Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌های کشور؛ از امضای طرح معلم تمام‌وقت توسط رییس جمهوری خبر داد و گفت: این طرح پس از امضاء به آموزش‌ و پرورش ابلاغ‌ شد.

به گزارش خبرنگار علمی ایرنا از وزارت آموزش‌وپرورش، «علی الهیار ترکمن» در این گردهمایی با بیان اینکه در خصوص تأمین نیرو نامه‌ای به سازمان امور اداری و استخدامی داده‌ایم، گفت: از سازمان امور اداری و استخدامی پاسخ داده شد که آموزش ‌و پرورش مازاد نیروی انسانی دارد و به همین دلیل در گرفتن مجوز برای تأمین نیروی انسانی با چالش روبرو هستیم که باید هرچه زودتر سند جامع نیروی انسانی نهایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی خاطرنشان کرد: طرح معلم تمام‌وقت به امضای رییس جمهور رسیده و به آموزش‌وپرورش ابلاغ‌شده است که به‌زودی برای اجرا به ادارات کل استان‌ها نیز ابلاغ خواهد شد و همچنین برای غذای مدارس شبانه‌روزی تأمین اعتبار شده است و مستقیماً به‌حساب مدارس واریز شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: در لایحه بودجه سال 98چند ویژگی تبدیل تهدیدها به فرصت، توسعه اقتصاد مقاومتی، صیانت از اشتغال، تأمین معیشت، ارتقای شاخص‌های سلامت و عدالت اجتماعی مدنظر قرارگرفته است.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی با اشاره به اصلی‌ترین اصلاحات ساختاری که در لایحه بودجه انجام‌گرفته است، اظهار کرد: کاهش استفاده از درآمدهای ارزی که از 27 میلیارد دلار به 21.7 میلیارد دلار کاهش‌ یافته است، برنامه‌ریزی و نگاه پایدار به بودجه بر اساس سازوکارهایی که در تبصره‌ها پیش‌بینی‌شده است، الزام صندوق‌های بازنشستگی به افزایش کارایی و کارکرد بنگاه‌های وابسته به‌ نحوی‌که بخشی از کسری‌های پرداخت حقوق بازنشستگان از منابع داخلی آن‌ها کمک گرفته شود، اصلاح فرآیندی در آموزش‌وپرورش، اولویت‌بندی به تخصیص پروژه‌های عمرانی، هدفمند کردن مصرف درآمدهای اختصاصی دستگاه‌ها و مصرف مبتنی بر نیاز، ممنوعیت ایجاد مراکز آموزشی عالی و انتقال دانشگاه‌های وابسته دستگاه‌های اجرایی به وزارت علوم، حذف موازی کاری‌ها، ممنوعیت ایجاد واحدهای اداری جدید در شهرستان و افزایش شفافیت و انضباط بودجه‌ای است.
الهیار اظهار کرد: دربند 'ب 'تبصره 21 به آموزش‌وپرورش اشاره‌شده که در حوزه سیاست‌های اصلاحات ساختاری پیش‌بینی‌شده است که شامل 10 درصد از دانش آموزان به‌ صورت خرید خدمات از بخش غیردولتی تحت پوشش ببریم و البته آموزش به‌ صورت رایگان ارائه خواهد بود، کاهش ادارات مناطق و نواحی مستقر در مراکز استان‌ها است که باید حداکثر به 62واحد برسد و خرید خدمات آموزشی برای تأمین نیروهای پژوهش سراها و راهنمایان تعلیماتی، مربیان بهداشت و متصدیان آزمایشگاه است که 30 درصد تا پایان سال 98 و 58 درصد تا پایان سال 99 از این حوزه تأمین می‌شوند و درنهایت تجمیع ادارات آموزش که تعداد دانش آموزان آن زیر 5000نفر است.

**استفاده از قانون شوراهای آموزش‌وپرورش ضروری است
مجتبی زینی وند رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و مشارکت‌ها هم در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌وپرورش استان‌های کشور در اردوگاه شهید باهنر حضور یافت و گفت: شوراهای آموزش‌وپرورش یکی از بازوهای توانمند آموزش‌وپرورش است و گفتمان سازی از طریق رسانه‌ها یکی از برنامه های هفته‌ شوراها است. بر همین اساس، امروزه استفاده از قانون شوراهای آموزش‌وپرورش یک انتخاب نیست بلکه یک ضرورت است و باید با استفاده از ظرفیت شوراها فاصله بین جامعه و آموزش‌وپرورش را کاهش دهیم و اعتماد عمومی را به آموزش‌وپرورش تقویت کنیم.
وی افزود: یکی از ظرفیت‌های خوب برای حل مشکلات فعلی، شوراهای آموزش‌وپرورش است و مهم‌ترین هدف قانون شوراها بسیج همه امکانات برای حل مشکلات است.
زینی وند خاطرنشان کرد: در هفته بزرگداشت شوراها استان‌های برتر مشخص می‌شوند و از همه دستگاه‌های که با شوراها همکاری می‌کنند، تجلیل خواهد شد.
وی ادامه داد: نظارت به هنگام و به‌موقع می‌تواند سبب تشخیص به‌موقع و انجام تغییرات مؤثر باشد و شورای نظارت استان و مرکزی بر اساس ماده 2قانون این مدارس نظرات را بر عهده آموزش‌وپرورش است.
زینی وند گفت: تمام قوانین حاکم بر مدارس دولتی بر مدارس غیردولتی نیز حاکم است و نظارت مدارس غیردولتی نیز بر عهده سرگروه‌های آموزشی است، لذا همه بخش‌ها برای نظارت دقیق و همه‌جانبه بر مدارس غیردولتی باید تلاش کنند.

** تربیت نیروی کار و ماهر با طرح برون‌سپاری در شاخه کاردانش احیا می شود
عبدالرسول عمادی سرپرست معاون آموزش متوسطه هم در این گردهمایی، با بیان این که در شاخه کاردانش عمده کار و هدف، تربیت نیروی کار ماهر است و با طرح برون‌سپاری کاردانش این هدف احیاشده است، تصریح کرد: برای 6 استان در شهرک‌های صنعتی دفتر همکاری تأسیس‌شده است و تا پایان سال تأسیس این دفاتر را در سایر استان‌ها خواهیم داشت.
عمادی یادآور شد: برای اینکه بتوانیم از برون‌سپاری کاردانش به شکل مطلوب استفاده کنیم و به اهداف این شاخه دست پیدا کنیم باید اعتبارات موردنیاز تخصیص داده شود.

**جشنواره‌ها را به مهرواره تبدیل کنیم
فاضل نظری مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم در بخشی دیگر از این گردهمایی به سخنرانی پرداخت و با اشاره به رفع موانع موجود در مسیر تعلیم و تربیت، اظهار داشت: باید موانع پیش روی آموزش‌وپرورش برداشته شود و در حال حاضر موانعی که وجود دارد شامل سه دسته؛ ساختاری و روشی زیرساختی و اطلاعاتی نگرشی است که مانع نگرشی مهم‌ترین مانع است.
وی افزود: در زمانی که تغییر رویکرد از نظام قدیم به‌نظام جدید داشتیم، تغییر زیادی در محتوا انجام گرفت و برای هر تغییری باید برای رفع موانع نگرشی قدم برداشته شود.
نظری بابیان اینکه تغییر نظام ارزشی در راستای رفع موانع نگرشی رخ می‌دهد، گفت: در آموزش‌وپرورش مواردی را آموختیم که به علم تبدیل شد اما به عمل و مهارتی تبدیل نشدند.
نظری در ادامه گفت: جشنواره‌ها را به مهرواره تبدیل کنیم و دانش آموزان را گروهی به مسابقات هدایت کنیم. وزیر آموزش‌وپرورش، از کانون به‌عنوان شریک استراتژیک برای آموزش‌وپرورش یادکردند و در حال حاضر کانون نیاز به اعضایی دارد که با عشق و علاقه به کانون بیاید و از ظرفیت‌های موجود در آن استفاده کنند.

علمی*9294*2017

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي آموزش و پرورش شوراي معاونان و مديران طرح معلم تمام وقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۳۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشورمان، امروز در آئین تجلیل از معلمان نمونه کشوری اظهار کرد: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، اساس برای رشد فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، اساس برای آسیب‌شناسی و آسیب‌زدایی از جامعه و اساس برای ارتقای یک نسل است.

رئیس جمهور با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه آسیب‌هایی است که امروز جامعه را رنج می‌دهد، افزود: تعلیم و تربیت ناظر بر رفع همه دغدغه‌هایی است که امروز دغدغه‌مندان، جامعه‌شناسان، آسیب‌شناسان و خانواده‌های گرامی دارند؛ بر همین اساس آموزش و پرورش برای ما، مساله اول کشور است.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی، به فرهنگ، ساختن انسان و ساخت جامعه قرآنی توجه کرده است، اظهار کرد: یک جامعه نمونه با نگاه به آموزش و پرورش، رشد خواهد کرد و محور اصلی آن، معلم برای ساختن جامعه و مدرسه برای ساختن انسان‌ها خواهد بود.

رئیس‌ جمهور با تاکید بر اینکه مدرسه مرکز ایجاد امید در جامعه است، گفت: حوادث روزگار به گونه‌ای است که شاید مسائلی برای دانش آموزان ایجاد شود که باید معلمان تلاش کنند گره‌های ذهنی دانش‌آموزان را باز کنند.

وی با بیان اینکه باید یک بازنگاهی به آنچه هستیم و آنچه باید باشیم و همچنین وضع مطلوب و وضع موجود داشته باشیم و تلاشی همگانی را برای کم‌کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب صورت دهیم گفت: گام‌های برداشته شده، گام‌های قابل توجهی بوده اما نگاه به سند تحول آموزش و پرورش، ما را بر آن می‌دارد که یک وضعیت مطلوب و یک نقطه هدف را در نظر بگیریم.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: این سند می‌تواند مستند رفتاری و اقدامی ما قرار بگیرد و ما مستند به آن حرکت کنیم؛ برای اینکه کارهایی انجام می‌شود هر کدام یک شکل خاصی نداشته باشد و بتواند به صورت هماهنگ، منسجم و با یک هارمونی و به صورت موزون حرکت کند.

وی گفت: لازمه این امر آن است که به این سند نگاه کنیم. این سند، مستند اقدام خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش و دستگاه‌های مرتبط با آموزش و پرورش است؛ دستگاه‌هایی که باید کمک کنند تا آموزش و پرورش بتواند این سند را اجرایی کند.

رئیس‌ جمهور اضافه کرد: طبیعتاً آن بخش‌هایی که در حوزه اقدامات سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری برای کمک به مدرسه مسؤولیت دارند، اقدامات‌شان بسیار مهم است تا ما بتوانیم این سند را اجرایی کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: امروز نگاه آموزش و پرورش این است که با تحول و ضرورت این تحول، برنامه‌ها را تنظیم می‌کند و اقداماتی که گام به گام طی می‌شود، در این راستا است.

وی گفت: همه بدانند که ما نیازمند تحول هستیم و این، گام اول است. مدیر مدرسه و معلم که محور تحول هستند، باید ضرورت انجام این تحول را بدانند و هر کاری که ما را به بررسی فرایند تحول نزدیک کند و ما وضعیت را به نحوی قرار دهیم که برای دستیابی به این تحول و انسان ساخته شده در مدرسه باشد که می‌تواند آینده، فرهنگ و عدالت را بسازد.

مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه از زمانی که به دولت آمدیم، گفتیم که سازمان برنامه و بودجه، باید بودجه را بر اساس عدالت تقسیم کند و باید عدالت را معنا کنیم گفت: مبنای عدالت در سطح کشور، آمایش سرزمینی است؛ اینکه کجاها برخوردارتر و کجاها کمتر برخوردار هستند؛ عدالت آموزشی بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه پرچم عدالت را نظام جمهوری اسلامی برداشته و در همه سطوح باید عدالت اجرا شود افزود: هیچ مفهومی در مفاهیم دینی ما بعد از توحید به گستردگی و فراگیری عدالت وجود ندارد.

حجت‌الاسلام رئیسی اضافه کرد: آنچه به عنوان سلطه و تهاجم و شبیخون فرهنگی یاد می‌کنیم و آنکه می‌تواند با همه ابزاهای ارتباطاتی و اطلاعاتی در دست بشر از آن صیانت کند، فضای مجازی است. اما راه حل چیست؛ فقط صیانت بخشی از جامعه در مقابل تهاجم به ساخته شدن افراد در مدرسه است. آیا محدودیت سازی و ممنوعیت امکان پذیر است؟ خیر هیچکدام امکان پذیر نیست.

دشمن، آموزش و پرورش رشدیافته نمی‌خواهد

وی گفت: این ابزار باید برای خدمت در تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگی و علمی جامعه و ارتقای علم و دانش استفاده شود. با علم و دانش و تلاش باید کاری کرد که در خدمت ارتقای علم و دانش قرار بگیرد که راه آن، تعلیم و تربیت و مدرسه است.

رئیس‌ جمهور گفت: برخی از عقب‌ماندگی‌ها به طور عادی قابل جبران نیستند بلکه راهکار مدیریت جهادی می‌خواهند؛ مدیریتی که اندیشه و انگیزه می‌خواهد تا بتواند این عقب‌ماندگی را جبران کند.

حجت‌الاسلام رئیسی افزود: دشمن، امروز آموزش پرورش رشدیافته، نوآوری و فناوری، رشد اقتصادی و رشد تولید را نمی‌خواهد اما ما همه این‌ها را می‌خواهیم و این، ایجاد خواهد شد.

رئیس‌ جمهور گفت: برای همه شما معلمان به معنای واقعی احترام قایل هستیم و بنای ما توجه به تعلیم و تربیت و مقام رفیع معلم است؛ هر توجهی به معلم را به مثابه سرمایه‌گذاری برای کشور است.‌

حجت‌الاسلام رئیسی هرگونه هزینه برای تقویت جریان آموزش و پرورش و جریان علم و فرهنگ و ارتقای اخلاق در جامعه را سرمایه‌گذاری دانست و گفت: نتایج این هزینه را امروز و در آینده، بیش از بیش مشاهده خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • دو قانون مصوب مجلس از سوی قالیباف به دولت ابلاغ شد
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند