Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در دیدار با سفیر هند در تهران گفت: انتظار داریم با آغاز اپراتوری شرکت هندی در بندر چابهار، شاهد بازگشت لاینر‌های اصلی کشتیرانی دنیا به ایران باشیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد راستاد در دیدار با سائوراب کومار سفیر هند در تهران با اشاره به برگزاری موفق اولین نشست کمیته پیگیری اجرایی سازی موافقتنامه چابهار و شروع به کار رسمی شرکت هندی IPGL به عنوان اپراتور بندر چابهار که در پی برگزاری شورای راهبری آن در سوم دی ماه سال جاری و با حضور مدیران مرتبط از سه کشور در بندر چابهار اشاره کرد و گفت: یکی از اهداف فعالیت اپراتوری شرکت IPGL که برای سازمان بنادر نیز اهمیت بالایی دارد، موضوع «بازاریابی، جذب کالا و افزایش ترافیک بار» در بندر چابهار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی، همایش بین المللی با عنوان روز چابهار (Chabahar Day) که قرار است ۲۶ فوریه (۷ اسفند سال جاری) با حضور کلیه گروه‌های ذی ربط با فعالیت در بندر چابهار برگزار شود را یکی از رویداد‌های مهم پیش رو عنوان و ابراز امیدواری کرد: شرکت IPGL بتواند در این رویداد حضور پررنگی داشته باشد و پتانسیل‌های بالای بندر چابهار را جهت جذب سرمایه گذاری و فعالیت بیشتر به نمایش بگذارد.

وی همایش روز چابهار را فرصت بسیار مناسبی برای حضور صاحبان کالا، تجار، شرکت‌های بارفرابر، خطوط ملی و بین المللی کشتیرانی از کشور‌های ایران، هند، افغانستان و سایر کشور‌های علاقه‌مند دانست و تاکید کرد: یکی از اهداف اصلی قرارداد چابهار، ورود و پذیرش لاینر‌های بزرگ و بین المللی در این بندر است.

به گفته راستاد، لازمه رسیدن به این هدف راه اندازی و استفاده از تجهیزات مناسب پذیرش کشتی‌های بزرگ و تخلیه و بارگیری در این بندر است که امیدواریم با ادامه روند فعالیت‌های شرکت اپراتوری هندی، شرایط برای حضور و پذیرش لاینر‌های بزرگ در چابهار محقق شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد: توسعه همکاری‌های اقتصادی بین سه کشور ایران، هند و افغانستان برای سازمان بنادر بسیار حائز اهمیت است و استفاده از پتانسیل‌های بالای بندر چابهاردر تسهیل این رویکرد بسیار موثر می‌تواند باشد.

بنا بر این گزارش، در این دیدار سائوراب کومار سفیر هند نیز با اشاره به پایان ماموریت خود در تهران و ابراز خرسندی از همکاری‌های دو جانبه دریایی و بندری ایران و هند به ویژه در مشارکت در توسعه بندر چابهار گفت: در این مدت توانسته ایم قدم‌های مثبتی در پیشرفت روابط اقتصادی و تجاری هند و ایران به خصوص در زمینه توسعه بندر چابهار برداریم.

مدیرعامل شرکت IPGL نیز از آمادگی و رویکرد این شرکت در زمینه بازاریابی برای جذب سرمایه گذاری و تسهیل شرایط پذیرش لاینر‌های بزرگ در بندر جابهار خبر داد.

آرون کومار گوپتا با اشاره به نهایی سازی اپراتوری IPGL در بندر چابهار گفت: در واقع فعالیت اصلی ما تازه شروع شده است و مسیر قابل توجهی را در پیش رو داریم.

در این دیدار همچنین سایر موضوعات مرتبط میان طرفین که می‌تواند روند فعالیت‌ها و نهایی سازی موافقتنامه چابهار را تسهیل بخشد مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران کشتیرانی چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۰۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید

براساس تصمیمات کلان دولت در زمینه زنجیره فولاد در سال 1368، هفت طرح ملی فولاد در 7 منطقه کشور راه‌اندازی شد که شرکت فولاد بافت، یکی از پروژه‌های این طرح بزرگ ملی است.

فاز اول شرکت احیا استیل بافت

طرح فولاد بافت شامل دو فاز 1 و 2 می‌شود. تاکنون در فاز یک، موفق به احداث واحد تولید آهن اسفنجی با ظرفیتی معادل 800 هزار تن در سال و با کمک فناوری احیای مستقیم PERED به روش ایرانی (افتتاح‌شده در آبان 1398) شده است.

ارزش فاز یک شرکت احیا استیل بافت، بالغ بر 120 میلیون یورو است. با تولید ویژه خود نه‌تنها موفق شده اقتصاد و تولید کشور را متحول کند، بلکه صدها نیروی جوان را به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم به سرکار آورده است.

همان‌طور که اشاره شد، محصول شرکت احیا استیل بافت، آهن اسفنجی است. گندله سنگ آهن ماده اولیه کارخانه فولاد بافت است و توسط مجموعه‌های داخلی تامین می‌شود. این محصول واسطه‌ای بوده که پس از تولید، به‌عنوان ماده اولیه توسط کارخانجات تولیدکننده شمش آهن به مصرف می‌رسند.

شرکت احیا استیل بافت، تنها در 4 سال فعالیت خود نه‌تنها به ظرفیت اسمی خود دست پیدا کرده، بلکه موفق به تولیدی تا 4% بیش از ظرفیت پیشین شده است. فولاد بافت هم‌اکنون نیز، در پی راه‌اندازی فاز دوم تولیدات خود است.

فاز دوم شرکت استیل بافت

فاز دوم این شرکت، مطابق با روند فاز یک متمرکز بر تولید آهن اسفنج با 800 هزار تن ظرفیت خواهد بود. سرمایه‌گذاری این فاز، چیزی در حدود 4 هزار میلیارد تومان برآورده شده و همان‌طور که در گذشته وعده داده شده بود، فاز دوم تولید آهن اسفنجی این شرکت در اردیبهشت ماه سال 1403 آغاز به کار خواهد کرد.

همان‌طور که در فاز یک، تولید خیره‌کننده و درخشانی از این شرکت فولادی در اقتصاد و تولید کشور دیدیم، پیش‌بینی می‌شود در فاز 2 نیز نتایج مثبت و شایان‌توجهی را شاهد بوده و جوانان مستعد و تحصیل‌کرده بیشتری را در سراسر کشور، مشغول به کار ببینیم.

سخن پایانی

شرکت احیا استیل فولاد بافت، یکی از 7 شرکت فولادی برتر کشور است که تنها در فاز اول تولیدات خود توانسته به ظرفیت 800 هزار تن در سال دست پیدا کرده و چیزی در حدود 4% بیشتر از ظرفیت ازپیش‌تعیین‌شده نیز تولید کند.

فاز دوم تولید آهن فولاد نیز، به‌زودی در زمینه تولید آهن اسفنجی با ظرفیت اسمی 800 هزار تن در سال، با پشتوانه 4 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، راه‌اندازی خواهد شد. تولیدات این شرکت فولادی را می‌توان نقطه عطفی در رشد اقتصاد، تولید و اشتغال‌زایی در کشور دانست. با افتتاح فاز دوم فولاد بافت اشتغال‌زایی این پروژه به 5500 فرصت مستقیم و غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

دیگر خبرها

  • شطرنج پلیس امارات| موحد شگفتی‌ساز شد/ طباطبایی نوجوان جویای نام هندی را مغلوب کرد
  • شطرنج پلیس امارات| موحد شگفتی ساز شد/ طباطبایی نوجوان جویای نام هندی را مغلوب کرد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • داده‌های آموزشی هوش مصنوعی عرصه جدید رقابت شرکت‌های بزرگ فناوری
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید