Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندهی مسئول زرادخانه هسته‌ای آمریکا با انتشار پیامی توییتری در شب سال نوی میلادی که با فیلمی از پرتاب بمب و موشک از یک بمب‌افکن رادار گریز همراه بود، انتقادات مخاطبان را برانگیخت و سپس این پیام را حذف کرد.

به گزارش ایسنا، این فرماندهی در پیامی که در حساب توییتر خود منتشر کرد، نوشت: رسم میدان تایمز در سال نو با انداختن توپ بزرگ انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر لازم باشد ما آماده‌ایم تا چیز بسیار بزرگ‌تری را پرتاب کنیم.

این فرماندهی در این پیام به رسم پرتاب یک توپ در میدان تایمز نیویورک اشاره دارد که هر سال در شب سال نوی میلادی در ساعت ۲۳:۵۹ از ارتفاع ۴۳ متری رها می‌شود و ۶۰ ثانیه طول می‌کشد تا به زمین برسد.

این پیام توییتری به همراه ویدئویی از بمب‌افکن رادار گریز "بی-۲ اسپیریت" منتشر شد که یک بمب نفوذگر را پرتاب می‌کند.

این پیام بینندگان خود را تشویق می‌کرد که ویدئو را تا انتها ببینند و در آن تصاویری از بمب‌ها و موشک‌هایی به نمایش گذاشته شده بود که از "بی-۲ اسپیریت" پرتاب می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ناتولی، این پیام توییتری موجی از انتقادات را به دنبال داشت و مخاطبان خود را گیج کرد.

مخاطبان این مطلب آن را"بسیار عجیب و غریب" و "ترسناک" توصیف کرده و آن را خلاف سنت‌های سال نو برای آرزوی صلح و آرامش در جهان دانستند.

این فرماندهی پس از دریافت این واکنش‌ها پیام مذکور را حذف کرد و از مخاطبان خود عذر خواست.

فرماندهی زرادخانه هسته‌ای آمریکا در این پیام عذرخواهی نوشت: توییت شب سال نوی پیشین ما پسندیده نبود و ارزش‌های ما را منعکس نمی‌کرد. عذر می‌خواهیم. ما به امنیت آمریکا و متحدانش پایبندیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۰۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا

به گزارش «تابانک» به نقل از ایرنا از تاس، زاخارووا تصریح کرد: ما به این دلیل با این پیش‌نویس مخالفت کردیم که آمریکا تلاش کرد در شورای امنیت سازمان ملل تعهدات حقوقی جدیدی درباره امنیت فضا ایجاد کند که فراتر از پیمان‌ها و توافقنامه‌های فعلی است؛ که مهمترین آنها پیمان ماورای جو ۱۹۶۷ است.

روسیه چهارشنبه شب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را در نشست شورای امنیت سازمان ملل وتو کرد.

۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن رای مثبت دادند، چین یکی از اعضای دائم شورای امنیت رای ممتنع داد و روسیه دیگر عضو شورای امنیت به این قطعنامه رای مخالف داد و آن را وتو کرد.

شورای امنیت ملی ایالات متحده آمریکا در واکنش به وتوی قطعنامه کشورش از سوی روسیه گفت که این وتو، نگرانی‌های جدی را در مورد برنامه‌های روسیه برای فضای ماورای جو ایجاد می‌کند.

این رای‌گیری پس از آن صورت گرفت که واشنگتن، مسکو را به ساخت سلاح هسته‌ای برای ارسال به فضا متهم کرد. آمریکا معتقد است که روسیه در حال استقرار یک جنگ‌افزار هسته‌ای ضد ماهواره در فضا است که انفجار آن می‌تواند در همه موضوعات از ارتباطات نظامی تا حتی خدمات مسافربری اینترنتی، خرابکاری ایجاد کند.

مسکو این ادعاها را رد کرده و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه گفته است که مسکو مخالف استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا است.

دیگر خبرها

  • عکس| واکنش توییتری پویانفر به اعتراضات دانشگاهیان آمریکا علیه اسرائیل
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • کره شمالی: تحریم‌های آمریکا به حلقه‌ای بر گردن واشنگتن تبدیل شده است
  • آمریکا: برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای تلاش می‌کنیم
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • مانورهای فضایی مشترک آمریکا و کره جنوبی