Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، در صد و یازدهمین جلسه شورای شهر تهران لایحه تعرفه جابجایی درختان در شهر تهران مورد بررسی قرار گرفت.

 محسن هاشمی، رییس شورای شهر تهران در این خصوص گفت: در جلسه قبل میان کمیسیون شهرسازی و معماری به عنوان کمیسیون اصلی و کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری به عنوان کمیسیون فرعی اختلاف نظر وجود داشت و به همین دلیل قرار شد که این موضوع در هیئت رئیسه بررسی شود تا به نظر مشترک برسیم اما در جلسه هیئت رئیسه هر دو کمیسیون بر نظر خود اصرار داشتند و به همین دلیل قرار شد که موضوع در صحن شورای شهر تهران مورد رای گیری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ادامه جلسه پیشنهاد کمیسیون شهرسازی و معماری در خصوص تعرفه درختان مطرح شد که با ۹ موافق و ۱۰ مخالف به تصویب نرسید. با توجه به رد پیشنهاد کمیسیون شهرسازی و معماری، پیشنهاد کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری مورد بررسی قرار گرفت که با ۱۴ موافق و ۵ مخالف به تصویب رسید. پایه هزینه جابه‌جایی درختان در شهر تهران براساس این پیشنهاد به شرح زیر است:

۱_هر اصله درخت با محیط بن 40 سانتیمتر ۳/۷۵۰/۰۰۰ ریال و به ازای هر سانتیمتر مازاد بر آن تا صد سانتیمتر

۲۰۰/۰۰ریال افزایش پایه داشته باشند.

۲_همچنین هر اصله درخت با محیط بن 100 سانتیمتر ۱۵/۶۰۰/۰۰۰ریال و به ازای هر سانتیمتر مازاد بر آن تا یکصد و بیست سانتیمتر ۳۴۵/۰۰۰ریال افزایش پایه

٣_ هر اصله درخت با محیط بن 120 سانتیمتر ٢٢/٥٠٠/٠٠٠ ریال و به ازای هر سانتیمتر مازاد بر آن

٤٧٠/٠٠٠ ریال افزایش پایه در صورت امکان جابجایی درخت.

٤_ هر اصله درخت با محیط بن 150 سانتیمتر و بیشتر  ٣٦/٧٠٠/٠٠ ریال

 در ادامه این جلسه جزئیات این لایحه بررسی شد. محمود میرلوحی، پیشنهادی مبنی بر حذف تبصره ۶ و ۹ این لایحه مطرح کرد و گفت: یکی از دلایل مشکلات و  مفاسد قراردادها در شهرداری تعیین صلاحیت‌هاست. نظارت داخلی که ما ایجاد کرده ایم عاملی برای انحصارها شده و بهتر است ما خود را تابع قوانین کلی در کشور کنیم. پیشنهاد این عضو شورای شهر تهران با ۴ موافق و ۱۴ مخالف به تصویب نرسید.

به دنبال این امر پیشنهاد محمد سالاری مبنی بر ایجاد تغییراتی در تبصره ۶ این لایحه مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس پیشنهاد میرلوحی در تبصره ۶ عنوان می‌شود که کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی برای جابجایی درختان باید با پیمانکاران دارای صلاحیت هماهنگی انجام دهند و سازمان بوستان ها می‌بایست فهرست پیمانکاران دارای دارای صلاحیت را که به تأیید شهرداری یا نظام فنی و اجرایی کشور رسیده است اعلام کند. این پیشنهاد نیز با ۹ موافق و ۱۰ مخالف به تصویب نرسید.

در ادامه جلسه پیشنهاد حسن رسولی برای اعمال تغییراتی در تبصره ۶ این لایحه مطرح شد.

 پیشنهاد حسن رسولی این بود که به ابتدای تبصره ۶ این مورد اضافه شود که سازمان بوستان های شهرداری تهران ضوابط اخذ مجوز شرکت های پیمانکاری را به شهرداری پیشنهاد کند و پس از تأیید از سوی شهرداری، این سازمان نسبت به تنظیم قواعد اقدام کند. پیشنهاد این عضو شورای شهر تهران با ۱۷ موافق و سه مخالف به تصویب رسید.

پیشنهاد بعدی از سوی محمد سالاری در خصوص حذف تبصره ۷ مطرح شد که با ۳ موافق و ۱۷ مخالف به تصویب نرسید همچنین پیشنهاد دیگر این عضو شورای شهر تهران مبنی بر اضافه کردن تبصره الحاقی به لایحه مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس این تبصره الحاقی شهرداری تهران موظف می‌شود درخواست متقاضیان برای جابجایی درختان را دریافت و اجور و هزینه ها را بر اساس تعرفه های مصوب شورای شهر دریافت کند و خود با مالکین قرارداد ببندد. پیشنهاد الحاق این تبصره با موافق و مخالف تصویب نشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۷۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، علی خضریان نماینده مردم تهران در روند بررسی ایرادات شورای نگهبان به برنامه هفتم توسعه در مورد تبصره ماده ۵۷ این لایحه گفت:در این تبصره اتفاقی رخ داده موضوعی برای اضافه شدن فوق العاده خاص برای یکی از دستگاهها وجود دارد در حالی که در سری اول ایراد شورای نگهبان این موضوع نبوده است.

بیشتر بخوانید: دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد

خضریان اضافه کرد: صحن به رییس کمیسیون تلفیق برنامه اعتماد کرد و این موضوع را رییس کمیسیون بدون رای آوردن در بازگشت شورای نگهبان اضافه کرده است و در بازگشت دوباره به شورای نگهبان مورد ایراد واقع شده است.

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی بیان داشت: این خلاف عدالت است اگر بخواهیم برای یک دستگاه حقوق و مزایایی در فوق العاده اضافه کنیم. این خلاف عدالت و قانون رخ داده است.

وی از قالیباف خواست که این تبصره حذف شود و بدون این تبصره رای گیری شود.

قالیباف خطاب به خضریان بیان داشت: به معاونت قوانین سپردم که بود و نبود این موضوع را از متن مذاکرات چک کند و این مراعی بماند تا قوانین چک شود و بعد تذکر خضریان بررسی شود.

این موضوع در جلسه عصر مورد بررسی قرار گرفت و معاونت قوانین مجلس هم تایید کرد که تبصره مذکور اضافه شده است.

خضریان خطاب به قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در بازگشت شورای نگهبان بر روی این ماده ابهامی وارد شد که کمیسیون تلفیق بدون توجه به ابهام، تبصره ای را اضافه کرد و با امضای ابراهیم عزیزی، رییس کمیسیون تلفیق برنامه هفتم انجام شده این فوق العاده خاص خلاف عدالت است و قوانین مجلس هم این موضوع را تایید می کند.

در نهایت رئیس مجلس اصلاحیه کمیسیون در مورد تبصره ماده ۵۷ برنامه هفتم را به رای گذاشت و با موافقت اکثریت نمایندگان به تصویب رسید.

کد خبر: 1229026 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • پیشنهاد جدید برای دوچرخه سواری در تهران | عضو شورا : ۱۰ هزار دوچرخه رایگان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • معاونت قوانین به تخلف کمیسیون تلفیق برنامه هفتم ورود کرد
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • حاجی‌بابایی: امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • موافقت مجلس با جدول مربوط به هزینه‌کرد یک درصد از هزینه‌های شرکت‌های دولتی
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • جدول مربوط به «تملک دارایی‌های مالی» تصویب شد
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس