Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ایجاد زیرساخت های مورد نیاز در مرزهای کشور را ضروری دانست و گفت: تلاش های شبانه روزی مرزبانان از عوامل مهم امنیت امروز کشور است.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، نشست مشترک مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، امروز- سه‌شنبه- با حضور کاظم جلالی رییس این مرکز، سردار قاسم رضایی فرماندهی مرزبانی ناجا و معاونان و کارشناسان دو طرف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس مرکز پژوهش های مجلس در این نشست، مرزبانی و تامین امنیت مرزها را از مهمترین امور در نیروهای مسلح دانست و یکی از عوامل موثر در امنیت امروز کشور را اقدامات و تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای مرزبانی برشمرد.
وی با اشاره به لزوم ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در مرزهای کشور، بررسی قوانین و رفع خلاءهای قانونی در حوزه مرزبانی را یکی از لازمه‌های مهم این نیرو دانست.
نماینده مردم تهران،‌ ری،‌ شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تعامل و همکاری بیشتر مرکز پژوهش‌های مجلس و مرزبانی ناجا را یکی از اقدامات کلیدی در رفع نیازهای قانونی این نیرو دانست و گفت: در مسیر تعامل و همکاری دوجانبه می‌توانیم با تهیه گزارش‌های مطلوب، مشکلات تقنینی و نیازهای این نیرو را شناسایی و به مسئولان کشور ارائه کنیم.
رییس مرکز پژوهش‌های مجلس در ادامه این نشست پیشنهاد داد تا کارگروهی با حضور نمایندگان این مرکز و فرماندهی مرزبانی ناجا تشکیل شود تا در این کارگروه، روند ادامه همکاری و ارتقا سطح همکاری‌های دوجانبه مورد بررسی قرار گیرد.

**مرزبانی جبهه مقدم مبارزه با تهدیدات برون مرزی است
سردار قاسم رضایی نیز در این نشست با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران 8755 کیلومتر مرز دارد، گفت: ایران پس از چین و روسیه،‌ سومین کشوری است که بیشترین همسایگان را در اطراف خود دارد و این رقم به 15 کشور می‌رسد.
وی با بیان اینکه مرزبانی جبهه مقدم مبارزه با تهدیدات برون مرزی و پیرامون مرزی است، تصریح کرد: پاسگاه‌های مرزی سنگرهای دفاعی نظام و کشور هستند.
فرمانده مرزبانی ناجا با تاکید بر اینکه مرزبانان کشور باید همیشه و در همه حال آماده باشند، یادآور شد: مرز و حفظ امنیت آن جایگاهی ملی دارد که نیروی مرزبانی متولی اصلی این امر است.
جلال دهقانی فیروزآبادی معاون پژوهش‌های سیاسی- حقوقی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست تامین امنیت مرزها را یکی از وظایف و امور دشوار دانست که حصول به آن نیازمند هماهنگی بیشتر امور توسط دستگاه‌های ذیربط است.
شایان ذکر است در پایان این نشست کارگروه مشترک مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و فرماندهی مرزبانی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران تشکیل شد.
سیام*3061*1336

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیاسی مجلس مرزبانی ناجا مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید

الهه جعفرزاده: نور می‌تواند بر ابعاد مختلف سلامت ما، از جمله بر چرخه خواب و بیداری، هوشیاری، خلق و خو، عملکرد شناختی و متابولیسم، تأثیر بگذارد. این موضوع به این دلیل است که بدن ما به طور طبیعی برنامه‌ریزی شده است تا در چرخه‌ای مطابق با بود و نبود خورشید عمل کند. این چرخه که به عنوان ریتم شبانه‌روزی شناخته می‌شود، بر بسیاری از جنبه‌های فیزیولوژی، متابولیسم و حتی رفتار ما حاکم است و در درجه اول با نور هماهنگ می‌شود. قرار گرفتن روزانه و منظم در معرض نور به ما کمک می‌کند تا یک ریتم شبانه‌روزی سالم و قوی داشته باشیم.

فواید مهم نور طبیعی بر سلامت جسم و ذهن

متأسفانه در زندگی مدرن به جای اینکه در طول روز، نور طبیعی خورشید و در شب تاریکی را تجربه کنیم، در بیشتر ساعات بیداری خود در معرض سطوح بسیار کم نور الکتریکی قرار می‌گیریم که این پاسخگوی نیاز بدن ما به نور طبیعی نیست. اگرچه نور مصنوعی بر ریتم شبانه‌روزی ما نیز تأثیر می‌گذارد، اما نور طبیعی مزایای فراتری را ارائه می‌دهد که به تقویت تأثیر آن کمک می‌کند، از جمله:

۱. ارتقای هوشیاری و عملکرد

مطالعات نشان داده‌اند که نور با شدت و روشنایی بالاتر، مانند نور خورشید، می‌تواند تأثیر مثبتی بر بهره‌وری ذهنی داشته باشد. تأثیرات نور روز بر مغز عبارتند از: ایجاد حس سرزندگی، هوشیاری و توجه، هوشیاری فیزیولوژیکی، بهبود عملکرد در اعمال شناختی و کاهش خواب‌آلودگی.

۲. دریافت ویتامین D

وقتی نور خورشید به پوست ما می‌رسد، بدن ما ویتامین D تولید می‌کند. ویتامین D برای داشتن استخوان‌های سالم و سیستم ایمنی قوی ضروری است. دریافت این ویتامین حتی در سطح انرژی و خلق و خوی ما اثر مثبت دارد. توجه داشته باشید که به طور معمول باید در برابر آفتاب، محافظت‌های لازم مانند استفاده از عینک آفتابی و ضد آفتاب را به عمل بیاورید، اما لازم است زمان مشخصی از روز، ۱۰ الی ۱۵ دقیقه، را نیز در معرض نور خورشید قرار بگیرید تا بیشترین سطح ویتامین D را دریافت کنید.

۳. بهبود کیفیت خواب

بدن دارای یک ساعت بیولوژیکی یا چرخه‌ شبانه‌روزی است که سطح انرژی روزانه ما را تعیین می‌کند. ساعت بیولوژیکی کمک می‌کند که شب‌ها به راحتی بخوابیم و صبح‌ها با طلوع خورشید از خواب برخیزیم. استفاده زیاد از موبایل و رایانه و بودن در معرض نورهای آبیِ لوازم الکترونیکی در ساعات منتهی به شب می‌تواند این الگو را مختل کند و منجر به بی‌خوابی، خواب بیش از حد و خوابیدن در زمان‌های نامناسب شود. قرار گرفتن منظم در معرض نور طبیعی خورشید می‌تواند به هماهنگ نگه داشتن ریتم شبانه‌روزی، تنظیم خواب و استراحت بهتر کمک کند.

۴. ارتقای سلامت روانی

مزایای نور طبیعی فقط به سلامت جسمانی ما محدود نمی‌شود، بلکه این منبع بر سلامت روانی و خلق و خوی ما نیز اثر می‌گذارد. شاید شما هم جزو افرادی باشید که در روزهای ابری، دلتان می‌گیرد یا انرژی کمتری دارید. در واقع کمبود نور طبیعی می‌تواند باعث شود که ما احساس ناراحتی، افسردگی و اضطراب کنیم. اهمیت اختلال عاطفی فصلی (SAD) گویای اهمیت نور طبیعی بر سلامت روان است. دریافت نور طبیعی کافی می‌تواند به طور فعال با اختلالات سطحی روانی مبارزه کند. مطالعات نشان داده‌اند که بودن در معرض نور طبیعی می‌تواند سطح بی‌قراری و استرس را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید:

آخرین وعده غذایی را چه زمانی بخوریم؟/ اعلام ۵ دلیل علمی این اشتباهات رایج را در فصل گرما انجام ندهید آفتاب‌سوختگی چیست؟ راه‌های پیشگیری از آن کدامند؟ چند نکته مهم درباره استفاده از عینک آفتابی در این روزها منابع: cantifix ، delos

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1895210

دیگر خبرها

  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • دومین مرزبان هنگ مرزی بانه به شهادت رسید
  • یک مرزبانان در بانه به شهادت رسید
  • یکی دیگر از مرزبانان در بانه به شهادت رسید
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • تشییع باشکوه پیکر شهید مرزبان در بانه + تصاویر
  • ثبت میراث مکتوب علمای اهل‌سنت آذربایجان‌غربی
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • ایرانیان خارج از کشور از سربلندی ایران دفاع می‌کنند