Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر فرشاد هاشمیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در گفت‌و‌‌‌‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره دستاوردهای علوم دارویی دانشکده داروسازی گفت: دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی شانگهای در جایگاه سوم کشور قرار دارد این در شرایطی است که در کل کشور، 26 دانشکده داروسازی وجود دارد به این ترتیب دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد در جایگاهی بالاتر از دانشگاه بهشتی قرار گرفته که این رتبه بندی در سطح جهان معتبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر، دانشگاه آزاد اسلامی 3 دانشکده داروسازی در کل کشور دارد و این دانشکده‌‌‌ها در شهرهای تهران، دامغان و آمل قرار دارد که واحدهای دامغان و آمل بسیار جوان هستند و دانشکده داروسازی تهران در سال 65 تاسیس شده است. با توجه به ادغامی که در دانشکده‌‌های پزشکی صورت گرفت، در صددیم تا با ایجاد یک مرکز رشد در این دانشگاه امور پژوهشی در توسعه علم پزشکی را گسترش دهیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در ادامه خاطر نشان کرد: مهم‌ترین دستاورد دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد، پروتکل آفلاین کنترل درد در اورژانس بیمارستانی کل کشور است که با مشارکت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران و دانشجویان رشته داروسازی برگرفته از پروژه‌ی پایان‌نامه آنها و با همکاری اورژانس کشور و دکتر فرناد ایمانی رئیس انجمن درد ایران تدوین و جهت استفاده در کل کشور ابلاغ شد.

هاشمیان یاد آور شد: این پروتکل موجب بهبود کیفیت قابل توجه کنترل درد در آمبولانس‌‌ها قبل از رسیدن به بیمارستان می‌‌شود که بر اساس آخرین یافته‌های جهانی جهت الگوی قابل اجرا در کشور بومی‌سازی و طراحی شده است. پروتکل آفلاین کنترل درد با نگاه جدید به کنترل درد در بیماران با هدف حداکثر کاهش درد بدون ایجاد مشکل در امر تشخیص و ادامه درمان به مرحله اجرا در خواهد آمد.

وی متذکر شد: دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد، علی‌‌رغم امکانات محدودی که در اختیار دارد توانسته، به یک جایگاه برتر در علوم دارویی کشور برسد تا جایی که گوی سبقت را از بسیاری از دانشگاه‌‌های مطرح دولتی هم ربوده است. در حال حاضر، درصددیم تا با راه اندازی مراکز رشد در دانشگاه آزاد از تولیدات دانش بنیان پزشکی حمایت کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران تاکید کرد: با توجه به اینکه هنوز مراکز رشد و شرکت‌‌‌‌های دانش بنیان در دانشگاه علوم پزشکی راه اندازی نشده برای حمایت و به ثمر رساندن دستاوردهای علوم دارویی در این دانشکده سرمایه گذارهای مناسبی را در این امر جذب کردیم و با روش حمایت قراردادی از دستاوردهای علوم دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد، پشتیبانی کردیم تا بتوانیم این محصولات را تجاری سازی و به بازار عرضه کنیم.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران فرشاد هاشمیان رتبه‌بندی شانگهای دانشکده داروسازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رتبه بندی شانگهای دانشکده داروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۷۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان