Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در اولین روز نمایش فیلم‌های نهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» در سینما فلسطین، نشست «یک روز یک تجربه» با حضور هادی محمدیان کارگردان و حامد جعفری رییس هیات مدیره گروه «هنر پویا» و تهیه کننده انیمیشن‌های «شاهزاده روم» و «فیلشاه» برگزار شد.

حامد جعفری با اشاره به اینکه انیمیشن «شاهزاده روم» به‌عنوان سومین فیلم پرفروش در سال ۹۴ شناخته می‌شود، بیان کرد: بعد از موفقیت در این کار اقدام به ساخت «فیلشاه» کردیم و امروز معتقدیم «هنر پویا» به عنوان یک کمپانی با آثار خوبی که ارایه می‌دهد، شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حوزه‌های انیمیشن سازی کارهای بیشتری تحت پوشش این کمپانی است به گونه‌ای که طی ۱۰ سال به نقطه‌ای رسیده‌ایم که در سال یک کار سینمایی اکران شود.

تهیه‌کننده انیمیشن «فیلشاه» با تاکید بر اینکه فروش یک فیلم بر اساس قیمت مشخص نمی‌شود، گفت: بدون تردید فروش یک فیلم برای ما بر اساس مخاطب ارزیابی می‌شود.

وی در ادامه به اکران انیمیشن «فیلشاه» در کشورهایی مانند لبنان، عراق، کویت، اردن اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است این انیمیشن در کشورهایی مانند آلمان، استرالیا، انگلستان، ترکیه و روسیه نیز اکران شود.

جعفری به کار جدید کمپانی هنر پویا با نام «انقراض» اشاره کرد و افزود: ایده پردازی این انیمیشن شروع شده و تا پایان سال ۱۳۹۸  کار تولید به اتمام می‌رسد.

وی با بیان اینکه مهمترین موضوع برای ساخت انیمیشن سازی علاقمندی و داشتن انگیزه است، تصریح کرد: احساس می‌کردیم در این کار خلاء وجود دارد به همین منظور نسبت به ساخت فیلم برای کودک و نوجوان اقدام کردیم.

رییس هیات مدیره گروه هنرپویا اضافه کرد: اگر یک فیلم از حداقل‌ها برخوردار باشد می‌تواند در عرضه موفق شود. داشتن مخاطب وفادار می‌تواند موفقیت یک کمپانی را به دنبال داشته باشد. بیش از ۶۰ درصد از کسانی که برند هنر پویا را می‌شناسند برای دیدن آثار این کمپانی به سینما می‌آیند.

جعفری با اشاره به اینکه در بسیاری از کشورها کمپانی‌های فیلمسازی از فروش محصولات جانبی درآمدزایی می‌کنند، افزود: از انیمیشن «فیلشاه» یک میلیون دفتر با کاراکترهای مختلف چاپ و در نمایشگاه نوشت افزار به عنوان اولین محصول ایرانی – اسلامی به فروش رسید.

هادی محمدیان کارگردان انیمیشن «فیلشاه» و «شاهزاده روم» با اشاره به اینکه انیمیشن سازی باید براساس علاقه و انگیزه مورد توجه قرار گیرد، گفت: مسیر انیمیشن‌سازی در ایران بسیار دشوار است و نیاز به انگیزه دارد، اگر این کار به عنوان هدف مورد توجه قرار گیرد می‌تواند زمینه تولید را برای یک فیلم فراهم کند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه هنر، توانمندی باید مورد ارزیابی قرار گیرد، افزود: اگر یک شخص در مرحله اول برای رسیدن به موفقیت علاقه خود را درست هدف‌گذاری کند می‌تواند بدون شکست پیروز شود.

محمدیان با تاکید بر اینکه مطالعه در هر زمینه‌ای می‌تواند به موفقیت یک فرد کمک کند، تصریح کرد: زمانی یک پروژه به موفقیت می‌رسد که آن را به صورت تیمی انجام دهیم، اگر کارها در ایران به صورت مخاطب شناسی انجام می‌شد وضعیت سینما این‌گونه دشوار نبود.

کارگردان انمیشین «فیلشاه» با بیان اینکه در حوزه انیمیشن‌سازی دغدغه‌مندی کافی نیست، یادآور شد: برای ساخت یک انیمیشن موفق باید در همه حوزه‌ها از جمله هنرهای تجسمی، موسیقی و... تسلط داشته باشیم چراکه انیمیشن‌سازی سخت‌ترین مدل سینما و به شدت تخصصی است به همین منظور باید با تلاش در هر زمینه تجربه به دست آوریم.

وی تاکید کرد: در سینما کوچکترین عیب بزرگ دیده می‌شود به همین دلیل زمانی که خود را در معرض قضاوت دیگران قرار می‌دهیم باید همه جوانب را در نظر بگیریم. ما باید با شناخت مخاطب برای آن‌ها کار تولید کنیم.

محمدیان با اشاره به اینکه نویسندگی برای ساخت یک انیمشین بسیار سخت و دشوار است، تصریح کرد: در مرحله اول باید قصه‌گویی را به خوبی آموخت و مطالعه بسیار زیادی در این زمینه انجام داد چرا که مخاطبان ما کودک و نوجوانان هستند و نمی‌توانیم بدون شناخت آن‌ها کاری برای آنها تولید کنیم.

وی با بیان اینکه برای ساخت یک انیمیشن باید اجازه دهیم دغدغه‌ها در وجود آدم رسوخ کند، افزود: هر اقدامی که در این زمینه انجام شود می‌تواند در راستای هدف‌های مشخص شده مفید باشد. تمام اتفاقات درست و غلط در ساخت یک انیمیشن می‌تواند برای ساخت کار بهتر به ما کمک کند.

کارگردان انیمیشن «فیلشاه» و «شاهزاده روم» تاکید کرد: موفقیت در هر کاری زمانی به دست می‌آید که افراد برای آن تلاش و زحمت فراوان کشیده باشند. بدون تلاش نمی‌توان کار خوبی به مخاطب ارایه داد.

کد خبر 4501213 محمد صابری

منبع: مهر

کلیدواژه: انیمیشن فیلشاه جشنواره فیلم عمار حامد جعفری هادی محمدیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۷۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، گفت: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه جهت گیری پروژه‌های خیر ساز به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم است، افزود: سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی حذف مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز را در استان دنبال کردیم که از این طرح‌ها فقط ۲ پروژه باقی مانده است که تا مهرماه ساخت مدرسه جایگزین آنها به سرانجام می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه طبق هدف‌گذاری سال گذشته ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود، ادامه داد: چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم که این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در این مراکز جمعیتی، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، باید خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند که این امر در حال حاضر در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان، گفت: طبق زمان بندی پروژه‌هایی که به‌صورت خیر ساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود.

اسلامی از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: خیرین یکی از منابع تأمین اعتبار برای ساخت و نوسازی مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند.

کد خبر 6100642

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • روایت سمیرا حسن‌پور  از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می‌کند
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • دهه «رکود، عبرت، تجربه»/خسارت ۱دهه توقف ذخیره‌سازی گاز ایران
  • نماینده اصلح باید شناخت کافی از دغدغه‌های مردم داشته باشد
  • مهمترین هدفم در بازی سازی بالا بردن نام ایران در سراسر جهان است
  • روایت اوکراین از خنثی‌سازی طرح روسیه برای ترور «زلنسکی»
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه