Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-27@09:51:21 GMT

سرطان دومین عامل مرگ و میر در ایران است

تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۰۵۴۶۲

محمد رضا قوام نصیری رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی عصر امروز در دیدار اعضای هیأت مدیره انجمن رادیوتراپی انکولوژی با آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به رشد سرطان در کشور اظهار کرد: در یک دهه اخیر سرطان به یکی از معضلات در ایران تبدیل شده و اکنون سرطان دومین عامل مرگ و میر در کشور است، در سال ۹۴ حدود ۱۰۰ هزار مورد سرطان در کشور تشخیص داده شد که نیمی از آن‌ها فوت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سرطان سالیانه هزینه‌ای حدود سه هزار میلیارد تومان بر وزارت بهداشت تحمیل می‌کند، درمان سرطان نیاز به پول زیادی دارد و این بیماری هزینه‌های اقتصادی بسیاری بر خانواده‌ها وارد می‌کند.

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی افزود: متخصصین درمان سرطان باید در مراکز مناسبی با امکانات کافی به کار گرفته شوند تا بهبود بیشتر سرطان و مرگ و میر کمتر به خاطر این بیماری را در ایران شاهد باشیم.

قوام نصیری دارو‌های خارجی سرطان را گران دانست و تصریح کرد: دولت و مجلس باید برنامه ریزی دقیقی برای کاهش مرگ و میر سرطان در کشور و بهبودی بیماران داشته باشند.

وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب تاکید داشتند که نباید درد و رنج اقتصادی به بیماران فشار آورد، قوانین در کشوری داریم که در صورت عملی شدن از رنج بیماران در بحث هزینه‌های درمان خواهد کاست.

رئیس انجمن رادیوتراپی انکولوژی افزود: گاهی متخصصان سرطان به دلیل عدم وجود دستگاه‌های رادیوتراپی مجبور به استفاده از دارودرمانی می‌شوند که اثر درمانی کمتر دارد، هر سال بر تعداد متخصصان آنکولوژی افزوده می‌شود، اما برای به کارگیری مناسب آن‌ها تدبیری اندیشیده نشده است.

قوام نصیری با اشاره به برنامه پیشگیری از سرطان اظهار کرد: از سال‌ها پیش برنامه‌ای برای پیشگیری از سرطان تدوین شد، البته سرطان عامل مشخصی ندارد و تغییرات ژنتیکی، آلودگی، استرس و تغذیه در ایجاد سرطان نقش دارد.

وی خاطرنشان کرد: سرطان بیشتر در افراد بالای ۴۰ سال رخ می‌دهد و طی سال‌های آتی با بالا رفتن میانگین سنی مردم ابتلای سرطان به کشور افزایش پیدا می‌کند، هم اکنون در برخی از شهر‌ها به دلیل عدم امکانات مدت زمان انتظار برای درمان طولانی است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرطان مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۵۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد

رییس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با اعضای شورای راهبری کنگره کنسر ژنومیکس، گفت: صندوق نوآوری، بر دانش بنیان شدن حوزه سلامت کشور و در نتیجه انتفاع بیماران سرطانی از طریق تقویت شرکت‌های دانش بینیان حوزه سلامت تمرکز دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویداد‌های علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه‌ای است که می‌تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت‌های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه‌هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت اپ قرار می‌گیرند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری‌های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد.

دکتر مصطفی زمانیان عضو هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می‌توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه‌های اجتماعی مشارکت کنند افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل‌ها می‌تواند انگیزه‌ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رییس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه‌هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهاد‌های مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت‌های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود.

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محور‌های تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکر‌های سرطان، از ۲ تا ۴ آبان ماه ۱۴۰۳ در تهران برگزار می‌شود.

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

دیگر خبرها

  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره وضعیت سلامتی چارلز سوم
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد
  • بیانیه کاخ باکینگهام درباره چارلز پس از گزارش‌های ضدونقیض
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان