاي عملياتي اظهار داشت: در استان ما اين شبکه مفسدان ارز دولتي کشف شد پس هر کسي که خلاف مي کند بايد نگران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: از افرادي که درست کار مي کنند با تمام توان حمايت مي کنيم لذا جاي هيچ نگراني براي فعاليت هاي آنها نيست.
«روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت اطلاعات روز دوشنبه از انهدام شبکه مفسدان ارز دولتي در استان کردستان و دستگيري 11 عضو آن خبر داد بود.
به گزارش روابط عمومي و اطلاع رساني وزارت اطلاعات، سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان کردستان با هوشياري و اقدامات به هنگام، پيچيده و گسترده اطلاعاتي شبکه‌اي از مفسدان اقتصادي و سوء استفاده کنندگان ارز دولتي را شناسايي، منهدم و 11 نفر از عناصر اصلي آن را دستگير کردند.
در شرايط حساس اقتصادي و لزوم برنامه ريزي دقيق در استفاده از ذخاير ارزي، اين شبکه معادل چهار هزار و 700 ميليارد تومان ارز دولتي را به بهانه واردات کالاهاي ضروري مردم از کشور خارج و در برخي از کشورها سرمايه‌گذاري کرده اند که با هوشياري سربازان گمنام امام زمان (عج ) در دام افتادند.
اين شبکه، ارزها را با استفاده از کارت‌هاي بازرگاني شرکت‌هاي صوري و با جعل پيش‌ فاکتور براي ثبت سفارش واردات کالاهاي ضروري و با پرداخت رشوه از بانک هاي مختلف دريافت کرده و با عدم انجام تعهدات ارزي و استفاده از ترفندهاي مختلف، مانع از اجراي اقدامات قانوني بانک‌ها در پيگيري اعتبارات ارزي شدند.
وزارت اطلاعات به عموم مردم شريف ايران توصيه مي‌کند موارد سوء استفاده مالي به ويژه درحوزه ارز دولتي را از طريق تلفن 113 به ادارات کل اطلاعات استان خود اطلاع دهند تا با اقدام به موقع از گسترش آثار سوء اقدامات مجرمانه جلوگيري شود»
استاندار کردستان بر شفاف بيان کردن مسايل و مشکلات تاکيد کرد و افزود: به جاي بيان حجم زيادي از مشکلات که امکان رسيدگي به آنها در يک نشست مقدور نيست در هر جلسه يک يا دو مشکل مهم مطرح شود.
وي در ارتباط با وضعيت انبارها در مرز باشماق يادآور شد: اين انبارها در اختيار ما نيست و ما هم بارها در خصوص تعيين تکليف آنها مکاتبه کرده و خود مدعي هستيم بايد مورد استفاده قرار گيرند.
استاندار کردستان با اشاره به اينکه يکي از دلايل مخل مرز باشماق اين انبارها است، تاکيد کرد: براي رفع مشکل پرونده انبارهاي مرز باشماق وکيل گرفتيم و 18 دي امسال دادگاه آن برگزار مي شود.
وي گفت: اگر اتاق بازرگاني به عنوان بخش خصوصي مي خواهد در مرز باشماق در چارچوب مشخص و مقررات موجود انبار ايجاد کند، موافق آن هستيم.
استاندار کردستان ضمن تاکيد بر تقويت ارتباط با سرمايه گذاران اقليم کردستان عراق افزود: اتاق بازرگاني بايد در راستاي اين موضوع مهم تلاش کند تا از پتانسيل سرمايه گذاران اقليم در استان خودمان استفاده کنيم.
مرادنيا يادآور شد: در ارتباط با وضعيت مرزهاي سيرانبند و سيف نيز پيگيري هايي انجام شده و هفته آينده هياتي متشکل از نماينده دولت در اقليم کردستان عراق، قرارگاه رمضان و ديگر مسئولان به کردستان مي آيند و بيشتر به اين موضوع پرداخته مي شود.
استاندار کردستان در خصوص موازي کاري در مرز باشماق اظهار داشت: گمرک ‌اقتدار خود را در اين مرز حفظ و‌ به وظيفه قانوني خود به نحو احسن عمل کند و اگر هنگ مرزي در حوزه رسالت گمرک دخالت مي کند اين نشانه ضعف گمرک است.
مرادنيا با بيان اينکه هنگ مرزي حق دخالت ندارد، تاکيد کرد: به هر طريقي است گمرک مقررات قانوني را در اين مرز انجام دهد.
وي گفت: اتاق بازرگاني به نمايندگي از توليد کنندگان، صادرات و واردات کالا را انجام دهد چون اينگونه مي تواند توليد کنندگان را حمايت کند.
9936/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۶۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟

اعضای شورای اسلامی شهر سنندج در حضور استاندار کردستان و چند نفر دیگر از مدیران شهری و استانی، مسائل و مطالبات مختلف این شهر را مطرح کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، ساختمان شورای شهر سنندج، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ میزبان استاندار کردستان، شهردار و فرماندار سنندج و چند تن دیگر از مدیران استانی بود. در این نشست ۹ نفر از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج، مهم‌ترین دغدغه‌ها و مسائل و مشکلات شهری را مطرح کردند.

عزت رضایی، رئیس شورای اسلامی شهر سنندج در این نشست که سه ساعت به طول انجامید، اظهار کرد: سال گذشته ۹۶ جلسه رسمی در ساختمان شورا برگزار شده که ۲۵۲ مصوبه دربرداشته است.

وی افزود: ۱۶۱ مصوبه شورا در هیئت تطبیق تأیید به ۸۷ مصوبه اعتراض شده و چهار مصوبه نیز به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده است.

رئیس شورای شهر سنندج خاطرنشان کرد: تعداد نامه‌های وارده به شورا ۳۹۸۴ و تعداد نامه صادره نیز ۳۷۳۳ مورد بوده است.

رضایی تصریح کرد: طرح جامع شهری، مشکل زمین مسکونی، طلب شهرداری از ادارات، نبود درآمد پایدار در شهرداری و ضعف زیرساخت‌های عمرانی و فرهنگی در شهر سنندج از جمله مهمترین مسائل و مشکلات این شهر است.

وی ادامه داد: از مسئولان فرهنگی استان گلایه داریم که در رویداد مهم هفته فرهنگی شهر سنندج حضور نداشتند در صورتی که انتظار می‌رفت اداراتی همچون میراث فرهنگی و فرهنگ و ارشاد اسلامی حضور پررنگی داشته باشند.

رئیس شورای شهر سنندج اضافه کرد: دستگاه‌های خدمات‌رسان آنگونه که باید همکاری لازم را با مردم ندارند و همین موجب نارضایتی مردم و مراجعه آن‌ها به شورا شده است.

رضایی تاکید کرد: آلایندگی واحدهایی همچون پتروشیمی باید بررسی شود و اگر مشکلی دارد، باید برای آن چاره اندیشی شود و این واحدها عوارض خود را به شهرداری پرداخت کنند.

وی خاطرنشان کرد: بلوار ننله شهر سنندج به نام زنده‌یاد آرمان بنفشی نامگذاری شده و سردیس این جوان فداکار سنندجی نیز در این مکان نصب خواهد شد.

شیب خدمات شهرداری به سمت نواحی کم‌برخوردار

بهروز ابراهیم‌آبادی، رئیس کمیسیون عمران شورای شهر سنندج نیز در این نشست اظهار کرد: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مترمربع آسفالت در سطح شهر سنندج انجام شد که حدود ۲۵۰ هزار مترمربع آن در نواحی کم‌برخوردار بوده است.

وی افزود: یک پنجم جمعیت شهر سنندج در نواحی کم‌برخوردار همچون نایسر، حسن آباد و ننله زندگی می‌کنند که شیب خدمات شهرداری به سمت این نواحی بوده است.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج ادامه داد: بالغ بر ۲۵۰۰ نفر در شهرداری سنندج مشغول به کار هستند که ماهانه بیش از ۷۰ میلیارد تومان حقوق به این نیروها پرداخت می‌شود.

ابراهیم‌آبادی اضافه کرد: اگر بتوانیم بودجه جهشی و یا وام‌های کم بهره از صندوق توسعه ملی برای شهرداری بگیریم قطعاً در دوره‌های بعدی اقدامات بیشتری در شهر سنندج صورت خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته در نواحی کم برخوردار همچون نایسر کمتر از دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان شهرداری درآمد داشته اما بیش از ۴۰ میلیارد تومان در آنجا هزینه کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج تصریح کرد: شهرداری حتی یک درصد در به وجود آوردن نواحی کم برخوردار همچون نایسر تأثیر نداشته و اداراتی همچون راه و شهرسازی و بنیاد مسکن اگر در گذشته نظارت لازم را بر ساخت و سازهای غیرمجاز داشتند اکنون می‌شد بهترین شهرک مسکونی خاورمیانه را در آنجا احداث کرد.

وی بر ضرورت ساخت واحدهای مسکونی ارزان قیمت در شهر سنندج توسط دولت تاکید کرد و گفت: در صورتی که عرضه مسکن بالا برود می‌توان قیمت فزاینده مسکن را در سنندج کنترل کرد.

ضرورت تجدیدنظر در زمین‌های قولنامه‌ای و اوقافی

فرهاد میمنت آبادی، عضو دیگر شورای شهر سنندج اظهار کرد: کمبود زمین مسکونی و مهاجرت پذیری شهر سنندج باعث افزایش ترافیک جمعیتی در این شهر و نبود مسکن لازم شده است.

وی تاکید کرد: لازم است که در زمین‌های قولنامه‌ای و زمین‌های اوقافی تجدیدنظر صورت بگیرد، چون ادامه این روند موجب افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر سنندج گفت: یکی از مشکلات شهر سنندج نبود درآمد پایدار است که در راستای اجرایی کردن آن باید سرمایه‌گذاری رونق بگیرد و لازمه آن اختصاص زمین لازم به سرمایه‌گذاران است.

میمنت‌آبادی افزود: ۲۱ هکتار زمین مسکونی، طلب شهرداری نزد اداره راه و شهرسازی است که امیدواریم سالانه حداقل ۱۰ درصد آن را به شهرداری پس بدهد.

برای حل مشکل بیمه کارگران شهرداری چاره‌اندیشی شود

سالار علی‌ویسی، عضو دیگر شورای شهر سنندج نیز اظهار کرد: بیمه کارگران شهرداری یکی از مشکلات اصلی بوده که منجر به بدهی ۱۷۰ میلیاردی به سازمان تأمین اجتماعی شده است و نیاز هست برای این مشکل چاره‌اندیشی شود.

وی افزود: استانداری در سال ۱۴۰۱ قیر رایگان را در اختیار شهرداری قرار داد که اقدام بسیار خوبی بود و امیدواریم امسال نیز قیر رایگان به شهرداری اختصاص یابد.

این عضو شورای شهر سنندج، ساخت‌وسازهای غیرمجاز، نبود ماشین آلات سنگین و اتوبوس لازم در شهرداری را از جمله دیگر مسائل شهر سنندج عنوان کرد.

علی‌ویسی گفت: امنیت شغلی کارگران شهرداری بر آرامش خاطر آنها تأثیرگذار است که در حال حاضر ۷۰ درصد نیروهای شهرداری سنندج شرکتی هستند و نیاز هست وضعیت استخدامی آنها تعیین تکلیف شود.

جایگاه شورا از سوی ادارات نادیده گرفته می‌شود

اسعد فریدی، عضو دیگر شورا هم گفت: جایگاه شورا از سوی ادارات نادیده گرفته می‌شود در صورتی که در رسالت شورا آمده که ناظر بر عملکرد دستگاه‌های خدمات رسان شهری است.

وی تاکید کرد: پتروشیمی کردستان اگر آلایندگی دارد باید به صورت روشن اعلام شود و هیچ اغماضی در این مورد صورت نگیرد.

عضو شورای شهر سنندج افزود: ضرورت دارد که شهربازی بزرگی در شهر سنندج ایجاد شود و همه باید برای این مسئله همت لازم را داشته باشند.

فریدی تصریح کرد: باید به صورت جدی از افزایش ساخت‌وسازهای غیرمجاز در کمربندی بهشت محمدی جلوگیری شود.

ضرورت تصویب طرح تفصیلی شهر سنندج

شیدا حیدریان، رئیس کمیسیون حاشیه شهر و نواحی کم برخوردار شهر سنندج نیز تصریح کرد: اکنون در دنیا برنامه‌ریزی شهری به صورت مشارکتی و بهره‌گیری از نظرات مردم درآمده که تبلور آن را در شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم می‌توان دید.

وی افزود: تصویب طرح تفصیلی شهر سنندج بسیار عقب افتاده است که طولانی بر بودن تصویب آن موجب ناکارآمد شدن طرح می‌شود.

عضو شورای اسلامی شهر سنندج تاکید کرد: شورایاری در محلات باید وجود داشته باشد و محله‌محوری در دستور کار قرار گیرد، همچنین ورودی نایسر باید ساماندهی و برای صنوف مزاحم این منطقه چاره‌اندیشی شود.

به گزارش ایمنا، سیف‌الله رضایی، فرزاد زارعی و جبار زندی از دیگر اعضای شورای اسلامی شهر سنندج نیز در این جلسه مسائل و مطالباتی را مطرح کردند که از جمله آن طلب شهرداری از اداره راه و شهرسازی، اختصاص اتوبوس لازم به ناوگان حمل و نقل عمومی، کمک به زیرساخت‌های فرهنگی شهر سنندج، کمبود بودجه فرهنگی، کمک برای اتمام پروژه‌های عمرانی شهرداری، بی توجهی نسبت به تصویب طرح پهنه بندی در کمیسیون ماده پنج، عدم اجرای ماده واحده، ساماندهی وضعیت جوانان، نظارت بر کافه‌های داخل شهر و حل مشکل زمین‌های قولنامه‌ای را می‌توان برشمرد.

کد خبر 749914

دیگر خبرها

  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود
  • زمان واگذاری پروژه‌های نهضت ملی مسکن در کردستان+فیلم
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه‌اندازی می‌شود
  • مطالبات اراضی شهری شهرداری پرداخت شود
  • راه‌اندازی صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان 
  • تکلیف استاندار کردستان به دستگاههای اجرایی برای پرداخت مطالبات شهرداری
  • کشف ۵۴ تن نهاده دامی و آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان پلدختر
  • سهم شهرداری سنندج در اراضی الحاقی به شهر پرداخت شود
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟