Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-27@18:23:07 GMT

سرت رو از توی لپتاپ بیار بیرون

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۰۸۶۰۲

سرت رو از توی لپتاپ بیار بیرون

«پاشو. سرت رو از توی لپ‌تاپ بیار بیرون. بسه دیگه. خسته نشدی؟ درسات مونده. بیا غذا بخور. نمی‌خوای بخوابی؟» مریم طالشی  این جمله‌ها حتماً برایتان آشناست، خصوصاً اگر جزو آن دسته باشید که عاشق استفاده از اینترنت هستید. بله، بله می‌دانم الان می‌خواهید بگویید برای درس خواندن از آن استفاده می‌کنید و این‌طوری مطالب درسی‌تان را بهتر متوجه می‌شوید و حالا گاهی هم سراغ یک بازی آنلاین می‌روید که وقت زیادی ازتان نمی‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال خیلی وقت‌ها کلافه‌اید، اشتهایتان به هم می‌ریزد و خوابتان آشفته می‌شود. می‌دانم نمی‌خواهید قبول کنید که اینها اثرات استفاده زیاد از رایانه است.  با این حال ادامه مطلب را بخوانید تا شاید به دردتان بخورد. بهتر است برای استفاده از اینترنت برنامه‌ریزی داشته باشید. می‌توانید در دفترچه‌ای یادداشت کنید که مثلاً فردا یک ساعت می‌خواهید در فضای وب باشید. اولویت‌بندی هم یادتان نرود. اگر قرار است مطلبی مربوط به درس یا یک مطلب علمی را مرور کنید، می‌توانید آن را در اولویت قرار دهید. مدام هم پای رایانه یا لپ تاپ نمانید، هر 15 دقیقه یک بار به خود و چشمانتان استراحت دهید. اگر دوست ندارید چاق شوید از خوردن تنقلات پای رایانه خودداری کنید. گاهی سراغ کتاب‌هایتان هم بروید. منظورم کتاب‌های غیردرسی است مثل رمان و داستان. وقتی غرق یک داستان خوب شوید، شاید دیگر علاقه خاصی نداشته باشید قسمت عمده وقتتان را در اینترنت بگذرانید. می‌دانم خیلی وقت‌ها علاقه‌مند می‌شوید تا دوستانی را در فضای مجازی پیدا کنید. به نظرتان خیلی از آنها حتی بهتر از داستان واقعی خودتان هستند، چون شما را درک می‌کنند و نظرات مشترکی با هم دارید. اما واقعیتش این است که شما تنها یک اسم و عکس از دوست مجازی‌تان می‌بینید که اصلاً معلوم نیست متعلق به خود او باشد یا نه. حتی تمام مشخصاتی که از خودش به شما داده، ممکن است خیالی باشد و برای فریب شما. خب در اینجور مواقع آدم عاقل به سراغ ارتباط با همان دوست‌های واقعی خودش می‌رود. اگر تمام این کارها را کردید و دیدید باز همچنان وقت زیادی را در اینترنت می‌گذرانید، با خودتان سختگیر باشید و مثل یک مبصر بالای سر خودتان بایستید و مثلاً به خودتان بگویید تا یک هفته حق نداری از اینترنت استفاده کنی. بعد خواهید دید که در این یک هفته چقدر وقت برای انجام کارهایی پیدا می‌کنید که قبلاً حتی تصورش را نداشتید که می‌شود در این مدت زمان انجامشان داد. از تجربه‌هایتان در این‌باره برایمان بنویسید.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۸۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ

یتنا - واتس‌اپ در جدیدترین بروزرسانی خود قصد دارد امکان به اشتراک‌گذاری فایل بدون اتصال به اینترنت را برای کاربران خود فعال کند.
گزارش‌های فنی حاکی از آن است که اپلیکیشن واتس‌اپ در حال حاضر مشغول آزمایش ویژگی جدیدی است که به کاربران امکان می‌دهد بدون نیاز به اتصال به اینترنت، فایل‌ها را به اشتراک بگذارند.

واتس‌اپ در جدیدترین بروزرسانی خود قصد دارد امکان به اشتراک‌گذاری فایل بدون اتصال به اینترنت را برای کاربران خود فعال کند. به این معنی که کاربر می‌تواند برای هر مخاطبی که در اپلیکیشن قرار دارد، بدون نیاز به اینترنت فیلم و عکس ارسال کند.

وب‌سایت WABetaInfo که متخصص در پیگیری و افشای اخبار واتس‌اپ است، گفت که این ویژگی جدید «افراد نزدیک» نام دارد و کار آن به ارسال داده‌ها از طریق شبکه‌های بلوتوث مانند قابلیت ارسال سریع در دستگاه‌های اندروید یا ویژگی AirDrop در دستگاه‌های اپل مرتبط است.

برای بهره‌مندی از این قابلیت، باید آخرین نسخه آزمایشی واتس‌اپ را دانلود کرده و تنظیمات را تغییر دهید تا اپلیکیشن به فایل‌های موجود در دستگاه، موقعیت جغرافیایی و بلوتوث شما دسترسی داشته باشد.

به گفته WABetaInfo، روند ارسال داده‌ها از طریق ویژگی جدید رمزگذاری خواهد شد و گیرنده داده‌ها شماره تلفن فرستنده را برای حفظ حریم خصوصی نشان نمی‌دهد.

دیگر خبرها

  • خاص ترین نسخه ژیان را هوش مصنوعی بیرون داد! (عکس)
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • کسانی که کینه‌ای هستند، بخوانند
  • ببینید | بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟
  • بیماری بیرون‌زدگی چشم چیست؟ + فیلم
  • اینترنت برای کنکور امسال قطع نمی‌شود؟
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد