Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بوعلی گفت: با توجه به اینکه بیشتر لوازم آزمایشگاهی، وارداتی هستند، امسال پایه هزینه برای پژوهش در دانشگاه افزایش یافت.

یعقوب محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نسبت به وضعیت بودجه سال آینده این دانشگاه ابراز نگرانی کرد و گفت: معتقدم بودجه دانشگاه‌ها و از جمله دانشگاه ما مشکل دارد و با این وضعیت تورم، امسال با دشواری روبه رو هستیم و در سال آینده هم مشکلات جدی در دانشگاه خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  محمدی فر با بیان اینکه ردیف بودجه دانشگاه در حوزه‌های مختلف تقسیم می‌شود، افزود: دانشگاه‌ها مکلف هستند حداقل ۱۵ درصد بودجه مصوب را در پژوهش هزینه کنند و حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد در بخش رفاهی و دانشجویی و بخش عمده‌ای از بودجه دانشگاه نیز هزینه حقوق و مزایای کارکنان و هزینه‌های جاری می‌شود.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان با اشاره به اینکه در همه دستگاه‌های دولتی ابتدا حقوق و دستمزد کارکنان کنار گذاشته می‌شود، افزود: امسال ما برای بودجه پژوهش نتوانستیم به کف ۱۵ درصد برسیم و تنها ۱۱ درصد از بودجه خود برای پژوهش کنار گذاشته ایم که همین باعث می‌شود که پژوهش در دانشگاه آسیب ببیند و در واقع دانشگاه از اهداف خود دور شود.
وی با بیان اینکه کارآفرینی، مهارت افزایی دانشجویان و توانمندی اشتغال پذیری آنان به صورت جدی از امسال به عهده دانشگاه‌ها گذاشته شده است، افزود: این وظیفه مهمی است که دانشگاه‌ها را نیازمند به حمایت می‌کند.
محمدی فر به تورم و افزایش قیمت‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه بیشتر مواد و وسایل آزمایشگاهی وارداتی هستند، همین باعث شده پایه هزینه برای پژوهش در دانشگاه افزایش یابد و مشکلاتی را برای دانشگاه به وجود آورد.
وی با اشاره به اینکه افزایش قیمت‌ها به ویژه قیمت کالا‌های خوراکی، گفت: این موضوع باعث شد تا در زمینه غذای دانشجویان در بعضی اقلام بین ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشته باشیم که باعث افزایش هزینه‌های حوزه دانشجویی شد.
رئیس دانشگاه بوعلی بیان کرد: وقتی موضوع غذای دانشجویان با مشکل بودجه مواجه شود، طبیعتا پژوهش در اولویت بعدی قرار می‌گیرد و باعث می‌شود امر پژوهش در دانشگاه ضربه جدی تری ببیند.
وی در خصوص تخصیص بودجه دانشگاه بوعلی تاکنون گفت: در پایان ۹ ماه سال، باید ۷۵ درصد از بودجه خود را دریافت می‌کردیم که با وجود تلاشی که در سازمان برنامه و بودجه صورت گرفت، به دلیل مشکلاتی که وجود داشته، دانشگاه‌ها حدود ۶۹ درصد بودجه خود را دریافت کرده اند و البته از ۵ درصد از همین ۶۹ درصد برای دانشگاه بوعلی هنوز اختصاص نیافته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بودجه دانشگاه ها دانشگاه بوعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۸۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت

به گزارش خبرگزاری مهر، در اسفند ماه سال ۱۴۰۲ شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور (بر مبنای ۱۰۰=۱۳۹۵) برابر با ۱۳۷۹.۹ بوده‌است که نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) ۴.۱ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد افزایش یافته‌است. در ماه مورد بررسی میانگین شاخص قیمت در ۱۲ ماه منتهی به ماه جاری نیز نسبت به دوره مشابه سال قبل (نرخ تورم سالانه) ۵۷.۸ درصد افزایش یافته‌است.

کاهش تورم ماهانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به ۴.۱- درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲.۰- درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم «مرغ حذفی» (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۱.۱- درصد) است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم‌های مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم «کود» (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۲۹.۲ درصد) است.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در ۱۲ ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری‌های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم «تخم مرغ خوراکی» (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم «جوجه یک روزه» (۱۰۰.۷ درصد) است.

برای مشاهده اطلاعات تفصیلی به فایل پیوست مراجعه کنید.

کد خبر 6092443

دیگر خبرها

  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • دانشگاه بوعلی سینای همدان، میزبان رویداد دانشگاهی نزدیک قله ایم
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه در پیچ و خم شورای شهر
  • کدام دهک بیشترین تورم را تجربه کرد؟
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد