Web Analytics Made Easy - Statcounter

اظهارات یک مقام اماراتی درباره جزیره سقطری یمن و تلاش این کشور برای تصاحب آن، اهداف بلندمدت حضور نظامی امارات در این جزیره را برملا کرده است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از القدس العربی، انتشار یک ویدیوی جنجالی در شبکه‌های اجتماعی بحث و جدل‌های فراوانی ایجاد کرده و سوال‌هایی را درباره امارات و اهداف و جاه‌طلبی‌های آن در جزیره سقطری یمن مطرح کرده است همچنان‌که اتهاماتی متوجه امارات مبنی بر تلاش برای اشغال این جزیره یمنی و الحاق کردن آن به خاک خود، شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این ویدیوی جنجالی یک مقام اماراتی در دیدار با گروهی از ساکنان جزیره سقطری می‌گوید: «به شما تأکید می‌کنم که سقطری بخشی از امارات خواهد شد و ساکنان آن بدون درخواستی، تابعیت (اماراتی) دریافت خواهند کرد.»

در تلاشی جدید برای تحریف تاریخ، این مقام اماراتی مدعی شد: «تاریخ سقطری از قدیم‌الایام تاریخی مشترک با امارات بوده است.»

پیشتر «انور قرقاش» وزیر مشاور در امور خارجی دولت امارات در واکنش به تحرکات سوال‌برانگیز امارات در جزیره سقطری یمن، گفته بود که امارات روابطی تاریخی و نسبی با این جزیره دارد.

جزیره سقطری در حد فاصل خلیج عدن و اقیانوس هند و نزدیک سواحل سومالی قرار دارد که قبل از اشغال نیرو‌های اماراتی، در کنترل نیرو‌های وابسته به دولت مستعفی یمن و هم‌پیمان ریاض بود.

ساکنان جزیره سقطری بار‌ها تظاهرات‌هایی در محکومیت اشغال نظامی این منطقه توسط امارات، برگزار کرده‌اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جزیره سقطری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۹۸۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلیپین توافق بر سر آبهای مورد مناقشه با چین را رد کرد

به گزارش قدس آنلاین، یک سخنگوی سفارت چین در مانیل روز ۱۸ آوریل (۳۰ فروردین) گفته بود که دو کشور اوایل سال جاری میلادی بر سر یک «مدل جدید» برای مدیریت تنش‌ها در جزیره مرجانی توماس شول دوم توافق کردند.

با گذشت بیش از یک هفته از طرح چنین اظهار نظری، گیلبرتو تئودورو وزیر دفاع فیلیپین امروز شنبه مدعی شد که وزارتخانه او از هیچ گونه توافق داخلی با چین از زمان روی کار آمدن فردیناند مارکوس جونیور، رئیس جمهور این کشور در سال ۲۰۲۲، اطلاعی ندارد و طرف هیچ توافقی با پکن نبوده است.

وی همچنین اضافه کرد که مقام‌های وزارت دفاع فیلیپین از سال گذشته با هیچ کدام از مقام‌های چینی گفتگو نکردند.

پکن و مانیل در ماه‌های اخیر بارها در جزیره مرجانی که هر دو مدعی مالکیت آن هستند، با هم درگیری داشته‌اند.

فیلیپین در سال ۱۹۹۹ یک کشتی نیروی دریایی خود را به طور عامدانه در جزیره مرجانی توماس شول دوم که خالی از سکنه است، زمین گیر کرد تا ادعای مالکیت بر آن داشته باشد. این کشور به طور معمول کشتی‌های تدارکاتی را برای ارسال وسایل به سربازان فیلیپینی مستقر در این جزیره ارسال می‌کند.

فیلیپین چین را متهم می‌کند که این کشور از مانورها و شلیک گلوله‌های آب به کشتی‌های مانیل برای مختل کردن ماموریت‌های کشتی‌ها استفاده می‌کند.

تئودورو اظهارات سفارت چین در مانیل مبنی بر توافق دوجانبه را "بخشی از تبلیغات چین" خواند و افزود که فیلیپین هرگز وارد توافقی نخواهد شد که ادعای مالکیتش در این آبراه را به خطر بیندازد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشجویان مراکشی در حمایت از غزه
  • 7 دلیل که باید به قبرس شمالی سفر کنید
  • جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین زنجان درحال انجام است
  • انجام فرآیند جابه‌جایی تعدادی از ساکنان کوی فلسطین شهر زنجان
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • اشغالگران عامدانه آمبولانس را در غزه هدف قرار می دهند
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • فیلیپین توافق بر سر آبهای مورد مناقشه با چین را رد کرد
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران