Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

یک کاشناس صنعت هوایی معتقد است باید برای بهبود رضایت مسافران مدل کسب‌وکار شرکت‌های هواپیمایی اصلاح شود و ایرلاین‌ها برای برندینگ و اصلاح تصویر سازمانی خود در ذهن مسافر برنامه‌ریزی جدی کنند.

به گزارش تین‌نیوز، روح‌اله فلاح‌تبار در خصوص مدیریت درآمد در ایرلاین‌های داخلی و نقش آژانس‌ها و چارتر کنندگان، عنوان کرد: درآمد در ایرلاین‌های داخلی صرفاً یعنی فروش بلیت درصورتی‌که در ایرلاین‌هایی که با نگاه بنگاه اقتصادی اداره می‌شوند به اسپانسرینگ در بخش‌های مختلف با دید Co-branding توجه جدی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه می‌گوید: در خصوص قیمت‌گذاری دینامیک به دلیل پایین بودن ظرفیت نهادی شرکت‌های داخلی، امکان بهره‌گیری از آن وجود ندارد درصورتی‌که چارتر کننده‌ها در کشور با یک سایت و رصد لحظه‌ای بازار و درصد کلیک خوردن سایت، میزان تقاضا را در لحظه رصد می‌کنند و با استفاده از تکنیک‌های غیرحرفه‌ای با قیمت بازی می‌کنند.

فلاح‌تبار با اظهار به اینکه مدل کسب‌وکار در بخش بازرگانی ایرلاین‌های داخلی در بهترین شرایط به این شکل است که اغلب شرکت‌های هواپیمایی در اکثر مسیرها هواپیما را به‌صورت چارتر یا فروش دربست به چارتر کننده که لزوماً آژانس مسافرتی نیست برای یک دوره با قیمت ثابت واگذار می‌کنند و فرد یا آژانس چارتر کننده برای پر کردن صندلی‌های از قبل خریداری‌شده با شبکه‌ای از آژانس‌های مسافرتی کشور در تعامل بوده و بر اساس توافق دست‌دوم بین چارترکننده و آژانس مربوطه فروش صورت می‌گیرد.

وی می‌افزاید: قیمت فروش با سیاست‌گذاری هر آژانس و با توجه به رصد لحظه‌ای و کلیک فروش در سایت آژانس درج می‌گردد و ورودی داده‌های تصمیم‌گیری برای اعلام قیمت لحظه‌ای, فقط و فقط تقاضای بازار بوده و سرنخی از هزینه‌ها در آن نمودار نیست.

بر اساس گفته این پژوهشگر صنعت هوایی، نکته قابل‌تأمل در این مدل این است که آژانس‌های شناور فروش، حتی هزینه ریسک صندلی از قبل خریداری‌شده را هم ندارد. البته برای مدیریت غیرواقعی بازار، آژانس‌های مختلف از تکنیک‌های خاص استفاده می‌کنند که از آن جمله می‌توان به غیرواقعی نشان دادن تعداد صندلی مانده اشاره کرد و یا اینکه صندلی‌ها را با تعداد محدود در قیمت‌های مختلف نشان می‌دهند.

فلاح تبار گفت: به‌عنوان‌مثال در یک پرواز و کلاس پروازی یکسان، یک نفر ظرفیت را با رقم پایین A و چهار نفر ظرفیت را با رقم بالاتر B و شش نفر ظرفیت با رقم به‌مراتب بالاتر C نشان می‌دهند که در حقیقت می‌توان از آن به‌نوعی بازی غیرحرفه‌ای با مشتری نام برد. مسافر با این برخورد غیرحرفه‌ای از یک آژانس که اکنون فقط به یک سایت خلاصه‌شده است و به مدد تبلیغات کانال تلگرامی و غیره ... بلیت را تهیه می‌کند. مسافر در این مدل کسب‌وکار خاص چارترکننده و آژانس را مخصوصاً زمانی که با جستجوی اینترنتی و از  سایت بلیت خریداری می‌کند عملاً ندیده و قاعدتاً وفاداری نسبت به آن‌ها در مشتری شکل نمی‌گیرد و ایرلاین نیز از قبل بلیت را به‌صورت یکجا و با قیمت ثابت فروخته تفاوتی نمی‌کند که در زمان اوج سفر قرار دارد و یا غیر از آن. به همین خاطر انتظار مسافر در مسیر معقول 200 هزارتومانی که با تکنیک آژانس 400 هزار تومان, بلیت تهیه کرده را برآورده نکرده و موجب نارضایتی می‌شود.

فلاح تبار با اشاره به اینکه این موضوع نه‌تنها عواید این نوع از فروش بلیت به صنعت برنمی‌گردد بلکه رضایت مشتری رو به‌شدت خدشه‌دار می‌کند و تصویر سازمانی شرکت‌ها رو نزد مشتری مشوش می‌کند، خاطرنشان کرد: برای بهبود رضایت مسافران باید مدل کسب‌وکار شرکت‌های هواپیمایی اصلاح شود و ایرلاین‌ها برای برندینگ و اصلاح تصویرسازمانی خود در ذهن مسافر برنامه‌ریزی جدی کنند.

بر اساس گفته وی؛ با مدیریت صحیح بازرگانی عواید حاصل از تقاضای سفر باید به شرکت هواپیمایی برای سرمایه‌گذاری و رضایت‌مندی مشتری برگردد و یک بازبینی جدی باید در cost structure صورت بگیرد و به دنبال آن استراتژی آینده کسب‌وکار تدوین شود و از سوی دیگر نگاه حاکم بر ایرلاین‌های ما به لحاظ ماهوی، بیشتر داشتن یک ابزار قدرت سیاسی است تا یک بنگاه اقتصادی و همین مسئله بهره‌وری را در اولویت چندم قرار می‌دهد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایرلاین شرکت های هواپیمایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گالیله» یک میلیاردی شد

نمایش «گالیله» به کارگردانی شهاب‌الدین حسین‌پور که از ۲۹ فروردین در تالار اصلی با ظرفیت ۵۷۹ مخاطب و قیمت بلیت ۳۰۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۵ هزار و ۳۱۷ مخاطب (با احتساب بلیت تمام‌بها، نیم‌بها، تخفیف‌دار و مهمان) توانست به فروشی معادل ۱ میلیارد و ۲۳۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «روال عادی» به کارگردانی کیارش رُست که اجرای خود را از ۳۰ فروردین در تالار چهارسو، با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۳ اجرا و میزبانی از ۸۴۱ مخاطب توانست به فروشی معادل ۱۱۵ میلیون و ۹۷۴ هزار تومان برسد.

نمایش «توقف اتانازی» به کارگردانی محمدرضا عطایی فر که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار چهارسو با ظرفیت۱۳۲ نفر و قیمت بلیت ۱۸۰ هزار تومان آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۳۵۲ مخاطب، توانست به فروشی معادل ۱۸۳ میلیون و ۹۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.
نمایش «آن بُرد» به کارگردانی مهدی زندیه و آیدین تمبرچی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۷۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۲۱ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۸۰۵ مخاطب، فروشی معادل ۲۷۳ میلیون ۵۸۱ هزار تومان داشته است.

نمایش «پس از» به کارگردانی مرتضی کوهی نیز که اجرای خود را از ۲۳ فروردین در تالار قشقایی، با ظرفیت ۹۶ نفر و قیمت بلیت ۱۴۰ هزار تومان آغاز کرده است، با ۱۹ اجرا و میزبانی از ۱ هزار و ۶۴۲ مخاطب به فروشی معادل ۱۹۱ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «آبی گونه» به کارگردانی کاوه مهدوی که از ۲۳ فروردین در تالار سایه با ظرفیت ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزار تومان اجرای خود را آغاز کرده است، با مجموع ۱۹ اجرا و میزبانی از ۶۶۴ مخاطب به فروشی معادل ۶۸ میلیون و ۶۵۵ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایش «کان لم یکن» به کارگردانی سید علی موسویان که از ۲۶ فروردین در تالار سایه با ظرفیت صندلی ۷۲ نفر و قیمت بلیت ۱۵۰ هزارتومان روی صحنه رفته است، با ۱۷ اجرا، ۴۶۷ مخاطب جذب کرده و به فروشی معادل ۴۴ میلیون و ۴ هزار تومان دست یافته است.

نمایش «نظام ابن عربی» به کارگردانی یاسمین عباسی که از ۲ اردیبهشت‌ماه در کارگاه نمایش با ظرفیت صندلی ۲۶ نفر و قیمت بلیت ۱۰۰ هزارتومان به صحنه رفته است، با ۱۱ اجرا میزبان ۲۲۲ مخاطب بوده و به فروش ۱۷ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دست پیدا کرده است.

در تماشاخانه سنگلج، نمایش «سلطان عمرا بمیرد» به کارگردانی محمدجواد کبودرآهنگی که از ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به صحنه رفته است؛ نهمین اجرای خود را پشت سر گذاشت و در مجموع، میزبان ۴۳۱ تماشاگر بوده است. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۱۰۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، مبلغ ۷ میلیون و ۷۹۰ هزار تومان فروخته است.

همچنین نمایش «جادوی شهرزاد» به کارگردانی احمد دهقان نیز که اجرای خود را از ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آغاز کرده است؛ با ۴ اجرا توانسته است ۲۰۴ تماشاگر را به تماشاخانه سنگلج جلب کند. این نمایش با احتساب بلیت‌های تمام بها، نیم بها، میهمان و تخفیف دار با بلیت ۸۰ هزار تومانی و ظرفیت سالن ۲۳۶ نفری، توانسته مبلغ ۷ میلیون و ۲۱۶ هزار تومان بفروشد.

در تالار هنر، نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که از ۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در سالنی با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۱۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانست ۱ هزار و ۱۰۰ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۱ میلیون و ۱۸۱ هزار تومان دست پیدا کند.

همچنین نمایش «آکادمی پرندگان» به کارگردانی حسین مزینانی که از ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری به صحنه رفته است؛ با ۲۱ اجرا و قیمت بلیت ۱۰۰ هزار تومان، توانسته ۱ هزار و ۱۳۲ تماشاگر را جلب کند و به فروش ۷۸ میلیون و ۴۶۸ هزار تومان دست پیدا کند.

نمایشنامه «پینوکیو» به کارگردانی داود زارع که ۷، ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت‌ماه در تالار هنر با ظرفیت ۲۴۴ نفری خوانده شد، با ۳ اجرا و قیمت بلیت ۸۰ هزارتومان، توانست ۶۷۵ تماشاگر را به سالن جلب کند و به فروش ۵۵ میلیون و ۸۸ هزار تومانی برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • نیمی از بلیت‌های دیدار استقلال مقابل ذوب‌آهن فروش نرفت!
  • آبی های چشم انتظار و خبر تلخ از صندلی های ورزشگاه آزادی !
  • نصف بلیت‌های بازی استقلال فروش نرفته است
  • بلیت نساجی - پرسپولیس نایاب شد
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • قیمت بلیت کنسرت‌های تهران به ۹۰۰ هزار تومان رسید!
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • «گالیله» یک میلیاردی شد
  • نمایش «گالیله» بیش از ۱ میلیارد تومان فروخت