Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین مجموعه داستان کوتاه امیر پروسنان با عنوان «زن‌ها همیشه همین طور هستند» منتشر شد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، دومین مجموعه داستان کوتاه امیر پروسنان، نویسنده، توسط انتشارات صدای معاصر با ۱۵ داستان کوتاه و قیمت پشت جلد ۱۵ هزار تومان به تازگی منتشر شده است. اولین مجموعه داستان کوتاه پروسنان نیز با عنوان «مرگ خاموش آقای نویسنده» دو سال پیش توسط انتشارات صدای معاصر در تهران منتشر شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



داستان‌های مجموعه «زن‌ها همیشه همین طور هستند» نیز مانند کتاب قبلی این نویسنده به موضوعات اجتماعی می‌پردازد. داستان‌هایی که اکثراً با راوی اول شخص روایت شده و به مراودات انسان‌ها و تنهایی به واسطه زندگی در جهان امروز می‌پردازد.

پروسنان درباره این اثر گفت: داستان‌های این مجموعه را طی سه سال اخیر نوشتم و از لحاظ زمینه و موضوع تقریباً مانند مجموعه داستان اولم است، اما قدر مسلم نگاهی متفاوت‌تر در این داستان‌ها وجود دارد.

این نویسنده ادامه داد: به دلیل خبرنگار بودن، با موضوعات مختلفی درگیر می‌شوم که جایی در ذهن ثبت می‌شود و در نهایت خود را در داستانی آشکار می‌کند. بسیاری از دیالوگ‌ها و شخصیت‌های این مجموعه داستان از انسان‌های واقعی در همین تهران یا رشت وام گرفته شده و این برای یک داستان‌نویس اصلاً اتفاق عجیبی نیست؛ زیرا معتقدم داستان‌نویس باید همیشه چشم و گوش باشد، ببیند و بشنود و به درستی ثبت کند.

پروسنان بیان کرد: داستان بازنمایی واقعیت است و به کمک داستان می‌توان جهان بهتری خلق کرد. خوشبختانه هنوز داستان جایگاه خود را بین مردم دارد و با وجود فضا‌های مجازی، کتاب خوانده می‌شود. به وسیله داستان می‌شود بسیاری از بی‌اخلاقی‌ها و کدورت‌ها را برطرف کرد و این یکی از قدرت‌های داستان است.

این خبرنگار اجتماعی اظهار داشت: داستان کوتاه یکی از قوی‌ترین اشکال ادبیات در جهان بوده و مفاهیمی که از طریق داستان کوتاه منتقل می‌شود با توجه به ظرف محدود آن، حرفه‌ای‌تر و قدرتمندتر از اشکال دیگری مانند رمان است. داستان کوتاه با شیوه‌ای مدرن به اتفاقات جامعه و مناسبات انسان‌ها می‌پردازد و جایی برای حاشیه رفتن در آن وجود ندارد.

مجموعه داستان کوتاه «زن‌ها همیشه همین طور هستند» با ۱۵ داستان کوتاه توسط انتشارات صدای معاصر و با قیمت پشت جلد ۱۵ هزار تومان منتشر شده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: داستان های کوتاه نویسنده کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • روزنامه‌های اقتصادی سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • روزنامه‌های اقتصادی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • روزنامه‌های اقتصادی یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • ویژگی حجاج در سفر معنوی حج/ برائت مشرکان اصل قرآنی است