Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد کردی امروز در جلسه مشترک اقتصاد مقاومتی و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان اشتهارد، اظهار داشت: حدود ۲ هزار واحد تولیدی در شهرک صنعتی اشتهارد، کوثر و امید البرز می تواند این شهرستان را در کشور و استان البرز، شاخص کند.

وی افزود: شهرستان اشتهارد جمعیتی بالغ بر ۳۸ هزار نفر دارد که ۳۰ هزار نفر در نقطه مرکزی و ۸ هزار نفر در بخش پلنگ آباد زندگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کردی با عنوان اینکه مرکز مشخص شده اشتهارد با توجه به سنوات گذشته، پلنگ آباد است، ادامه داد: حمایت های مالیاتی کمتر توسعه یافته با توجه به اختلاف مرز پلنگ آباد و اشتهارد، حذف شد و این موضوع باعث شد به دلیل حذف بعضی اعتبارات به صنعتگران خساراتی وارد شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ هزار واحد صنعتی در اشتهارد وجود دارد، افزود: در اشتهارد اولویت با تولیدکنندگان قطعات خودرو است که بالغ بر ۲۵ واحد در این شهرستان وجود دارد و با وجودی که یکی از این  واحدها حدود ۵۰ میلیارد تومان از دو کارخانه ایران خودرو و سایپا طلبکار است برای دریافت ۱ تا ۲ میلیارد تسهیلات در نوبت بانکی هستند.

فرماندار اشتهارد با تاکید بر ضرورت ایجاد گمرک در اشتهارد، گفت: استقرار گمرگ در شهرک صنعتی اشتهارد حائز اهمیت است زیرا صنعتگران این شهرستان برای امور گمرکی خود به شهریار،جلفا و دیگر استانها مراجعه می کنند و ما حاضر هستیم هرگونه امکانات اقتصادی به جز تامین نیروی انسانی را برای راه اندازی و استارت منطقه ویݫه گمرکی در این شهرستان انجام دهیم.

کردی با بیان اینکه مشکل اشتهارد، نبود پرونده های مالیاتی در این استان است، عنوان کرد: تمام پرونده های مالیاتی این شهرستان به کرج انتقال یافته است و طبق دستور العمل باید پرونده های مالیاتی شهرستان در همان شهرستان پیگیری شود اما تمام پرونده های مالیاتی ما به کرج انتقال یافته و مراجعه کنندگان ما باید این راه طولانی برای دنبال کردن کارهای مالیاتی خود تا کرج بروند با این حساب که در ۹ ماه امسال مسیر اشتهارد به دلیل خطرناک بودن جاده ۳۵ کشته داده است.

وی با عنوان اینکه شهرک صنعتی اشتهارد بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از واحدهای صنعتی البرز را شامل می شود، ادامه داد: با توجه به مشکلات اقتصادی کشور، شاید صنایع بزرگ مقاومت کنند اما اگر مشکلات اقتصادی شهرک های صنعتی برطرف نشود، صنایع کوچک دچار آسیب جدی می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتهارد فرماندار اشتهارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۴۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی

ابراهیم شجاعت پژوهشگر و کارشناس صنعت خودروسازی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: اولین موضوع در رابطه با شرکت‌های دانش‌بنیان در صنعت این است که باید با معیار درستی حقیقت دانش‌بنیانی این شرکت‌ها سنجیده شود. طی چند سال گذشته این مورد که بسیاری از شرکت‌ها برای دریافت تسهیلات ادعای دانش‌بنیانی دارند، اما حقیقت آنها متفاوت است.

وی ادامه داد: این موضوع که آیا این شرکت حقیقتا دانش‌بنیان هست را از روی محصول و نتیجه کار آنها می‌توان فهمید و بهتر است از دسته بندی بر اساس فرآیند تولید صرف‌نظر کنیم. شایان ذکر است که در هر خودرو به طور متوسط بیش از دو هزار قطعه وجود دارد؛ در تولید بسیاری از این قطعات پیچیدگی‌های فنی وجود دارد که به دست دانش‌بنیان‌ها قابل حل است.

شجاعت در ادامه گفت: گستردگی فرصت کار برای دانش‌بنیان‌ها در صنعت قطعه سازی خودرو از روش‌های فنی تولید خود قطعه تا ساخت مواد اولیه و حتی ماشین‌آلات مورد نیاز برای تولید قطعه است. همچنین لازم به ذکر است که خودروسازان نیز با کمی همت مضاعف می‌توانند حلقه‌های تولید تجاری خود را به دانش‌بنیان‌ها بیشتراز قبل متصل کنند تا شکاف‌های فناورانه تولید پوشش داده شود.

وی تصریح کرد: اتصال گپ‌های فناوری به شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به اینکه معمولا بودجه آنچنانی نیز نیاز ندارد و به نوعی پیش خرید قطعه است، سود مناسبی به همراه دارد و به راحتی ضرایب سود رشد خواهد کرد. به همین جهت خودروسازان می‌توانند این شکاف‌ها را پر کرده و از طریق علاوه بر کسب سود و حل مشکلات تیراژ تولید، ارزبری و مشکلات کیفیت تولید داخل را نیز رفع کنند.

رابطه دانش‌بنیان ها و تولید در چیست؟

این پژوهشگر صنعت خودرو اظهار کرد: شایان ذکر است که شرکت‌های دانش بنیان بهتر است که مستقیما وارد مبحث تولید نشوند چرا که ماهیت و ذات این شرکت‌ها فناور بودن است و پس از به ثمررساندن ابداعی باید به سمت تحقیق و توسعه نوآوری دیگری حرکت کنند. به همین جهت بهتر است که تولید به مجری دیگری سپرده شود. در سالیان اخیر یک شرکت خودروسازی داخلی دوبار اقدام به انجام این کار کرده است، اما به نظر می‌رسید که این همکاری دانش‌بنیان‌ها بیشتر به جهت نمایش بوده است.

تحولات سال جاری در صنعت خودرو

شجاعت تصریح کرد: به نظر می‌رسد که در فصل بهار خودروسازان برای افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها اقدام کنند. همچنین با توجه به ارتباط مستقیم خودرو‌های مونتاژی و قیمت ارز به نظر می‌رسد که با توجه به عدم تغییر قیمت ارز نیمایی در این نوع خودرو شاهد تغییر قیمت چندانی نباشیم. همچنین به نظر می‌رسد که خودرو‌های چینی امسال سهم بیشتری از بازار خودرو را به خود اختصاص خواهند داد.

وی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز به نظر می‌رسد که حجم واردات خودرو‌های برقی به رقم قابل توجه ۵۰ هزار دستگاه خواهد رسید که اکثرا در اختیار ناوگان تاکسیرانی قرار می‌گیرند. همچنین در خصوص واردات خودروی نو نیز وارداتی در حدود ۲۰ هزار دستگاه پیش بینی می‌شود. شایان ذکر است که در مبحث واردات خودرو‌های دسته دوم به نظر می‌رسد که در سال جاری شاهد تحولی نخواهیم بود و در صورت فشار صرفا به تدوین دستورالعمل‌های آن پرداخته شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی مسائل و مشکلات تولیدکنندگان شهرستان فیروزکوه