Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، شاهدان عینی گزارش کردند، انبوهی از گازهای شلیک شده در اطراف حصار مرزی بین آمریکا و مکزیک به هوا برخاسته بود. یک مهاجر نیز اقدام به برداشتن یکی از نارنجک‌های گاز اشک آور شلیک شده و پرتاب آن به سمت خاک آمریکا کرد.

مقام‌های آمریکایی اظهار کردند، این گروه با پرتاب اشیا به ماموران آمریکایی حمله کردند اما یک شاهد عینی به رویترز گفت، به هیچ وجه شاهد پرتاب هیچ گونه سنگی از سوی مهاجران به سمت ماموران مرزبانی آمریکا نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیخوانا یکی از نقاط مناقشه مهم در سیاست‌های مهاجرتی آمریکا است. اخیرا تنشها بر سر سیاست مهاجرتی آمریکا بعد از مرگ دو مهاجر غیر قانونی خردسال در بازداشتگاه ماموران آمریکایی و تعطیل شدن دولت آمریکا به خاطر عدم دریافت بودجه مربوط به ساخت دیوار در مرز با مکزیک تشدید شده است.

در حادثه مشابهی در ماه نوامبر گذشته ماموران آمریکایی اقدام به پرتاب گاز اشک آور به سمت مکزیک به منظور متفرق کردن مهاجران کردند و این رخداد سبب تقاضای دولت مکزیک برای انجام تحقیقات و محکومیت‌های بین‌المللی شد.

روبرتو ولاسکو، سخنگوی وزارت امور خارجه مکزیک گفت، دولت از بابت رخدادهای مرز متاسف است. او خاطرنشان کرد، مکزیک حامی احترام به حقوق مهاجران، امنیت و یکپارچگی و خواهان احترام به قوانین در هر دو سمت مرز است.

اواخر روز دوشنبه بیش از 150 نفر از مهاجران آمریکای مرکزی به یک ناحیه در تیخوانا و در منطقه پلایاس نزدیک شدند. مهاجران گفتند تصور می‌کردند تدابیر سختگیرانه در مرز به دلیل فرارسیدن سال نوی میلادی کاهش یافته باشد.

با این حال به گفته شاهدان عینی ماموران امنیت مرزی آمریکا نیمه شب در حالی که عده‌ای از مهاجران در حال آماده شدن برای بالا رفتن از حصار مرزی بودند اقدام به پرتاب گاز اشک آور به سمت خاک مکزیک کردند. در عین حال مهاجران در تلاش دومی شروع به انتقال دادن جوان‌ها و کم سن و سالها به آن سمت حصار سیم خاردار و به خاک آمریکا کردند.

کیتی والدمن، سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا این گروه را یک باند خشونت طلب خواند و گفت آنها اقدام به پرتاب اشیایی به سمت ماموران کرده بودند اما ماموران با توسل به حداقل زور از خودشان دفاع کردند.

والدمن در بیانیه‌ای تصریح کرد: کنگره باید کاملا بودجه دیوار مرزی را پرداخت کند.

سازمان حفاظت مرزی و گمرک آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد، این گاز اشک آور به سمت کسانی پرتاب شد که داشتند از سمت خاک مکزیک سنگ پرتاب می‌کردند و اجازه نمی‌دادند که ماموران به کودکان در حال انتقال از حصار سیم خاردار کمک کنند.

این سازمان تاکید کرد، ماموران مستقیما مهاجرانی را که در تلاش برای عبور از حصار بودند با گاز اشک آور و اسپری فلفل هدف نگرفتند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک در نشست خبری روزانه خود در کاخ ملی این کشور ضمن انتقاد از آمریکا در زمینه «حقوق بشر» اعلام کرد: پلیس آمریکا علیه دانشجویان که تظاهرات‌هایی در حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های این کشور را سازماندهی می کنند، «به شدت» اقدام کرده است.

رئیس جمهور مکزیک در این خصوص ادامه داد: ایالات متحده مدعی است که از حقوق بشر در جهان دفاع می‌کند، اما در برابر دانشجویان و خبرنگارانی که در دانشگاه‌ها تظاهرات می کنند، «با شدت» رفتار می‌کند.

این مقام مکزیک با اشاره به اعتراضات جاری در دانشگاه‌های آمریکا تأکید کرد: اگر شما قاضی حقوق بشر در جهان هستید، پس باید شجاع تر باشید. دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در دانشگاه‌ها آمد؟ دیدید با آنها چه برخوردی شد؟

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، با تاکید بر اینکه واشنگتن به جای مبارزه با بحران فزاینده مهاجرت در منطقه، میلیاردها دلار به رژیم اسرائیل و اوکراین اختصاص می‌دهد، اضافه کرد که واشنگتن در زمینه مسائل زیادی ریاکارانه عمل می‌کند.

رئیس جمهور مکزیک تاکید کرد که آنها می‌خواهند سیاست خارجی فعلی مکزیک را تغییر دهند و از آمریکا خواست تا به حاکمیت کشورش احترام بگذارد.

این در حالیست که پیشتر اعلام شده بود که نزدیک به ۶۰۰ دانشجو ظرف یک هفته گذشته در تحصن‌های ضد جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه در سراسر آمریکا بازداشت شده اند.

اعتراضات حامیان فلسطین در دست کم ۱۵ دانشگاه در سراسر آمریکا برگزار شده است. در روزهای اخیر، شمار زیادی از دانشگاه در آمریکا شاهد تظاهرات ضدصهیونیستی بوده است.

دانشجویان آمریکایی از دانشگاه‌ها خواسته‌اند تا از سرمایه‌گذاری دارایی‌های دانشگاه‌های بزرگ در شرکت‌های اسلحه‌سازی و یا سایر صنایع حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه خودداری کنند و به این ترتیب مانع از «نسل کشی» شوند.

آنها همچنین خواستار برقراری آتش‌بس در جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه هستند.

کد خبر 6090227

دیگر خبرها

  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • ماجرای مشکل مرزی جدید با طالبان؛ سوءتفاهم بود
  • بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی کشف شد
  • بازگشت مرزبانان ایرانی از افغانستان
  • مرزبانی ایران: ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور بازگشتند
  • ماجرای بازداشت مرزبانان ایرانی توسط طالبان چه بود؟
  • اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان
  • اطلاعیه مرزبانی درباره بازداشت ۶ مرزبان توسط طالبان
  • علت انتقال ۶ نیروی مرزبانی به خاک افغانستان چه بود؟