Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@19:14:17 GMT

فقر فرهنگ مطالعه، زمینه ساز فقر توسعه ای است

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۰۸۹۲۸

فقر فرهنگ مطالعه، زمینه ساز فقر توسعه ای است

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان، امین مرادی بر لزوم توسعه فضاهای فرهنگی تاکید کرد و در خصوص فرهنگ مطالعه در میان آحاد جامعه اظهارداشت: توسعه هر کشور در گرو بالا رفتن سطح دانش مردمان آن است و این امر تنها از طریق کسب دانش و مطالعه صورت می گیرد.

وی افزود: متأسفانه کشور ما از لحاظ بررسی های صورت گرفته از پایین ترین سطح مطالعه در میان کشورهای جهان برخوردار است که باید برای رفع این معضل چاره اندیشی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در خصوص چرایی این موضوع، بیان کرد: عادت به ادبیات شفاهی، کمبود کتاب، عدم توجه به سلیقه های مخاطبین، عدم توجه به جذابیت در طراحی و صفحه آرایی و مهمتر از آن عدم آموزش به مطالعه در میان خانواده و آموزش و پرورش از همان مقطع کودکی سبب شده تا این موضوع مهم با چالش روبرو شود.

مرادی ادامه داد: امروز یکی از اولویت های ما در حوزه هنری تلاش در جهت مکتوب کردن آثار هنری و ترویج فرهنگ مطالعه است که البته این موضوع نیازمند یک همگرایی و وحدت ملی است که باید به آن توجه شود.

وی توسعه کشورو استان را مستلزم ارتقای سطح مطالعه دانست و یادآور شد: کتاب به عنوان بهترین و امین ترین دوست انسان همواره مورد توجه بوده است و خداوند متعال در اولین دستور خود به پیامبر دستور به خواندن می نمایند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان در ادامه گفت: می توان با برگزاری جلسات نقد و بررسی کتب مطرح و روز، مراسم رونمایی از آثار چاپ شده، نشست های تخصصی کتاب و کتابخوانی را برگزار کرد که قطعا این گونه برنامه ها زمینه ساز ارتقای سطح فرهنگ مطالعه نیز خواهد شد.

مرادی با اشاره به گسترش فضای مجازی و همچنین کتاب های دیجیتال اظهارداشت: با تمام پیشرفت های حاصله در امر تکنولوژی اما کتاب فیزیکی جایگاه خاص خود را دارد و باید با برنامه ریزی و برنامه سازی مناسب از این پتانسیل بسیار قوی و غیر قابل جایگزین بهره لازم را در ارتقای سطح فرهنگ به کار گیریم.

کد خبر 4501967

منبع: مهر

کلیدواژه: حوزه هنری کردستان کتاب و کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با معتمدان و فعالان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندر کنگ با شمردن زیبایی‌های بصری و تاریخی این شهر اظهار کرد: بندر کنگ نماد و تبلور زیبایی و هنر سنتی مردم هرمزگان است و تصویری که از این بندر و مردمان شریف آن به ذهن می‌رسد همدلی، انصاف، تعادل، زیبایی و تاریخ عمیق منطقه است.  

وی با اشاره به اینکه استان هرمزگان به سرعت در مسیر صنعتی شدن و توسعه قرار گرفته است، افزود: در استان طرح‌های صنعتی و پالایشگاهی متنوعی از جمله در حوزه فولاد آغاز شده که در سالیان آتی سبب توسعه صنعتی استان خواهد شد.  

استاندار هرمزگان نگرانی مهمی که در مسیر توسعه وجود دارد را لطمه دیدن فرهنگ و هویت تاریخی و بومی استان بر شمرد و گفت: نگران هستیم که توسعه صنعتی خدشه‌ای به هویت، فرهنگ و معماری بومی و در کنار آن به محیط زیست استان وارد کند که سعی داریم با طرح‌های درختکاری، کنترل و ساماندهی فاضلاب و انتقال پساب شهر بندرعباس در مسیر صیانت از محیط زیست گام برداریم.

دوستی همچنین تربیت نیروی انسانی را وجه مهم توسعه پایدار دانست و بیان کرد: احداث دانشکده پزشکی درشرق و غرب، راه‌اندازی ۲۸ هنرستان جوار صنایع و هنرستان انرژی اتمی در حوزه صیانت از نیروی انسانی اجرا شده تا نگرانی‌ها در این حوزه‌ها کاهش یابد.  

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، هویت و فرهنگ را شاخص غالب در خلق مزیت‌ها برشمرد و گفت: در هر مسئله‌ای مردم پای‌کار بوده‌اند اتفاقات مهمی رقم خورده و شما مردم فهیم بندر کنگ از فرهنگ و معماری خاص منطقه صیانت کرده‌ و عاشقانه هوای هویت و معماری بومی را داشته‌اید که بسیار قابل تقدیر و لازم است که فرهنگ و معماری بندرکنگ بعنوان «نماد» معرفی شود.

وی بر ایجاد کمیته تخصصی برای بندر کنگ تاکید و اظهار کرد: موارد مطرح شده بررسی و در خرداد ماه جلسه ای به‌منظور تصمیم‌گیری در بندرکنگ برگزار می‌کنیم تا بتوانیم نقشه راه توسعه را شهر ترسیم و بر مزیت‌هایی همچون گردشگری، تجارت و شیلات شهر تمرکز کرده و زنجیره‌های ارزش را بر روی این مزیت‌ها تعریف کنیم.  

مهدی دوستی همچنین با تاکید بر اینکه نیاز است از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه سرمایه‌گذاری در این شهر استفاده شود، افزود: پیشنهاد می‌کنم همایش سرمایه‌گذاری ویژه بندرکنگ برگزار و در آن از سرمایه‌گذاران و علاقمندان به فعالیت در حوزه‌های مختلف اقتصادی دعوت شود تا با مزیت‌های نسبی و ظرفیت‌های منطقه بهتر آشنا شوند.  

به گزارش ایسنا، در این جلسه جمعی از معتمدان و فعالان حوزه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بندرکنگ در کنار مسئولان شهرستان بندرلنگه در سخنانی مطالبات و درخواست‌های مردم از استاندار هرمزگان را مطرح کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • ایجاد تبادل آخرین تجارت حوزه صادرات کشور با نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • داشتن مردمانی آشنا به علوم جدید می‌تواند در دامنه وقف قرار گیرند
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است
  • همکاری‌ های ایران و کوبا در حوزه حمل‌ ونقل توسعه می‌یابد
  • بندر کنگ نماد حفظ و صیانت از فرهنگ و معماری بومی است
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟