Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب از قم، آیت‌الله  مرتضی مقتدایی صبح امروز در مراسم افتتاحیه کمیسیون‌های یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه اظهار داشت: هدف اصلی از تشکیل یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین گفت‌وگو، آشنایی و هم‌اندیشی علمای بلاد است.

وی افزود: هدف از تشکیل یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین بیان مشکلات فرهنگی، سیاسی و اقتصادی و ارائه راه‌حل برای رفع مشکلات موجود است، راه‌حل‌های این اجلاسیه به مصوبه تبدیل شده و برای اجرایی شدن به دستگاه‌های متولی و ملی ارائه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قائم‌مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه با اشاره به نتایج ده اجلاسیه قبلی جامعه مدرسین عنوان کرد: با توجه به برکات اجلاسیه‌های قبل به‌پیشنهاد علما و اندیشمندان حوزوی، بین دو اجلاسیه سراسری اجلاسیه‌های منطقی نیز برگزار می‌شود.

آیت‌الله مقتدایی ابراز کرد: تاکنون هفت اجلاسیه منطقه‌ای تشکیل شده و به‌زودی هشتمین اجلاسیه سراسری منطقه‌ای برگزار خواهد شد، اجلاسیه‌های منطقه‌ای جامعه مدرسین با توجه و رضایت مراجع بزرگ حوزه‌های علمیه همراه بوده است.

وی با اشاره به عناصر مهم یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین عنوان کرد: برای این اجلاسیه سه عنصر اصلی حوزه و روحانیت، فرهنگی اجتماعی و صیانت و امنیت در نظر گرفته شده که پیشنهادات و نظرات علمای بلاد بر محور آن‌ها عرضه و ارائه می‌شود.

آیت‌الله مقتدایی اضافه کرد: کشور امروز در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی قرار گرفته، در این شرایط لازم است تا در داخل کشور نیز اتاق جنگی تشکیل و تدابیر موردنیاز در آن سنجیده شود، آمریکایی‌ها تاکنون در تمام طرح‌های خائنانه و توطئه‌آمیز شکست خورده‌اند که عقب‌نشینی و ترک سوریه نمونه آخر آن است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه گفت: احساس می‌شود امروز نوعی آمادگی، اقتدار، قدرت و فداکاری دوران ابتدای انقلاب در دل ملت ایران ایجاد شده و چنانچه دشمن بخواهد تحرکاتی داشته باشد با برخورد شدید ملت ایران روبه‌رو می‌شود.

‌آیت‌الله مقتدایی تصریح کرد: حوزه‌های علمیه و علمای بلاد باید در سخنرانی‌ها و مصاحبه‌های خود مطالبی را بیان کنند که مایه‌های سوءاستفاده دشمنان را فراهم نکنند‌.

‌انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا

حوزه‌های علمیه کشور برای دهه کرامت تدارک ویژه دیده و در هزار نقطه کشور و ۴۰۰ نقطه جهان برنامه‌ خواهند داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محسن اراکی در دیدار اعضای ستاد ملی دهه کرامت، گفت: پیش از امام رضا(ع) مذهب تشیع در انزوا قرار داشت.

وی با اشاره به اینکه در آثار شعرا و هنرمندان می‌توان به این موضوع یقین پیدا کرد، افزود: این موارد موضوعاتی است که هنوز به درستی در تاریخ تحقیق نشده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تبیین این نکات موجب می‌شود مردم قدر وضعیت امروز تشیع را بدانند، گفت: عجیب‌ترین پدیده اجتماعی عشق مردم به اهل بیت(ع) است.

وی با اشاره به اینکه نقش اولاد امام کاظم(ع) در انتشار این عشق و جوشش بی‌نظیر بوده است، خاطرنشان کرد: اقداماتی که دهه کرامت انجام می‌شود نیز به معنای ترویج و تقویت این عشق و جوشش است.

آیت الله اراکی با بیان اینکه این عشق و شور باید به جریان اجتماعی تبدیل شود، تصریح کرد: در دوران صفویه برخی مداحان با حضور در بازارها به نوحه خوانی می‌پرداختند که یک اقدام بسیار موثر در تربیت مردم بود.

وی با اشاره به اینکه ارزش دهه کرامت باید حفظ شده و به یک اقدام روتین تبدیل نشود، گفت: مراسم دهه کرامت باید زنده، با روح و پویا باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اولاد امام کاظم(ع) در کشور کانون‌های جریان فرهنگی هستند، افزود: اولاد امام کاظم(ع) محبت اهل بیت(ع) و اسلام را در نقاط مختلف به صورت یک جریان اجتماعی ترویج دادند.

وی با اشاره به اینکه مسئله حب اهل بیت(ع) در تمام جریانات اسلامی وجود دارد، بیان کرد: هیچ جریان اجتماعی به قدرت و گستردگی جریان محبت اهل بیت(ع) وجود ندارد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه تمام کار اهل بیت(ع) معجزه و فرابشری است، افزود: باید این معجزات را تبدیل به داستان و فیلم کرده و به مردم معرفی کرد.

نماینده حوزه‌های علمیه کشور در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در دیدار با آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: به عنوان حوزه علمیه اعتقاد داریم که دهه کرامت باید طراوت بخش باشد.

حجت الاسلام سید حسن طیب حسینی با اشاره به اینکه برنامه‌های دهه کرامت باید امید افزا، نشاط آفرین و مروج شادی حلال باشد، افزود: شعار جهاد تبیین باید یکی از برنامه‌های محوری در دهه کرامت باشد.

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه با بیان اینکه تلاش داریم از ترویج برنامه‌های بدون وجاهت شرعی جلوگیری شود، عنوان کرد: به عنوان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در طول دهه کرامت در هزار نقطه کشور و 400 نقطه جهان برنامه‌هایی خواهیم داشت.

وی از تولید محتوای فاخر، به روز و مورد نیاز اقشار مختلف در قالب‌های مختلف یاد کرد و گفت: حدود 5 هزار مورد از این محتواها از هم‌اکنون قابل استفاده است.

 طیب حسینی تصریح کرد: برگزاری نشست‌های علمی و همایش‌های ملی و بین المللی در دستورکار حوزه‌های علمیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۱ اردیبهشت ماه
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی