Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-29@19:36:10 GMT

تفاوت دانشگاه‌های ایران با سایر دانشگاه‌ها

تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۱۲۱۸۹

تفاوت دانشگاه‌های ایران با سایر دانشگاه‌ها

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، حمیدرضا طاهری در اختتامیه "هجدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی" بیان کرد: حوزه دانشگاه که تمرکز جامعه بر روی آن قرار دارد، نیازمند توجه بیشتر جهت رشد و بالندگی آن است. شاید اگر به دنبال رشد اجتماعی هستیم، بهترین بستر برای تحقق این امر دانشگاه باشد. نگاه جامعه ما به دانشگاه در حقیقت یک نگاه دقیق و ظریف است و انتظار دارند که خروجی دانشگاه افرادی متعهد، مجرب و چندبعدی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: نشریات دانشجویی می‌تواند فرصت بسیار مهمی برای نهادینه‌سازی فرهنگ نقد و گفت‌وگو در جامعه باشد.

طاهری تصریح کرد: نشریات دانشجویی بخش مهمی از مباحث فرهنگی و اجتماعی محسوب می‌شود و خوشبختانه در چند سال اخیر حائز افتخارات بسیاری شده و می‌تواند در امر اجتماعی شدن دانشجویان بسیار موثر واقع شود. 

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی در حقیقت می‌توانند بستری برای افزایش دانش عمومی دانشجویان باشند. 

طاهری اظهار کرد: اینکه فضای مجازی گوی سبقت را از تمام رسانه‌ها ربوده بسیار مسئله مهم و قابل پردازشی است. بایستی برای بازگشت رسانه‌ها به جایگاه پیشین برنامه‌ریزی کرد. به نظر من نشریات می‌توانند هر دو نقش فرصت و تهدید را اجرا کنند و این مسئله مربوط به نحوه عملکرد ماست.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید

مدیرکل استاندارد استان تهران، گفت: طلاهای نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدحسین طاهری اظهار داشت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

طاهری توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T ۶۸۳ باید پیامک GT ۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کد‌ها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کد‌ها توضیح داد: این کد‌ها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان بام ایران در حمایت از خیزش جهانی دانشجویی+ تصاویر
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • هشدار به خریداران طلا؛ مراقب طلای تقلبی باشید
  • ادعای متوهمانه و عجیب مشاور اوباما درباره خیزش دانشجویی در این کشور
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • عکس/ جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در پاریس
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز