Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-در مطلب زیر می‌خواهیم ببنیم نوع قهوه‌ی مورد علاقه‌ی شما چه نکاتی را در مورد شما آشکار می‌کند.

  قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا است و افراد زیادی هستند که نمی توانند حتی یک روز را بدون این نوشیدنی خوش طعم و خوش بو سر کنند. قهوه فواید زیادی برای جسم و روح ما دارد و البته مضرات مصرف زیاد آن هم اثبات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما همه ی آدم ها سلیقه ی یکسانی در انتخاب قهوه ندارند.

 بعضی تلخ دوست دارند و بعضی شیرین. بعضی کم قهوه می خورند و بعضی زیاد. تحقیقات نشان داده است بین نوع قهوه ی مورد علاقه ی افراد و ویژگی های شخصیتی و حتی ژنتیکی آن ها ارتباط وجود دارد. 

۱- اگر قهوه ی سیاه می نوشید، آدم غیر اجتماعی ای هستید

قهوه ی سیاه که در واقع همان قهوه ی ساده و تلخ است گرچه به خاطر مزه اش برای خیلی ها گزینه ی جذابی نیست، اما افراد زیادی هم هستند که قهوه ی خود را فقط به این شکل می خورند و تحقیقات نشان می دهد چنین افرادی در مقایسه با دیگران، غیر اجتماعی تر، خودشیفته تر و گهگاه حتی جامعه ستیزتر هستند. تحقیقی در سال ۲۰۱۵ درباره ی رابطه ی میان ترجیح مزه ی تلخ و ویژگی های شخصیت غیر اجتماعی نشان داد بین ترجیح دادن مزه های تلخ و ویژگی های مربوط به نیمه ی تاریک تر شخصیت افراد ارتباط وجود دارد. اگر خوردن قهوه ی سیاه را دوست دارید، شاید یک روانی چاقو به دست نباشید اما احتمالا آدم خیلی خوشرو و اجتماعی ای هم نیستید.

۲- اگر قهوه ی اسپرسو دوست دارید، اهل سفر هستید

قهوه ی اسپرسو صدها برابر تلخ تر از قهوه ی سیاه است. حتی یک شات کوچک اسپرسو طعم بسیار تلخ و تیزی دارد. به همین ترتیب، کسانی هم که چنین قهوه ای می نوشند، شخصیت نسبتاً تند و تیز یا جسوری دارند. اگر قهوه ی مورد علاقه ی شما اسپرسو است، این مسأله می تواند به این معنی باشد که شما می خواهید خود را به طبقه ی اجتماعی خاصی ربط دهید یا حتی اینکه آدم خودنمایی هستید. مطالب زیادی در مورشد جذابیت و دلفریبی قهوه ی اسپرسو منتشر شده و حتی درباره ی نحوه ی صحیح خوردن این نوشیدنی هم نوشته شده است. مردم اغلب خوردن اسپرسو را با اهل سفر بودن یا داشتن ذائقه ای ناب تر مرتبط می دانند.

۳-  اگر قهوه را خیلی شیرین می خورید، آدم خونگرم و صمیمی ای هستید

بین علاقه به مزه های تلخ و غیر اجتماعی بودن فرد ارتباط وجود دارد، بنابراین علاقه به قهوه ی خیلی شیرین می تواند معنای معکوسی داشته باشد. اگر دوست دارید در قهوه ی خود مقداری زیادی شیر، خامه و / یا شکر (و حتی خامه ی پفی روی نوشیدنی) بریزید، طبق تحقیقات، شما نسبت به بقیه، شخص اجتماعی تری هستید. به علاوه، این مسأله نشان می دهد که شما بیشتر از کسانی که قهوه ی سیاه می خورند، به چیزی برای آرام شدن نیاز دارید. طبق آمارها، افراد وقتی دچار اضطراب می شوند، مواد غذایی شیرین تری می خورند. اگر قهوه ی مورد علاقه تان قهوه ی بسیار شیرین است، شما به دنبال درمان خودتان هستید. یعنی یا اضطراب دارید و دنبال پاداشی به خودتان هستید، یا احتمالا این مواد غذایی شیرین، اضطراب را از شما دور می کنند.

۴- اگر قهوه ی خود را با مقداری شیر / شکر می خورید، آدم متعادلی هستید

اگر در هر شکلی از طعم دادن به قهوه زیاده روی نمی کنید، بنابراین ذائقه ی شما مانند شخصیت تان متعادل است. شما از هر دو بُعد شیرین و تلخ زندگی به یک اندازه لذت می برید و نسبت به دیگران، شخصیت متعادل تری دارید و در دسته ی افراد میانه رو قرار می گیرید.

۵- اگر قهوه ی خود را با چاشنی، طعم دار می کنید، اهل ریسک هستید                               

اگر دوست دارید قهوه ی خود را با چاشنی های مختلفی مثل کارامل، موکا و چیزهایی از این دست طعم دار کنید، بنابراین احتمالاً در مقایسه با بقیه، شخص ریسک پذیرتری هستید. کسانی که قهوه های چاشنی دار و ترکیبی را ترجیح می دهند، دوست دارند چیزهای جدیدی را امتحان کنند و از ماجراجویی لذت می برند. قهوه های چاشنی دار و ترکیبی، خلاقانه ترین انواع قهوه در دنیای خوش طعم و خوش بوی قهوه هستند، بنابراین کسانی که چنین قهوه هایی می نوشند هم خلاق هستند و قدرت تخیل زیادی دارند.

۶- اگر قهوه ی بدون کافئین می خورید، آدم محتاطی هستید

اگر قهوه ی بدون کافئین می خورید، یعنی به این فکر می کنید که جلوی بی خواب شدن تان هنگام شب یا رفتارهای اضطرابی و پرخاشگرانه ی خود را که در نتیجه ی مصرف زیاد کافئین است بگیرید. خوردن قهوه ی بدون کافئین مثل یک اقدام پیشگیرانه است. شما مزه ی قهوه را دوست دارید اما اثراتش را نمی خواهید. در واقع شما از آن دست آدم هایی هستید که دوست دارند کنترل خودشان را داشته باشند. شما قهوه می خورید اما نمی خواهید که قهوه شما را تحت کنترل خود درآورد یا روی رفتار شما تأثیر بگذارد.

۷- اگر هر روز بیشتر از ۴ فنجان قهوه می خورید، سوخت و ساز بالایی دارید

محققان امریکایی ژنوم های (مجموعه ی کامل دستورالعمل های ژنتیکی هر موجود زنده) بیش از ۱۰۰ هزار نفر را مورد بررسی قرار دادند تا به ریشه ی ژنتیکی ارتباط ما با قهوه پی ببرند. این پژوهشگران متوجه شدند کسانی که زیاد قهوه می خورند (۴ فنجان یا بیشتر در روز)، از ژنوم های خاصی برخوردارند که با بالا بودن ریسک اعتیاد مرتبط هستند. به علاوه، چنین افرادی استعداد ژنتیکی سوخت و ساز سریع تری را در مقایسه با دیگران دارند، به همین خاطر است که به قهوه ی زیادی نیاز دارند تا بتوانند در طول روز خود را سرپا نگه دارند.

۸- اگر قهوه ی فوری می خورید، اهل پشت گوش انداختن کارها هستید

در دنیای امروز و البته در میان کسانی که اهل قهوه هستند، کمتر کسی را می توان پیدا کرد که از قهوه های فوری استفاده نکند. چون همیشه در عجله هستیم تا به موقع به کاری برسیم و می خواهیم نهایت استفاده را از وقت مان کنیم. اما اگر از آن دست افرادی هستید که حتی زمانی که وقت اضافی دارید و کاملاً در آرامش هستید هم از قهوه های فوری استفاده می کنید، این مسأله احتمالاً به معنای تنبل بودن شما است. به علاوه، می تواند این معنی را داشته باشد که بیشتر از دیگران کارهایتان را پشت گوش می اندازید. شما نمی خواهید برای چیزی زیاد فکر یا تلاش کنید و برایتان اهمیتی ندارد که هر کاری (مثل درست کردن قهوه) را دقیقه ی نود انجام دهید.

 روزیاتو

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۲۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، زمستان سال گذشته حمید پیروی، نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران از روند افزایشی خودکشی در کشور خبر داد و این که در ۱۴۰۱ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۷.۴ نفر اقدام به خودکشی و فوت کرده‌اند. به گفته این او عوامل مختلفی هم در میل، تصمیم و اقدام به خودکشی افراد دخیل بوده؛ از مسائل اقتصادی گرفته تا اختلالات روانشناختی، اما مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۶۰ درصد از کسانی که خودکشی کردند، هنگام اقدام به خودکشی، افسردگی داشتند.

روانشناسان می‌گویند ایده‌ خودکشی می‌تواند زمانی شکل بگیرد که فرد احساس کند دیگر قادر به کنار آمدن با یک وضعیت طاقت‌فرسا نیست. این مسئله می‌تواند از مشکلات مالی، مرگ یکی از عزیزان، پایان یک رابطه یا ابتلا به یک بیماری صعب‌العلاج ناشی شود. همچنین اختلالات و بیماری‌های روحی مانند افسردگی، اختلال دو قطبی یا سوء مصرف الکل هم می‌تواند منجر به شکل‌گیری افکار خودکشی شوند. آنها تاکید می‌کنند اگر افکار خودکشی دارید و برای آن برنامه ریزی کرده‌اید، پیش از هر اقدامی با یک یا چند نفر از نزدیکان یا دوستانتان صحبت کنید و اگر کسی را نداشتید با یک روانشناس یا مرکز درمانی در ارتباط باشید.

توصیه جدی آنها این است که اگر در اطراف‌تان کسانی هستند که افکار خودکشی را بیان می‌کنند با همدلی به او گوش دهید و با ایجاد حس دلگرمی او را تشویق به کنید که با یک فرد متخصص در ارتباط باشد.

جردن پیترسون، روان‌شناس بالینی، نویسنده و منتقد فرهنگی اهل کانادا در گفت‌وگویی که درباره توصیه به افرادی که قصد خودکشی دارند، به نکات جالبی در این باره اشاره کرده که در ادامه می‌توانید آن را ببینید.

پیترسون در بخشی از صحبت‌هایش در این فیلم یک توصیه عجیب برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند کرده است، این که اگر افسرده هستید و فکر می‌کنید با نبودتان به دیگر لطف می‌کنید، در حقیقت چنین نیست و واقعیت ندارد. در اطرافتان کسانی را دارید که شما را دوست دارند و اگر شما جان خودتان را بگیرید، به احتمال زیاد هیچ وقت آدم سابق نخواهند شد. آنها تا آخر عمر خودشان را شکجه می‌دهند و همیشه به این فکر می‌کنند که اگر کاری انجام داده‌ بودند، عزیزشان از دست نمی‌رفت. شما افسرده هستید و فکر می‌کنید با گرفتن جانتان به آنها لطف می‌کنید. در حالی که چنین نیست و به همین دلیل در اکثر جوامع خودکشی جرم محسوب می شود چون پیامدهای فاجعه‌باری بر جای می‌گذارد.

این در حالی است که نایب رئیس جمعیت علمی پیشگیری از خودکشی ایران هم پیشتر در این باره گفته «با هر مرگ ناشی از خودکشی در میان بازماندگان و کسانی که در معرض خبر خودکشی قرار می‌گیرند، ۱۳۵ تا ۱۸۰ نفر تحت تاثیر مشکلات روانشناختی قرار می‌گیرند. برخی از کسانی هم که اطلاعات خودکشی دیگران به آنها می‌رسد، ممکن است در معرض خودکشی تقلیدی قرار بگیرند.»

بیشتر بخوانید

جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف جزئیات مهم از فوت دکتر پرستو بخشی ؛ قتل، خودکشی یا...؟ خودکشی با روح آدم چه می کند؟ ۵ گام مهم برای مداخله در خودکشی

این در حالی است که مرکز مشاوره دانشگاه علوم پزشکی ایران هم ۵ توصیه‌ را برای مواجهه با افراد دارای افکار خودکشی ارائه داده است.

۱. به دنبال نشانه‌های خودکشی باشید. از جمله این نشانه‌ها صحبت کردن یا تحقیق درباره مرگ، احساس ناامیدی، اضطراب، افسردگی و عدم تحمل است.

۲. همدلی کنید و حرف‌های آنها را بشنوید. فرد را قضاوت نکنید. با دلسوزی گوش دهید و به احساسات آنها ارج نهید.

۳. به صورت مستقیم درباره خودکشی سوال بپرسید. به نحوی سوال بپرسید که پاسخی صادقانه به شما بدهد. از هر علامتی که متوجه شده‌اید به عنوان بخشی از سوال استفاده کنید. روراست باشید. پرسیدن درباره خودکشی باعث خودکشی نمی‌شود.

۴. خطر را دور کنید. حذف دسترسی به اقلام مورد استفاده برای خودکشی یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای جلوگیری از خودکشی است. اگر پاسخ مثبت به خودکشی داده‌اند، از آنها بپرسید: «آیا برنامه‌ای دارید؟ آیا به آن وسایل دسترسی دارید؟» دسترسی به داروها، طناب، چاقو و... را محدود و منع کنید.

۵. همراه با فرد مورد نظر با اورژانس اجتماعی برای پیشگیری از خودکشی تماس بگیرید. اگر فرد حاضر به دور کردن لوازم و ایمن شدن نیست، او را تنها نگذارید و تا حضور اورژانس در کنار او باشید.

کد خبر 847880 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها بهداشت روانی سلامت خبر مهم خودکشی

دیگر خبرها

  • مرگبارترین اتوبان‌های تهران را بشناسید
  • اشتباه‌ترین تصور برای کسانی که به خودکشی فکر می‌کنند | این فیلم را حتما ببینید
  • خسته هستید؟ این غذاها را بخورید
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • دو بنای همشکل در ایران و ترکمنستان را بشناسید
  • ۷ نشانه که می گوید باید کسی که دوستش دارید را ترک کنید
  • مسمومیت با قارچ‌های وحشی رشد ۳ برابری داشته است / علائم مسمومیت را بشناسید
  • ویدیو/ دستاوردهای هوافضای کشور در ۱۴۰۲ را بشناسید
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • چرا رونالدو زیادی مهربان شده است؟!