Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد دانشگاهی اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: ۲ هزار نفر از مردم مناطق محروم سپیدان از خدمات پزشکی اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بهره‌مند شدند. ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۸ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز،به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز کوروش عزیزی اظهار داشت: کانون جهادی کیش‌اندیش با برگزاری اردوی دو روزه و با هدف خدمت‌رسانی به مردم مناطق دوردست سپیدان موفق شد تا خدمات پزشکی مطلوب و قابل توجهی را به مردم محروم این مناطق ارائه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این برنامه 75 جهادگر با تخصص‌های متنوع پزشکی و در قالب چند گروه با استقرار در مرکز سلامت جامعه شماره یک این شهرستان و با برنامه‌ریزی دقیق و پیش‌بینی شده، موفق به ارائه خدمات سلامت و پزشکی به دو هزار نفر از ساکنان این مناطق شدند.

رئیس ستاد دانشگاهی اردوهای جهادی دانشگاه علوم پزشکی شیراز  افزود: این خدمات در قالب اجرای طرح معاینه رایگان، توزیع دارو، خدمات پزشکی، دندانپزشکی و مشاوره‌های پزشکی رایگان برای مناطق محروم و اقشار کم در آمد شهرستان سپیدان ارائه شد.

گیلان| اردوی جهادی پزشکی در روستاهای لاهیجان برپا شدوزارت بهداشت 900 اردوی جهادی در حوزه سلامت برگزار کرداردوی جهادی سه شنبه‌های مهدوی در زنجان به روایت تصویر

عزیزی بیان کرد: اعضای جهادگر این اردو شامل دانشجویان رشته‌های داندانپزشکی، پزشکی، داروسازی، مامایی، پرستاری و پزشکان متخصص گوش و حلق و بینی، چشم پزشکی، کلیه و مجاری ادراری، ارتوپدی، زنان و زایمان، جراح عمومی، بیماری‌های اطفال، داخلی، بینایی سنجی و پزشکان عمومی بودند که تمامی خدمات رایگان را به این مردم ارائه کردند.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به حضور دو تیم سیار دندانپزشکی در این برنامه جهادی عنوان کرد: همچنین دو گروه دندانپزشکی شامل کلینیک سیار دندانپزشکی، دندانپزشک و دانشجویان این رشته با حضور در روستاهای کمهر و دلخان این شهرستان، خدمات رایگان سلامت دهان و دندان را به مراجعه‌کنندگان ارائه کردند.

او با تقدیر از تمامی معاونت‌ها، نهادها و دستگاه‌های اجرائی همکار در این اردوی دو روزه جهادی از استمرار این برنامه خبر داد.

انتهای پیام/ ت

R41382/P/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۰۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات پزشکی گروه جهادی الکفیل در زنجان
  • حضور ۸۰ دندان پزشک از سراسر کشور در اردوی جهادی شیراز
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • تسریع در اجرای قانون جوانی جمعیت نیازمند همراهی جدی دستگاه‌هاست
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان