Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران در یازدهمین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان، ضمن تبریک فرارسیدن سال نو میلادی به هموطنان مسیحی با اشاره به لزوم مقابله با اعتیاد در جامعه اظهار داشت: اعتیاد، مهم‌ترین معضل و آسیب اجتماعی است که همه دلسوزان جامعه نسبت به مقابله با آن اهتمام دارند.

وی افزود: آسیب‌های جسمی شهروندان با حضور پزشکان حاذق و پیشرفت‌های علم پزشکی، امروز در کشور با بهترین کیفیت مورد رسیدگی قرار می‌گیرد، اما نکته مهم درباره وضعیت معتادین، بررسی وضعیت اجتماعی آن‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام عالی دولت در استان تهران با اشاره به منویات رهبری درباره لزوم مقابله با آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: ما به سلامت اجتماعی کم توجه بوده یا اهمیت آن را به صورت شایسته درک نکرده‌ایم. امروز با رشد آسیب‌های اجتماعی مواجه هستیم و اگر رهبری انقلاب به مسئله ورود نمی‌کردند، معلوم نبود که امروز در چه وضعیت به سر می‌بردیم.

محسنی بندپی نیز به اهتمام ویژه دولت برای مقابله با این آسیب‌ها اشاره و تصریح کرد: دولت در این حوزه عزم جدی داشته و گزارش‌های مداوم و منسجمی به محضر رهبر انقلاب ارائه داده است. در تلاش هستیم تا با مهار آسیب‌های اجتماعی، در یک برنامه زمانبدنی منسجم، آن را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: اعتیاد برای یک معتاد، بحران هویت ایجاد می‌کند و مسئولان وظیفه دارند تا با نگاه همه جانبه علمی و تخصصی، رسیدگی به آن را در دستور کار قرار دهند. در حالی امروز شاهد ورود سپاه، نیروی انتظامی و سازمان امور زندان‌ها به مسئله مقابله با برخی از آسیب‌های اجتماعی هستیم که در واقع این مهم در اهم وظایف این نهاد‌ها نبوده است، اما با انسجام و دغدغه‌مندی مطلوبی به مسئله ورود کرده‌اند.

استاندار تهران با بیان اینکه باید شهرداری تهران با انسجام بیشتری به مسئله ورود کند، خاطرنشان کرد: توقع و انتظار قانونی این است که شهرداری تهران با انسجام بیشتر و جدی‌تری به مسئله ورود کند و در همین رابطه باید جلسه‌ای را با مسئولان شهرداری در این باره داشته باشیم.

محسنی بندپی افزود: البته میزان بدهی‌های شهرداری تهران زیاد است، اما باید برای ارتقا کیفیت زندگی اجتماعی شهروندان از محل دریافت عوارض و دریافتی‌های عمومی هزینه کنیم که این مهم حتی به مراتب از ساختن سازه‌ها و امکانات شهری نیز مهم‌تر و کلیدی‌تر است. اگر همه دستگاه‌ها در حد توان و بضاعت خود به مانند سپاه، سازمان امور زندان‌ها به مسئله ورود کنند، کار‌ها به شکل علمی و تخصصی‌تری پیش خواهد رفت.

وی ضمن اشاره به اهمیت جلسات شورای مبارزه با مواد مخدر و انتقاد از عدم حضور برخی از اعضا، ابراز داشت: تکلیف قانون بر این است که بالاترین مقام مسئولین دستگاه‌های اجرایی عضو در شورا، در جلسات حاضر شوند تا تصمیمات و مصوبات نهایی با همیت ویژه اتخاذ شود. در صورتی که مسئولی به ضرورت امکان حضور در جلسه را نداشت، نماینده تام‌الختیار وی باید در جلسه حضور داشته باشد.

استاندار تهران اضافه کرد: حلقه مفقوده بسیاری از امور در کشور، فقدان نظارت است و در صورت وجود نظارت در برخی حوزه‌ها، مانند ساخت و ساز‌های غیرمجاز و همین حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل دانشجویان در دانشگاه علوم و تحقیقات، اگر نظارت کافی وجود داشت، امروز شاهد از دست دادن جوانان رعنای کشور نبودیم.

عدم راندمان لازم در کمپ‌های ترک اعتیاد

محسنی بندپی ادامه داد: در حوزه کمپ‌های ترک اعتیاد، وقتی به سمت تراپی سنتر‌ها رفتیم، وضعیت بهتری را به لحاظ مناسبات اجتماعی شاهد بودیم. باید راندمان کیفیت ارائه خدمات را بالا ببریم. باید این نظارت را داشته باشیم تا معتادین متجاهری که مورد رسیدگی قرار می‌گیرند، پس از طی پروسه سم زدایی، مجددا به دامان آسیب اعتیاد بازنگردند.

وی افزود: باید این پروسه را از مجرا و مبنای علمی و تحقیقاتی پیش ببریم تا محور امور از طریق کارشناسی به پیش برود. باید چهره پایتخت را از آسیب‌اهی اجتماعی زدوده و به وضعیت کودکان کار و خیابان و معتادین متجاهر به شکل علمی و تخصصی با هم افزایی دستگاه‌ها رسیدگی کنیم تا تهران بیش از پیش به شهری زیست پذیر برای شهروندان بدل شود.

استاندار تهران ضمن گلایه از عدم همکاری دانشگاه‌ها در غربالگری آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: متاسفانه معاون درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی در غربالگری آسیب‌های اجتماعی به شکل درخوری ورود نکردند که انتظار می‌رود در آینده شاهد همکاری دوچندان در این زمینه باشیم.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محسنی بندپی استانداری تهران شهرداری تهران اسیب های اجتماعی ترک اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۴۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • رادان: هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم
  • سردار رادان: دشمن می‌خواهد از خاکریز عفاف و حجاب بگذرد
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • کاهش آسیب های اجتماعی با حضور در یادواره شهدا
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است