Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- با حکم دبیر نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی اعضای گروه داوری بخش مسابقه نمایشنامه خوانی انتخاب و معرفی شدند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی، بهزاد صدیقی در حکمی متشکل از آرش دادگر، علیرضا آرا و سلما سلامتی را به عنوان داوران بخش «مسابقه نمایشنامه خوانی» معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آرش دادگر کارگردان، بازیگر، دراماتورژ و مدرس دانشگاه، دارای کارشناس ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس، موسس و سرپرست گروه تئاتر کوانتوم است. وی کارگردانی نمایش های «او»، «اسب»، «هملت»، «اودیسه»، «بازگشت»، «شاه لیر»، «کالون و قیام کاستلیون» و «صبحانه برای ایکاروس» را برعهده داشته است و همچنین جوایز کارگردانی برتر سال 1388به خاطر نمایش شاه لیر در روز جهانی تئاتر، کارگردان برگزیده جشنواره بین المللی تئاتر فجر برای نمایش مکبث از سوی کانون ملی منتقدان ایران سال 1384، کارگردان و طراح صحنه برگزیده جشنواره تئاتر فجر برای نمایش هملت سال 1392، تقدیر کارگردانی از جشنواره تئاتر فجر برای نمایش بازگشت افتخار آمیز سال1390، تحسین شده در جشنواره بین المللی شکسپیر گدانسک لهستان برای نمایش هملت 2016 را در کارنامه خود دارد.
علیرضا آرا ( محمدی) بازیگر، کارگردان، صداپیشه و مجری، در کارنامه کاری خود بازی در بیش از٥٠ نمایش و همکاری با کارگردانانی چون محمود استادمحمد، بهمن فرمان‌آرا، دکتر محمودعزیزی، حسین کیانی، ایرج راد، نیما دهقان، آرش دادگر، سیامک احصایی را دارد. علاوه براین، خود نیز کارگردانی نمایش‌های «حاشیه‌ای بر راشومون»، «در خیابان»، «شب آخردنیا» و «کانگورو» و نمایشخوانی «ماه و پلنگ» را دارد.
وی پنج دوره نامزد بهترین بازیگر تئاتر سال از جشن بازیگر خانه تئاتر بوده است و موفق به کسب جوایز متعدد بازیگری از جشنواره‌های بین‌المللی تئاتر فجر، آیینی و سنتی، استانی، ایران زمین و دانشجویان شده است.
وی در چندین فستیوال تئاتر بین‌المللی و کارگاه‌های حرفه‌ای مختلف به عنوان بازیگر در کشورهایی چون آلمان، اسپانیا، فرانسه، ایتالیا، تونس، جمهوری چک حضور داشته و علاوه بر فعالیت‌های تئاتری، بازی در چندین مجموعه تلویزیونی و فیلم سینمایی ایفای نقش کرده است.
همچنین سلما سلامتی مدرک کارشناسی خود را در رشته‌ تئاتر با گرایش ادبیات نمایشی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران دریافت کرد. از نمایشنا‌مه‌های وی می‌توان به «یک ‌قَدم تا نیستی»، «قربانی»، «می‌شنوم»، «شماره‌ی 4»، «وهم سبز»، «بُقچه ‌قرمزه»، «رستاخیز‌ یهودا»، «زخمه بر آب»، «این‌جا کسی نمُرده است»، «ماه انگار اهل آسمان نیست» اشاره کرد. وی هم اکنون دبیری بخش مسابقه نمایشنامه‌نویسی سی و هفتمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر را نیز به عهده دارد.
نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی با دبیری بهزاد صدیقی و توسط بنیاد اکبر رادی از 14 تا 22 دی‌ماه سال جاری در مجموعه ایرانشهر، خانه هنرمندان، نگارخانه های آریا و نقش جهان و تئاتر شهر تهران برگزار می شود.
فراهنگ ** 7561 ** 9053

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي تئاتر جشنواره اكبر رادي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «پر» نوشته مجید کاظم‌زاده‌مژدهی با کارگردانی محمد رسائلی در قالب هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی از ۱ تا ۱۰ اردیبهشت سال جاری در تالار مرکزی شهر رشت روی صحنه رفت.

محمد رسائلی درباره موضوع نمایش «پر» و دغدغه خود برای تولید و اجرای این اثر، گفت: این نمایشنامه با مضمون بسیار خاص و مرتبط با فرهنگ رضوی نوشته شده و رویکرد آن مرا به چالش واداشت و لذا دوست داشتم آن را تولید کنم. این نمایش زندگی یک فرد به اصطلاح چاله‌میدانی قبل انقلاب را روایت می‌کند که عاشق زنی می‌شود که کفش‌دار حرم امام رضا (ع) است و داستان جالبی برایش رقم می‌خورد.

وی اظهار امیدواری کرد داستان این اثر در اجرا نیز مخاطب را تحت تاثیر قرار داده باشد.

رسائلی با بیان اینکه تولید اثر برای جشنواره‌های موضوعی یا غیر آن به لحاظ اجرا دارای چارچوب مشخصی است، تصریح کرد: برای القای روح و جان معنوی تئاترهای با موضوع رضوی به مخاطب، نگاه ما متفاوت می‌شود زیرا تاثیر روانی که من به عنوان هنرمند در وجودم از امام رضا (ع) می‌گیرم با کارهای دیگر متفاوت است. هنرمند عرصه تئاتر باید در درجه اول ارتباط معنوی و ارادت خاصی را که خودش با امام رضا (ع) می‌گیرد به خوبی در لایه‌های مختلف اجرا برای مخاطب نیز به نمایش بگذارد تا ارتباط دوسویه بین مخاطب و تئاتر رضوی شکل بگیرد و مضمون مورد نظر به مخاطب القا شود.

کارگردان نمایش «پر» درباره حضور در جشنواره رضوی یادآور شد: این جشنواره برای من جایگاه مستحکمی دارد که به آن ارادت دارم و حالم را تا حد بسیار زیادی خوب می‌کند، لذا شرکت در آن برایم جایگاه بالایی داشت.

وی درباره حذف بخش رقابتی جشنواره تئاتر رضوی و گرایش به اجرای عمومی نمایش‌ها در شهرهای خود، تاکید کرد: این اقدام گامی موثر و حرکتی قابل پذیرش است و این مهم مولفه موثری در موفقیت اهداف جشنواره برای نشر فرهنگ رضوی است.

رسائلی در پایان با بیان اینکه وجود بخش رقابتی از جهتی سبب تبادل نظر و انتقال تجربه بین گروه‌های نمایشی می‌شود، گفت: با این وجود تحقق حمایت اجراهای عمومی برای هر نمایش در شهر خود با توجه به شرایط اقتصادی موجود بسیار بهتر است و از این منظر این اقدام پسندیده و قابل ستایشی است که از سوی دبیرخانه جشنواره مطرح شده است.

کد خبر 6095119 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • جدیدترین همکاری افشاریان و خاکزاد
  • آیا سلبریتی‌ها جای کسی را در تئاتر تنگ کرده‌اند؟
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند
  • بازیگران اصلی «بیرون‌پشتِ‌در» معرفی شدند/ اجرا در تالار قشقایی
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • اجرای عمومی تئاتر‌های جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • اجرای عمومی تئاترهای جشنواره رضوی گامی موثر است/ ماجرای عشقی عجیب
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • راهیابی هنرمندان کهگیلویه و بویراحمدی به جشنواره تئاتر مسجد