Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - فرماندار هندیجان با اعلام ابتلای37 نفر به بیماری اسهال خونی در این شهرستان گفت: کارشناسان بهداشت خوزستان برای بررسی دقیق تر موضوع در هندیجان مستقر شده اند.

کورش مودت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کارشناسان بهداشت خوزستان برای بررسی دقیق تر موضوع ابتلای شهروندان به اسهال خونی اقدام به مراجعه حضوری و نمونه گیری از بیماران کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه از سوی شبکه بهداشت، آلودگی آب به عنوان عامل ابتلا به این بیماری بیان شده افزود: در نخستین گام نظارت بر مغازه های تصفیه آب در دستور کار قرار گرفت و میزان کلر آب آنها از صفر به حد مطلوب رسید.
فرماندار هندیجان ادامه داد: گزارش هایی نیز مبنی بر استفاده برخی شهروندان از ذخیره و استفاده از آب باران در بشکه های 100 لیتری دریافت شده بود که هشدار لازم نیز به این افراد در خصوص استفاده نکردن از این آب داده شد.
مودت گفت: تاکنون مشکلی در مخازن آب شبکه شهری هندیجان گزارش نشده و کلر آن نیز در حد مطلوب بوده و شکستگی هایی که بیشتر در روستا گزارش شده نیز برطرف شده است.
وی افزود: لایروبی و آهک پاشی جدول های روباز در سطح شهر و روستاها به منظور جلوگیری احتمالی از انتقال بیماری از این مسیر نیز به کمک دهیاران، شهرداران و بخشداران در حال انجام است.
وی با بیان اینکه این بیماری در شهرستان از حالت طغیان به حالت تک گیری رسیده گفت: در این مدت دارو و پزشک مورد نیاز تامین و آموزش خانواده ها و افراد برای کاهش آمار مبتلایان هم از طریق جزوه های آموزشی و نیز انتشار در فضای مجازی انجام شده است.
فرماندار هندیجان با بیان اینکه این بیماری در شهرستان همه گروه های سنی از اطفال تا بزرگسالان را به صورت پراکنده در برگرفته افزود: 30 درصد مبتلایان به این بیماری اطفال هستند و برای جلوگیری از افزایش آمار با هماهنگی آموزش و پرورش از خانواده این افراد خواسته شده فرزند خود را تا مدتی معین به مدرسه یا مراکز پیش دبستانی نفرستند.
وی گفت: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده برای کم کردن تعداد افرادی که به این بیماری مبتلا می شوند، آمار آن در یک دوره 40 روزه به صفر کاهش یابد.
به گزارش ایرنا، تک گیر یا انفرادی(Sporadic) به زمانی گفته می شود که موارد بیماری بطور نامنظم و پراکنده گاه و بیگاه و معمولا بصورت نادر بروز می کند و بسیار کم و از نظر زمانی و مکانی با فاصله ی زیاد هستند.
نخستین مورد ابتدا به بیماری اسهال خونی 20 آذر گذشته در شهرستان هندیجان مشاهده و با بررسی صورت گرفته از سوی شبکه بهداشت مشخص شد که از طریق آب به این افراد منتقل شده است.
احسان صفایی مدیر شبکه بهداشت هندیجان روز پنجشنبه6 دی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از ابتلای 29 نفر از شهروندان این شهرستان به بیماری اسهال خونی خبر داده بود.
ارسلان کریمی دادستان عمومی و انقلاب هندیجان نیز با ورود به موضوع شیوع و ابتلای شهروندان این شهرستان به بیماری با منشا آلودگی باکتریایی گفت: این پرونده به صورت ویژه در حال پیگیری است و با توجه به حساسیت موضوع به دستگاه های مسئول در این حوزه تذکر و هشدار داده شده است.
شهرستان هندیجان در جنوب خوزستان قرار گرفته و یکی از بنادر مهم تجاری و صیادی استان خوزستان است.
7163/ 6037

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي هنديجان اسهال خوني بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای هندیجان در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور، در ساعت ۱۰ امروز (۱۶ اردیبهشت‌ماه) شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه هندیجان ۱۵۳ میکروگرم بر مترمکعب بوده بنابراین هوای این شهر در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: همچنین در این مدت هوای اهواز و ماهشهر در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: طبق شاخص میکرون ۲.۵ اندیمشک، شوشتر، مسجدسلیمان و خرمشهر در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام از شهرهای خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • وضعیت «ناسالم» هوا در هندیجان
  • نظارت بر حمل و نقل پسماندهای ویژه در شهرستان کرج
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد