Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال «نفوذ» شبکه یک سیما که مهیای ایام فجر انقلاب اسلامی می‌شود امروز در لوکیشن لانه جاسوسی میزبان عبدالعلی علی‌عسگری بود.به گزارش بلاغ، 80 درصد از تصویربرداری و نیمی از تدوین مجموعه «نفوذ» به پایان رسیده و به زودی صداگذاری این مجموعه نیز آغاز خواهد شد. ضبط مجموعه "نفوذ" هم اکنون به بخش های مربوط به داخل سفارت آمریکا در خیابان طالقانی رسیده که در این بخش در کنار بازیگران ایرانی از حضور 8 بازیگر خارجی نیز استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه در کردستان، شهرستان گنبد و دانشگاه تهران تصویربرداری شده و بخش های مربوط به سایت کبکان و دیوار سفارت در شهرک سینمایی غزالی جزو لوکیشن‌هایی است که از این سریال باقی مانده. همچنین به دلیل شلوغی خیابان طالقانی و سنگین بودن فیلمبرداری این بخش از سریال و تغییراتی که در این چند سال در بنای بیرونی ایجاد شده؛ دیوار سفارت آمریکا و سازه‌های مربوط به آن در شهرک سینمایی غزالی بازسازی شده اما بقیه صحنه‌ها در داخل سفارت فیلمبرداری خواهند شد.

 این مجموعه به لحاظ حجم تروکاژ و CGI حدود 400 دقیقه یعنی یک سوم زمان پروژه را به خود اختصاص داده است. نگارش «نفوذ» براساس استنادهای تاریخی صورت گرفته و این مجموعه در سه فاز 30 قسمتی تولید می‌شود. روایت 30 قسمت اول از پیش از انقلاب تا تسخیر لانه جاسوسی پیش می‌رود. فصل دوم این مجموعه به حوادث حین گروگانگیری تا کودتای نوژه و آغاز جنگ تحمیلی می‌پردازد و فاز سوم هشت سال دفاع مقدس را در بر می‌گیرد.

 

عبدالعلی علی عسگری رئیس سازمان صداوسیما به همراه مجید زین‌العابدین رئیس شبکه یک سیما امروز از لوکیشن لانه جاسوسی سریال «نفوذ» جواد شمقدری بازدید کرد. جواد شمقدری نویسنده و کارگردان این سریال حدود 4 سال برای تحقیق و پژوهش این سریال کار کرده است. شهریار بحرانی نیز در این سریال در کنار شمقدری است و تدوین آن را برعهده گرفته است. در این بازدید رئیس رسانه ملی، شاهد ضبط سکانسی از سریال شد که مربوط به اتاق جلسات شیشه‌ای سفارت آمریکا بود.

علی‌عسگری:‌ غلبه بر سلطه اینترنتی امریکا تسخیر دوباره لانه جاسوسی است

علی عسکری در بازدید از پشت صحنه سریال نفوذ که از برهه حساسی که این سریال به آن می‌پردازد یاد کرد و گفت: کشور ما تاریخ پرفراز و نشیبی دارد و مقطعی که در این سریال روایت می‌شود مقطع حساسی از این تاریخ است.

رئیس سازمان صداوسیما با بیان پیچیدگی‌هایی که ساخت سریال‌های تاریخی به ویژه تاریخ معاصر دارد گفت: این سریال بیانگر بخشی از تاریخی است که بسیاری از مردم هنوز آن را در ذهن دارند و هر کس برداشت متفاوتی از آن دارد؛ این ویژگی کار را بسیار حساس می‌کند و پذیرش ساخت آن شجاعت می‌خواهد.

علی عسکری اهمیت موضوعات تاریخی را در هویت بخشی به مردم دانست و گفت: چنین آثاری تاریخ را با زبان هنر برای نسل امروز و آینده روایت می‌کنند و از این رو بسیار ارزشمندند.

رئیس رسانه ملی حقیقت را راز ماندگاری یک پدیده هنری دانست و گفت: مقطع تاریخی تسخیر لانه جاسوسی و حوادث پیش و پس از آن حاوی حقایقی از ماهیت امریکا است که شاید از بزرگترین حقایق تاریخی باشند.

علی عسکری با اشاره به روزهای آغازین انقلاب اسلامی و فعالیت سفارت آمریکا در کشور گفت: با وجود آنکه امام خمینی(ره)به ماهیت فاسد دولت آمریکا و ریشه فساد آنها واقف بود مطابق قواعد بین الملل با حضور سفارت این کشور مخالفتی نکرد تا زمانی که ماهیت کینه توزانه آمریکا با انقلاب اسلامی آشکار شد.

رئیس رسانه ملی آغاز دشمنی علنی آمریکا با ایران را از همان روزها و پس از تسخیر لانه جاسوسی دانست و گفت: آمریکا از حادثه تسخیر لانه جاسوسی سیلی محکمی خورد که از همان زمان تا امروز می‌کوشد به انقلاب ضربه بزند.

رئیس سازمان صداوسیما قدرت آمریکا را در منطقه و جهان رو به افول دانست و از جنبه‌های مختلف به اوضاع فعلی این کشور در دنیا پرداخت. او تنها مزیت نسبی آمریکا در دنیا را اینترنت برشمرد که این دولت امروز برای مقاصد شومش از آن بهره می‌برد.

علی عسکری بابیان اینکه ما امروز در معرض تهدید انحصار اینترنتی آمریکا هستیم تأکید کرد: همانطور که جوانان ما در تسخیر لانه جاسوسی در آن سالها توانستند این کشور را مغلوب کنند امروز باید با از بین بردن این مزیت نسبی و به دست گرفتن ابتکار عمل دشمن را از پای درآورند.

رئیس رسانه ملی در خصوص وظایف جوانان امروز در مقابله با دشمن گفت: جوانان امروز باید در وهله اول دشمن و دسیسه‌های آن را بخوبی بشناسند و با درکی عمیق از جنگ نرمی‌که برای ما تدارک دیده شده، هوشیارانه عمل کنند.

امین اسکندریان، کیمیا اکرمی، احمد نجفی، حمید گودرزی، رحیم نوروزی، علیرام نورایی، صالح میرزاآقایی، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، جلیل فرجاد، ماشاله شاه‌مرادی، کاوه سماک باشی، سید امیر حسام شجاعی، شیوا بلوچی، نجوا صاحب‌الزمانی، فاطمه بیگی، محمدجواد جعفرپور، جلال فاطمی، هوشنگ توکلی و امیرمحمد زند بازیگران ایرانی این مجموعه هستند.

تولید سریال تلویزیونی نفوذ از حدود 11 ماه قبل آغاز شده و تا کنون هزار و 300دقیقه از آن تصویر برداری شده است این سریال در 40 قسمت 45 دقیقه ای از شبکه یک سیما روی آنتن می‌رود و بنا به گفته علی اکبری تهیه کننده این سریال حدود 700دقیقه از آن هنوز تصویربرداری نشده است. همچنین این سریال در لوکیشن‌های متعددی در تهران، مریوان، اصفهان، چالوس و... تصویر برداری شده است . امید است تا بهمن 97 این مجموعه 40 قسمتی آماده پخش در ایام دهه فجر از شبکه یک سیما شود.

گفتنی است، در جریان بازدید رئیس رسانه‌ملی از مجموعه تلویزیونی «نفوذ» شمقدری توضیحاتی درباره روند تولید سریال ارائه داد.  ساوه یکی از لوکیشن‌های این سریال است و تدوین و تری دی نیز به صورت همزمان انجام می‌شود. برخی بازیگران این سریال اسکاتلندی انگلیسی هستند که در نقش‌های مختلفی بازی می‌کنند، از جمله کارمندان سایت جاسوسی کبکان، سفیر و معاون سفیر در سفارت آمریکا.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت

به گزارش پارس نیوز ، اخیراً بحث درباره ساختِ گران سریال در شبکه نمایش‌خانگی به سمتِ تلویزیون هم آمده است. یکی از تهیه‌کنندگان این‌طور گفته که هر قسمت 2 میلیارد تومان آب می‌خورد.

او کف برآورد یک سریال رده الف تلویزیون را بین 2 و 2.5 میلیارد تومان می‌داند؛ با وجود اینکه ممکن است برخی از سریال‌ها حتی با برآورد اولیه یک یا 1.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت آغاز شوند، اما سالانه بسیاری از مجموعه‌ها در میانه تصویربرداری به الحاقیه بودجه می‌رسند و در ادامه به ارقام 2 تا 2.5 میلیارد تومانی به ازای هر قسمت می‌رسند.

حتی یکی از تهیه‌کنندگان سیما پرده از نرخ پایه تولید سریال الف در سال 1402 دقیقه‌ای 30 میلیون تومان برداشت. این گمانه‌زنی‌ها به سمتِ‌سریال‌های زیرخاکی و نون‌خ آمد. حتی برخی این‌طور اعلام کردند که سعید آقاخانی با دستمزد نجومی دوباره به تلویزیون آمده و حواشی‌ای خاص را به جان خریده است.

مهدی فرجی در واکنش به این گمانه‌زنی‌ها، بودجه عجیب و غریب و دستمزد نجومی سعید آقاخانی به خبرنگار تسنیم گفت: واقعاً بودجه این سریال به مانند بودجه‌های دیگر سریال‌های معمولی تلویزیون است. حتی یک ریال از میراث فرهنگی دریافت نکردیم. با بودجه صداوسیما که بسیار بودجه معمولی بود مثل دیگر سریال‌هایش این کار را ساختیم.

وی افزود: می‌گویند سعید آقاخانی دستمزد نجومی گرفته؟ این نکته را از همان «نون‌خ» اول هم می‌گفتند او در تیم نویسندگان، کارگردانی و بازیگری است برای هرکدام یک دستمزد می‌گیرد. اما آن موقع گفتم و الان هم می‌گویم دستمزد سعید آقاخانی مثل دستمزدهایی است که صداوسیما به همه پرداخت می‌کند. او برای «نون‌خ» که از نویسندگی تا مونتاژ حدوداً یک سریال درگیر کار بود رقمی که دریافت کرد حتی به مراتب از سریال «راز بقا» نمایش‌خانگی به مراتب کمتر بود. شاید برخی بپرسند چرا؟ چون آقاخانی به شاد کردن مردم علاقه‌مند است و این باور را دارد صداوسیما همچنان رسانه فراگیری است و مردم آن را می‌بینند.

فرجی همچنین در پاسخ به این سؤال که آیا سعید آقاخانی نسبت به اظهارنظر مجازی که داشته، «نون‌خ‌5» پایان مجموعه‌های «نون‌خ» است تجدیدنظری خواهد داشت، گفت:‌ نمی‌دانم واقعاً؛ یک مقدار باید جلو برویم و ببینیم ظرفیت‌های داستانی برای «نون‌خ6» پیدا می‌شود.

فرجی همچنین در خصوص احیای نهضت ساخت سریال‌های دنباله‌دار تلویزیون توسط سیمافیلم، خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع در سریال‌هایی که چند فصله‌اند و به صورت سری ساخته می‌شوند، قصه است. حتماً باید به قصه به طور خاص و ویژه توجه کنیم، زیرا توجه به قصه و فیلمنامه، این ظرفیت را ایجاد می‌کند که مردم آن سریال را دوباره ببینند و دنبالش کنند. به هر حال این نوع سریال‌ها برای مردم یک نوع وابستگی ایجاد کرده که قصه و فیلمنامه خوب می‌تواند این خاطرات خوش و نوستالژی زیبا را برایشان تکرار کند.

او در پاسخ به این سؤال که نظرسنجی‌های تلویزیون را باور دارد که 70 درصدِ مردم تلویزیون می‌بینند، افزود: من گاهی احساس می‌کنم بینندگان ما بیشتر از این آمارها و ارقام‌اند. صداوسیما شاید در این خصوص خیلی سختگیرانه اظهارنظر می‌کند. در ارتباطاتی که با مردم داریم می‌بینیم مخاطبان ما را به واسطه «نون‌خ» می‌شناسند و چقدر این سریال را دنبال کرده‌اند؛ به این باور می‌رسیم شاید بیش از این درصدها مردم مخاطب تلویزیون و سریال‌هایش هستند.

فرجی که گفته می‌شود قرار است یک سریال در نمایش‌خانگی را پیگیری کند به «کندو» احمدرضا درویش اشاره کرد که خیلی جدّی امسال این سریال را دنبال می‌کند که به جایی برسد.

دیگر خبرها

  • تلویزیون بی‌خیال گربه‌های عیاری شد؟ بازگشت «۸۷ متر»
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • عادل فردوسی‌پور پس از چند سال در صداوسیما
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • توضیح آهنگران درباره ادعایش از نفوذ سرویس‌های جاسوسی بین بعضی هیئت‌ها و مداح‌ها + فیلم
  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • ادعای مداح معروف از نفوذ سرویس‌های جاسوسی غرب در هیئت‌ها | فیلـم
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است