Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه این شعار اشتباهی است که "ژنرال‌های پیر می‌توانند کشور را از بحران عبور دهند" گفت: در سال‌های اخیر غلط بودن این شعار را به طور کامل احساس کرده‌ایم. ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۰ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کامران باقری لنکرانی امشب در مراسم گرامیداشت 9 دی که در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد، اظهار داشت: امروز معتقدیم باید باید از جوان‌ها در مدیریت‌ها استفاده کرد و از مشورت پیران بهره برد اما در حال حاضر برعکس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: لنکرانی با بیان اینکه کسی که می‌گوید من اختیاری ندارم نباید مسؤولیت بپذیرد، افزود: ما می‌توانیم مشکلات امروز را حل کنیم، همانگونه که در سال 88 با حضور مردم فتنه سیاسی و در جنبه تحریمی با اتکا به مهندسان جوان، مشکل نفت و بنزین حل شد.

تحلیل آل‌هاشم از فتنه‌های پیش‌روی انقلاب اسلامی+فیلمزمینه‌های پیدایش فتنه در دیدگاه امام علی(ع)رئیس قوه قضاییه: فتنه 88 قابل تکرار است / عده‌ای تعمداً با دشمن همکاری می‌کنند

لنکرانی با بیان اینکه سرمایه مردمی را نباید از دست داد، افزود: امروز یکی از دلایل نارضایتی خود مسئولان هستند که با سبک زندگی خود سبب شده‌اند مردم همدیگر را با هم مقایسه کنند.

وزیر اسبق بهداشت  با بیان اینکه باید وقایع را آن‌گونه که هست دید و در خواب غفلت نماند، افزود: متأسفانه در شرایطی که دقیقاً در یک جنگ اقتصادی قرار داریم، بعضی‌ها تحلیلشان از وقایع، تحلیل ساده انگارانه و مطابق ایام و گل‌وبلبل است که این دیدگاه یک فرصت سوزی و غفلت خانمان‌برانداز است.

لنکرانی خاطرنشان کرد: ساده‌ترین کاری که مسؤولی می‌تواند انجام دهد، این است که بگوید نگذاشتند ما کار کنیم، درحالی‌که این‌گونه نیست و یک وزیر یا مدیر می‌تواند، خدمات بسیاری را ارائه دهد.

وی افزود: اگر امروز چالشی داریم به مسؤولینی برمی‌گردد که یا نمی‌خواهند کار کنند یا بگویند نمی‌گذارند کارکنیم، درصورتی‌که در همین شرایط و بودجه تحریمی خیلی کارها می‌توان انجام داد.

وزیر اسبق بهداشت افزود: در این راستا چند شرط نیاز است، یکی اینکه در جیب‌هایمان را ببندیم و دیگر اینکه دنبال منفعت‌طلبی شخصی و جناحی نباشیم و همچنین دنبال این نباشیم که چکار کنیم که سال دیگر نیز رأی آوریم.

انتهای پیام/ن

R41382/P/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • زنان می توانند گواهینامه موتورسیکلت بگیرند؟ | توضیحات وزیر کشور
  • هشدار وزیر خارجه آلمان درباره حمله اسرائیل / یک میلیون فلسطینی نمی‌توانند در هوا ناپدید شوند
  • آغاز ثبت‌نام الکترونیکی کلاس‌اولی‌ها از امروز | کدام دانش آموزان نمی توانند ثبت نام کنند؟ + ویدئو
  • هویت تهدیدکنندگان دی‌ماریا: تروریست‌های مواد مخدر
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • فیدان: تنش بین اسرائیل و ایران با حمله به سفارت آغاز شد
  • وزیر اسبق زلنسکی در فهرست تحت تعقیب روسیه قرار گرفت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز